نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: كليد ميان‌بر رفتن به كدهاي نوشته شده درون يك متد

  1. #1

    كليد ميان‌بر رفتن به كدهاي نوشته شده درون يك متد

    با سلام

    Customer obj = new Customer();


    اگر بخواهيم به كدهاي نوشته شده براي متد سازنده Customer مراجعه كنيم، چه كليد ميان‌بري را بايد بكار گيريم؟

    در VB6 اين عمل با كليد Shift+F2 انجام مي‌شود. منظورم اينه كه معادل اين كليد در #C چيست؟

    متشكرم

  2. #2

    نقل قول: كليد ميان‌بر رفتن به كدهاي نوشته شده درون يك متد

    سلام
    روی اون متد برو و کلید F12 رو بزن ...

  3. #3

    نقل قول: كليد ميان‌بر رفتن به كدهاي نوشته شده درون يك متد

    در هنگام دیباگ کردن هم با کلید F11 وارد کد داخل کتد ها میشه (F10 اجرای خط به خط)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •