نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: به حرکت در آوردن progress بدون توقف

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    به حرکت در آوردن progress بدون توقف

    سلام
    خواهشا اگر تکراریه پاکش نکنید
    من خیلی دنبال چنین چیزی که می خوام می گردم اما چیزی پیدا نکردم
    می خوام progress من به حرکت در بیاد و دقیقا بدونه کی عملیات من تمام می شه و به آخر برسه
    یعنی عملیات من زمانی انجام شده که progress من طی یک روند ملایمی به آخر رسیده باشه
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: به حرکت در آوردن progress بدون توقف

    اون پروگرس بار بیچاره که شعور نداره بفهمه کی قراره کار شما تموم بشه
    فرض کن یک فرایند مثل پر کردن یک لیست باکس داری و این کار توی حلقه انجام میشه، توی هر با که حلقه اجرا میشه بر اساس مقدار فعلی و مقدار نهایی باید پروگرس بار رو جلو ببری
    اگر کاری که مد نظرت هست رو بگی شاید بشه بهتر راهنمایی کرد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: به حرکت در آوردن progress بدون توقف

    من وقتی select ی رو انجام می دم برنامه گیر می کنه می خوام کاری کنم که همزمان progress به کار بیافته و وقتی select تمام شد
    progress به آخر برسه
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: به حرکت در آوردن progress بدون توقف

    برای اینکه برنامه گیر نکنه باید از Thread استفاده کنی (یا همون بک گروند ورکر)
    یا یه راه دیگه هم هست و اون اینکه وقتی پروگرس رو تغییر می دی، فرم رو رفرش کنی
    ----------
    البته فکر کنم منظورت از select خوندن از دیتابیس باشه
    من در این مورد اطلاع زیادی ندارم

  5. #5

    نقل قول: به حرکت در آوردن progress بدون توقف

    یه راه دیگه هم هست (که البته یه جور پاک کردن صورت مسئله هست)
    اینکه پروگرس بتر رو بذاری روی حالت marquee

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: به حرکت در آوردن progress بدون توقف

    بله خواندن اطلاعات از دیتابیس
    دز موزد همون thread لطفا منو راهنمایی کنید که بتونه همزمان progress رو هم پر کنه
    ممنون

  7. #7

    نقل قول: به حرکت در آوردن progress بدون توقف

    لود کردن دیتا رو توی Backgroundworker بذار
    ولی مشکل اینجاست که چجوری می خوای بفهمی چقدر از کار لود کردن پیش رفته؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    نقل قول: به حرکت در آوردن progress بدون توقف

    سلام شما میتونید از کدی شبیه به این کد استفاده کنید:
            private int Rowscount;
    readonly DataTable dt = new DataTable();
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var cnn = new SqlConnection(@"Data Source=.\sqlexpress;initial catalog=shop;integrated security=true;");
    var cmd = new SqlCommand("select * from TblProducts", cnn);
    var cmdForCount = new SqlCommand("select count(*) from TblProducts", cnn);
    cnn.Open();
    Rowscount = Convert.ToInt32(cmdForCount.ExecuteScalar());
    progressBar1.Maximum = Rowscount;
    var ad = new SqlDataAdapter(cmd);
    dt.RowChanged += dt_RowChanged;
    ad.Fill(dt);
    cnn.Close();
    dataGridView1.DataSource = dt;
    }
    private void dt_RowChanged(object sender, DataRowChangeEventArgs e)
    {
    if (e.Action == DataRowAction.Add)
    {
    progressBar1.Value += 1;
    }
    rowCouter = dt.Rows.Count;
    }
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله spring69 : سه شنبه 02 اسفند 1390 در 17:52 عصر

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: به حرکت در آوردن progress بدون توقف

    ميتوني رکوردها رو يکي يکي با DataReader بخوني و به دنبالش يکي يکي مقدار progress رو اضافه کني.البته مقدار max را براي progress برابر با تعداد کل رکوردهاتون بذاريد.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: به حرکت در آوردن progress بدون توقف

    من هنوز مشکل رو نتونستم حل کنم
    چطوری می تونم همزمان هم اطلاعات در حال پردازش باشه وهم پروسس در گردش باشه
    خواهشا کمک کنید
    ممنون

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار spring69
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    33
    پست
    321

    نقل قول: به حرکت در آوردن progress بدون توقف

    نقل قول نوشته شده توسط sadaf_ مشاهده تاپیک
    من هنوز مشکل رو نتونستم حل کنم
    چطوری می تونم همزمان هم اطلاعات در حال پردازش باشه وهم پروسس در گردش باشه
    خواهشا کمک کنید
    ممنون
    منظور شما از پردازش چیه؟
    اگه منظور پر کردن دیتاتیبل هست که من نمونه گذاشتم.
    مشکل رو دقیق توضیح بدید که جواب کامل بگیرید؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sadaf_
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    845

    نقل قول: به حرکت در آوردن progress بدون توقف

    من اطلاعات رو از بانک sql
    select می کنم و چون گزارشات به مراتب سنگین تر می شوند می خوام پروسس به گردش در بیاد
    و وقتی که اطلاعات رو select کردم و به فرم انتقال دادم پروسس به انتها رسیده باشه
    همین

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    78

    نقل قول: به حرکت در آوردن progress بدون توقف

    لطفا پست "ساخت loading برای حالت انتظار" رو نگاه کنید مشکلتون حل میشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •