مشاهده دست آورد نظرسنجی: برنامه نویسی گروه دات نت را از کجا می آموزید

رای دهنده
50. شما نمی توانید در این رای گیری رای بدهید
  • فقط از دانشگاه آموختم.

    3 6.00%
  • با مطالعه کتاب آموختم

    39 78.00%
  • با استفاده از سایت ها و انجمن ها آموختم

    37 74.00%
  • در آموزشگاه ها آموختم

    10 20.00%
نظرسنجی چند گزینه ای
نمایش نتایج 1 تا 38 از 38

نام تاپیک: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    با سلام دوستان برنامه نویسی را از کجا آموختید لطفا در این نظر سنجی شرکت کنید تا ببینیم کدام منبع برای آموزش مناسب می باشد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار A.Yousefi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    216

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    به نظر من گزینه یکو حذف کنین بهتره!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    370

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    بیشتر به نظر من علاقه است وگرنه نمیشه به این راحتی ها یاد گرفت

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mmnoody2006
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    547

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)


  5. #5

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    سلام ،

    واقعا در برنامه نویسی علاقه و پشتکار شروط بسیار بسیار مهمی هستند و هر کسی که برنامه نویس شده مطمئنا به کارش عشق و علاقه داشته...

    موفق باشید./

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    نقل قول نوشته شده توسط A.Yousefi مشاهده تاپیک
    به نظر من گزینه یکو حذف کنین بهتره!
    راستش خودم هم خیلی مایلم اونو حذف کنم اما گذاشتم ببینم شاید واقعا تو یکی از دانشگاه ما برنامه نویسی یاد داده باشن تو دانشگاه ما که ندادن مال بقیه دوستان رو نمی دونم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار anahita6
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    tehran_shemiran
    پست
    143

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    عزیزم این آمار گیریت نشون میده که چقدر سطح دانشگاه ها ی ما بالاست و چقدر مطالب سودمند آموزش داده میشه . حیف اون پولی که ریختم تو شیکم این عمو جاسبی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار A.Yousefi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    216

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    نقل قول نوشته شده توسط anahita6 مشاهده تاپیک
    عزیزم این آمار گیریت نشون میده که چقدر سطح دانشگاه ها ی ما بالاست و چقدر مطالب سودمند آموزش داده میشه . حیف اون پولی که ریختم تو شیکم این عمو جاسبی
    دوست عزیز دانشگاه که جای یادگیری زبان برنامه نویسی نیست آخه.
    کدوم دانشگاه تو دنیا هست که به شما Asp.net و #C یاد بده؟
    اینا ابزارن و دانشگاه هم محل یادگیری ابزار نیست.
    اما باید تو دانشگاه باید مطالب Base مثه اصول شی گرایی،برنامه نویسی لایه ای و ... گفته شه که خوشبحتانه تو دانشگاه ما و تو درس مهندسی نرم افزار گفته شد.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار anahita6
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    tehran_shemiran
    پست
    143

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    خداییش چند تا مطلب بدرد نخور و از دور خارج تو دانشگاه خوندی ؟ چطور توربو پاسکالو C++‎ و اسمبلی یاد میدن چطور داس یاد میدننمی تونن سی شارپ هم یاد بدن؟ ما چیمون به همه جای دنیا رفته که دانشگاهمون رفته باشه اصلا کجا دنیا تو لیسانس رشته نرم افزار داریم تو همون جا هایی که شما میگی از همون اول اگه مثلا کسی علاقه به ساخت بازی داشته باشه میره بازی سازی یاد میگیره ابزار هم یادش میدن دوست های من تو کانادا و امریکا دارن بازی سازی و جلوه های ویژه میخونن می دونم چه خبره. تو همون همه جای دنیا که شما میگی واسه استخدام یه برنامه نویس میخوان که صد قلم تکنولوژی بلد باشه ؟ هر کی رو نگاه کنی یکی دو تا تکنو لوژی رو بلده ولی خوب اینجا هم باید طراحی بلد باشی هم باید دیتا بیس بلد باشی هم باید designer و گرافیست باشی هم باید کد نویس باشی کجای دنیا اینجوریه؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار A.Yousefi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    216

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    نقل قول نوشته شده توسط anahita6 مشاهده تاپیک
    خداییش چند تا مطلب بدرد نخور و از دور خارج تو دانشگاه خوندی ؟ چطور توربو پاسکال و اسمبلی یاد میدن نمی تونن سی شارپ هم یاد بدن؟ ما چیمون به همه جای دنیا رفته که دانشگاهمون رفته باشه اصلا کجا دنیا تو لیسانس رشته نرم افزار داریم تو همون جا هایی که شما میگی از همون اول اگه مثلا کسی علاقه به ساخت بازی داشته باشه میره بازی سازی یاد میگیره ابزار هم یادش میدن دوست های من تو کانادا و امریکا دارن بازی سازی و جلوه های ویژه میخونن می دونم چه خبره. تو همون همه جای دنیا که شما میگی واسه استخدام یه برنامه نویس میخوان که صد قلم تکنولوژی بلد باشه ؟ هر کی رو نگاه کنی یکی دو تا تکنو لوژی رو بلده ولی خوب اینجا هم باید طراحی بلد باشی هم باید دیتا بیس بلد باشی هم باید designer و گرافیست باشی هم باید کد نویس باشی کجای دنیا اینجوریه؟
    قسمت آخرش که گفتی به برنامه نویس به عنوان آچار قرانسه نگاه میشرو کاملا قبول دارم.
    کجای دنیا تو لیسانس رشته نرم افزار داریم؟
    همه جا!
    اسمبلی هم که زبان ماشینه و ابزار محسوب نمیشه،بنابراین یاد گیریش برای هر کسی مفیده.
    در ضمن منم قصد طرفداری از سیلابس رشته نرم افزار رو ندارم،تو این مملکت چی درسته که سیلابسش درست باشه.
    اما واقعا پرداختن به #C یا هر زبان دیگه ای تو دانشگاه خیلی low level هست من با استادای بنام این رشته کلاس داشتم و میدونم که اصلا در شان یه کسی مثه دکتر کارگهی،دکتر سید جوادی و ... نیست که بخوان بیان #C یاد بدن یا فک کن روحانی رانکوهی مرد شماره یک دیتابیس تو ایران، بخواد بیاد سر کلاس sqlServer و ساخت تیبل و stored procedure و ... یاد بده بجای اینکه به مفاهیم پایه ای DB بپردازه.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار anahita6
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    tehran_shemiran
    پست
    143

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    همه جا دنیا computer science داریم نه نرم افزار
    دوم اینکه اگهC#‎ خودش یه دنیاست چرا کسر شان باشه حالا rup گفتن یا الگوریتم خیلی با کلاسه. به اینها هیچی نگی زبان فرترن و کوبل هم درس میدن

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    نقل قول نوشته شده توسط A.Yousefi مشاهده تاپیک
    دوست عزیز دانشگاه که جای یادگیری زبان برنامه نویسی نیست آخه.
    کدوم دانشگاه تو دنیا هست که به شما Asp.net و #C یاد بده؟
    اینا ابزارن و دانشگاه هم محل یادگیری ابزار نیست.
    اما باید تو دانشگاه باید مطالب Base مثه اصول شی گرایی،برنامه نویسی لایه ای و ... گفته شه که خوشبحتانه تو دانشگاه ما و تو درس مهندسی نرم افزار گفته شد.
    ببنید در همه جای دنیا علوم جدید در دانشگاه تولید میشه فکر نمی کنم زبان سی شارپ یا بقیه زبان های گروه دات نت ابزار حساب بشن اینا علم هستند و مثلا ویژوال استدیو یا سایر نرم افزار ها که توسط اونا کدنویسی صورت می گیره ابزار هستند حالا این نظر من بود الان تو دانشگاه منی که دارم نرم افزار می خونم سال اول cو C++‎ برامون گذاشتن البته هر کدوم رو 5 فصل خوندیم حالا قبول اینا پایه هستن خب نباید تا اخر و زمان تموم شدن درس برنامه نویسی به من یاد داده بشه که در دنیای واقعی هم داره اون همه جا استفاده میشه

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار hjran abdpor
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    برنامه نويس + شبگرد + سیسکو به پارسی
    پست
    1,416

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    سلام به دوستان گرامی .
    همیشه برای یادگیری علاقه شرط اول است چه در زمینه برنامه نویسی و چه در ..... ، در کل دانشگاه های ایران هر استادی براساس تجربه ی کاری و دانشش درس میده نه براساس درخواست دانشجوها چه در مراکز دولتی چه در مراکز غیرانتفاعی ،البته اساتیدی هم هستند که واقعا دانشجوهها را درک میکنند و مطلبی را درس میدن که به کار دانشجو بیاد!!! برای شروع شما هم باید بیس کاری خودتون را مشخص کنید ،چون علم کامپیوتر علمی بزرگ و بسیارگسترده است دانشجوههای ما هر ترمی یه درسی میخونند و سردگرم میشن ، ولی اینجا هم دانشجو باید احساس مسئلویت کنه و برای اینده کاری خودش را یه فکری بکنه ، پس سعی کنید به یه سخن به دنیال یه علم دیگر از کامپیوتر نرید ، همیشه یه بحث....

    موفق باشید.

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار A.Yousefi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    216

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    نقل قول نوشته شده توسط anahita6 مشاهده تاپیک
    همه جا دنیا computer science داریم نه نرم افزار
    دوم اینکه اگهC#‎ خودش یه دنیاست چرا کسر شان باشه حالا rup گفتن یا الگوریتم خیلی با کلاسه. به اینها هیچی نگی زبان فرترن و کوبل هم درس میدن
    اینجا هم نرم افزار نداریم!
    چیزی که اینجا هست در واقع Computer engineering هست،تو بعضی از کشورها تو مقطع ارشد گرایش مشخص میشه ولی اینجا تو کارشناسی.
    حالا سر این نمیخوام بحث کنم.
    شما کدوم دانشگاه درس خوندی؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار A.Yousefi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    216

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    نقل قول نوشته شده توسط sara_aryanfar مشاهده تاپیک
    ببنید در همه جای دنیا علوم جدید در دانشگاه تولید میشه فکر نمی کنم زبان سی شارپ یا بقیه زبان های گروه دات نت ابزار حساب بشن اینا علم هستند و مثلا ویژوال استدیو یا سایر نرم افزار ها که توسط اونا کدنویسی صورت می گیره ابزار هستند حالا این نظر من بود الان تو دانشگاه منی که دارم نرم افزار می خونم سال اول cو C++‎ برامون گذاشتن البته هر کدوم رو 5 فصل خوندیم حالا قبول اینا پایه هستن خب نباید تا اخر و زمان تموم شدن درس برنامه نویسی به من یاد داده بشه که در دنیای واقعی هم داره اون همه جا استفاده میشه
    خب اشتباس دیگه،این چیزارو میشه با خوندن کتاب و رفتن جاهایی مثه مجتمع فنی و ... هم یاد گرفت،نیازی به دانشگاه رفتن نیست که.
    دانشگاه باید به شما دید الگوریتمی بده،پیدا کردن راههای اصولی حل مسئله،پیاده سازی مسائلی مثه فروشنده دوره گرد که فوق العاده کاربرد داره،محاسبه مرتبه اجرایی الگوریتمها برای ارزیابی کد تولید شده که ریاضیات محضه و ... که حالشو ندارم توضیح بدم.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    البته ما اینجا هر چی بگیم تاثیری نداره ولی در کل دوست عزیز وقتی شما از دانشگاه با عنوان کارشناس میای بیرون یعنی چی یعنی اینکه شما هم کد نویسی بلدی هم تحلیل هم ایجاد الگوریتم های جدید و منحصر به فرد ولی ببینید در عمل اینطوری میشه تازه باید بعد دانشگاه شما یه چند مدت بری بیرون یا خودت بخوای کار یاد بگیری یا از یه جایی که اینم قبول کن سخته

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار A.Yousefi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    216

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    نقل قول نوشته شده توسط sara_aryanfar مشاهده تاپیک
    البته ما اینجا هر چی بگیم تاثیری نداره ولی در کل دوست عزیز وقتی شما از دانشگاه با عنوان کارشناس میای بیرون یعنی چی یعنی اینکه شما هم کد نویسی بلدی هم تحلیل هم ایجاد الگوریتم های جدید و منحصر به فرد ولی ببینید در عمل اینطوری میشه تازه باید بعد دانشگاه شما یه چند مدت بری بیرون یا خودت بخوای کار یاد بگیری یا از یه جایی که اینم قبول کن سخته
    حرف شما کاملا درسته.
    ولی کم کاری خودمون رو گردن دانشگا ننداز،تو دانشگاه ما در کنار کلاسهایی مثه طراحی الگوریتم یه سری کلاس #C خود دانشجوها به صورت رایگان برگذار میکردن و میگفتن هرکی دوست داره پیاده سازی الگوریتمهایی که یاد میگیررو هم خودش انجام بده بیاد تو این کلاسا اما هیچ موقع تعدادشون از 5 تا بیشتر نشد.
    حالا شما میگی بیان سر کلاس #C یاد بدن،آموزشگاه که نیست.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار anahita6
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    tehran_shemiran
    پست
    143

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    نقل قول نوشته شده توسط sara_aryanfar مشاهده تاپیک
    البته ما اینجا هر چی بگیم تاثیری نداره ولی در کل دوست عزیز وقتی شما از دانشگاه با عنوان کارشناس میای بیرون یعنی چی یعنی اینکه شما هم کد نویسی بلدی هم تحلیل هم ایجاد الگوریتم های جدید و منحصر به فرد ولی ببینید در عمل اینطوری میشه تازه باید بعد دانشگاه شما یه چند مدت بری بیرون یا خودت بخوای کار یاد بگیری یا از یه جایی که اینم قبول کن سخته
    من با سارا موافقم مگه مثلا کسی که حسابداری میخونه یا معماری می خونه بعد از دانشگاه این همه کورس اضافی می گذرونه؟ بچه های کامپیوتر بعد از فارغ التحصیلی واقعا صفر کیلومتر اند و حداقل یه سال باید دور از جون, جون بکنن تا تازه برنامه نویس مبتدی بشن

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    196

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    قرار نیست تو دانشگاه همه چی رو کامل یاد بدن .کسی که علاقه داشته باشه همزمان با درسش چیزهای اضافه رو یاد می گیره . کسی که صفر کیلومتره مقصر خودشه

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار A.Yousefi
    تاریخ عضویت
    خرداد 1390
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    216

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    نقل قول نوشته شده توسط anahita6 مشاهده تاپیک
    من با سارا موافقم مگه مثلا کسی که حسابداری میخونه یا معماری می خونه بعد از دانشگاه این همه کورس اضافی می گذرونه؟ بچه های کامپیوتر بعد از فارغ التحصیلی واقعا صفر کیلومتر اند و حداقل یه سال باید دور از جون جون بکنن تا تازه برنامه نویس مبتدی بشن
    برای اینکه هیشکی نمیگه علوم حسابداری یا معماری مثه کامپیوتر برا خودش یه دنیاس.
    تو این رشته باید Update باشی،شما داری به یه فارغ تحصیل رشته کامپیوتر گرایش نرم افزار به چشم یه کد نویس نگا میکنی.
    برای اینکه کسی کد نویس بشه هیچ نیازی به درس و دانشگاه نداره.
    نمیدونم شما تحصیلاتت چیه،ترم چندی و ...
    ولی مطمئن باش اگه این رشترو تو مقاطع بالا ادامه بدی معنی حرفم رو درک میکنی،منم قصد ندارم حرف خودم رو به کرسی بشونم ولی واقعا استدلال ها و مقایسه این رشته با حسابداری منطقی نیست.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار moslem.hady
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    پشت میز کامپیوتر
    سن
    34
    پست
    661

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    دانشگاه که هیچ!! ما یه استاد داشتیم بهمون asp یاد میداد مثلا!!!! حتی نمیدونست gridview وجود داره! وقتی ازش پرسیدم چطوری داده ها رو نشون بدم، گفت: داده هاتو با کد از دیتابیس بگیر توی یه for بریز توی یه لیبل!!!!!!
    منم خوب بلد نبودم دیگه!! پروژه پایانی درسشو یه فروم ساده دادم! باور کنید همشو با for و lable درست کردم!!!!!!
    یادگیری برنامه نویسی فقط از مراجع انگلیسی.
    یکی از بهتیرین سایت ها : http://stackoverflow.com

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    در شهر دلم ... و خدایا دوستت دارم
    پست
    380

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    واقعا بنظر من در مورد دانشگاه و سرفصل دروسی که داره تدریس میشه یه به یه طنز شبیه!
    سر فصل های که شاید برای 50 سال پیش باشن! رشته کامپیوتر که هر روز یک چیز جدید به ان اضافه میشه بنظرتون ما با این سیلابس می شه الان چه چیز نوعی رسید!
    هنوز پاسکال تدریس میشه! تو درس مهندسی نرم rup ، هنوز تو ثبات ها موندیم!!! البته بگزریم از اینکه مدل osi رو همچنان باید از زبان چندین استاد بشنون که دیگه حالت تهو بهشون دست بده خوبه واقــعا بارقه های پیشرفت رو میشه دید...

  23. #23
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    ساکن ارومیه
    پست
    85

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    به نظر من "کارشناس" کامپیوتر کسی هست که بتونه اظهار نظر کارشناسانه انجام بده.
    درس طراحی زبان رو خونده باشه و انواع زبان های برنامه نویسی و کاربرد اونها رو بشناسه تا بدونه برای هر پروژه باید از چه زبانی استفاده کرد، نه اینکه یک یا دو یا ... زبان بهش یاد داده باشن که دنیا رو تو همون زبون ها ببینه و برای همه پروژه ها همون زبان ها رو توصیه کنه.
    باید معماری کامپیوتر و سیستم عامل خونده باشه که مفهوم واقعی حافظه مجازی،cache، thread و. ... رو بدونه. نه اینکه بهش کلیدهای میانبر یه سیستم عامل رو یاد بدن .
    مهندسی نرم افزار خونده باشه تا بتونه یه سیستم رو درست تحلیل کنه، نرم افزاری طراحی کنه که سالها بشه ازش نگهداری و پشتیبانی کرد و درآمد داشت ...
    و....
    به نظر من C و اسمبلی لازم هستن. همونطور که SQL هم خیلی وقتها لازم میشه، با اینکه الان از ORM ها برای ارتباط با DB استفاده میشه.

  24. #24

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    مشکل همه ما اینه که دنبال یکی هستیم هل مون بده،منم با آقای یوسفی موافقم دانشگاه جای یادگیری ابزار نیست چه بسا خیلی از دانشگاهها در درسهای اختیاری این ابزارها ارائه میدن اما استقبال خیلی کمه ما ایرانیها بزرگترین مشکل اینه که خودمون میدونیم مشکل از کجاست اما همه دنبال مقصر میگیردیم...!
    بدون زبان انگلیسی پیشرفت توی رشته کامپیوتر خیلی کمه شما اول زبان تقویت کن بعدم فقط کتاب زبان اصلی بخون البته همه اینها به شرطی که واقعا عاشق اینکار باشی و الا زود زده میشی...!

  25. #25

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    نقل قول نوشته شده توسط A.Yousefi مشاهده تاپیک
    قسمت آخرش که گفتی به برنامه نویس به عنوان آچار قرانسه نگاه میشرو کاملا قبول دارم.
    کجای دنیا تو لیسانس رشته نرم افزار داریم؟
    همه جا!
    اسمبلی هم که زبان ماشینه و ابزار محسوب نمیشه،بنابراین یاد گیریش برای هر کسی مفیده.
    در ضمن منم قصد طرفداری از سیلابس رشته نرم افزار رو ندارم،تو این مملکت چی درسته که سیلابسش درست باشه.
    اما واقعا پرداختن به #C یا هر زبان دیگه ای تو دانشگاه خیلی low level هست من با استادای بنام این رشته کلاس داشتم و میدونم که اصلا در شان یه کسی مثه دکتر کارگهی،دکتر سید جوادی و ... نیست که بخوان بیان #C یاد بدن یا فک کن روحانی رانکوهی مرد شماره یک دیتابیس تو ایران، بخواد بیاد سر کلاس sqlServer و ساخت تیبل و stored procedure و ... یاد بده بجای اینکه به مفاهیم پایه ای DB بپردازه.
    چه لقبی دادی به استاد رانکوهی " مرد شماره یک دیتابیس تو ایران "

  26. #26

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    نقل قول نوشته شده توسط anahita6 مشاهده تاپیک
    من با سارا موافقم مگه مثلا کسی که حسابداری میخونه یا معماری می خونه بعد از دانشگاه این همه کورس اضافی می گذرونه؟ بچه های کامپیوتر بعد از فارغ التحصیلی واقعا صفر کیلومتر اند و حداقل یه سال باید دور از جون, جون بکنن تا تازه برنامه نویس مبتدی بشن
    سلام خانم

    بچه های معماری و حسابداری را شاید نشه با نرم افزار مقایسه کرد.
    اما ببینید من الان خودم رشتم الکترونیک هست و کاردانیم را گرفتم منتظر کنکور کاردانی به کارشناسی هستم.
    توی رشته الکترونیک هم مثل نرم افزار میشه گفت بعد از دانشگاه بچه ها همه صفر کیلومتر هستند شاید هم بیشتر از نرم افزار ، انجا هم به ما دروس پایه ای رو درس میدند ، مثلا مدارهای الکتریکی که ماله 40 ، 50 ساله پیشه و ....
    توی این رشته هم شما بعد از تحصیلات نمی تونید چیزی را طراحی کنید که از این نظر از نرم افزار خیلی بدتره ، چون طراحی یک نرم افزار ساده برای فارغ تحصیل نرم افزار شاید امکان پذیر باشه ولی برای این رشته طراحی یک مدار ساده هم امکان پذیر نیست.
    یه تفاوت دیگه این هست که علم نرم افزار کاملا در اختیار شماست ، کتاب ، اینترنت و ....
    اما توی رشته ما اصلا این طور نیست ، مطالب هست در این زمینه اما واقعا نمیشه طراح شد باهاشون ، درصورتی که شما در همون دانشگاه که حضور دارید می تونید زبان های دیگه ای که بدرد بازار کار می خوره را با همون مطالب پایه ای که توی دانشگاه به شما یاد می دند را یاد بگیری.
    مثلا 5 فصل کتاب سی پلاس پلاس قمی را که اکثرا توی دانشگاه ها درس میدند را شما خونده باشی ، یعنی برنامه نویسی ساخت یافته را یاد گرفتی ، حالا می تونی زبان های دیگه را به راحتی یاد بگیری ، فقط باید بخوای و بری دنبالش.
    و...

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    باسلام:

    در کل شما نیاز دارید مفاهیم اولیه برنامه نویسی و سطح های قدیم تر رو مطالعه کنید و روش کارشون رو بدونید و روش کارکردشو پس نیاز هست حتی اسمبلی رو هم یاد داشته باشید تا سطح های بالاتر بهتر و آشناتر عمل کنید.
    ببنید دوستان مشکل در دانشگاه اینجاست که دانشگاه های ما 1 قدم عقب هستند و باید در دوران دبیرستان این درسها در رشته کامپیوتر تدریس بشه و در سطح دانشگاه بیشتر روی کاربردی و کارگاهی کار بشه.

    من خودم از دوران دبیرستان شروع به یاد گیری کردم و 1 کلاس PHP مقدماتی روفتم و توی این کلاس هم فقط میشه گفت راه و روش رو گفتن و حتی آپلود سایت و دیتابیس رو نگفتن پس کلاس های آموزشی هم فقط میتونه راه و روش اولیه باشه و در نهایت سعی و تلاش و دنبال گیری میتونه شما رو به سطح های بالاتر بیاره.

    درمورد انجمن ها هم باید بگم که بهترین جاست که شما مسائلی که درموردشون به مشکل برخورد کردید رو از دانش دیگران برای رفعش استفاده کنید.

    بدونید هیچ جا مثل این انجمن ها نیست که اشخاص بدون داشتن هیچ چشم داشتی دانش خود را برای دیگران به دلایل شخصی خود به انتشار میزارند.


    موفق باشید.

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    ولی من همچنان معتقدم در دانشگاه علاوه بر اینکه علوم پایه باید آموزش داده بشه مواردی هم باید آموزش داده بشه که اون علوم رو بشه باهاشون پیاده سازی کرد وگرنه صرف دونستن روش نوشتن یک الگوریتم کافی نیست

  29. #29

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    من از دبیرستان به برنامه نویسی علاقه مند شدم و رفتم دنبالش . دلیلش هم معلم خوب درس الگوریتم بود.سال سوم دبیرستان حدود 1200 تا الگوریتم نوشتیم و برنامه هاشو با c پیاده سازی کردیم.سخت بود ولی پایه ی خوبی بود.

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار Mohammadvb6
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    255

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    مطالعه و تحصيلات آكادميك در رشته ي كامپيوتر يك شخص را

    تبديل به يك برنامه نويس حرفه اي نمي كند ، همانطور كه يك فرد

    فقط با مطالعه ي رنگ و قلم مو نمي تو اند نقاش شود.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار aminghaderi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,557

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    سلام به همه دوستان .
    برنامه نویسی گروه دات نت را از کجا می آموزید
    دات نت رو من به صورت تئوری از کتاب و گوگل و فروم هایی مثل همین برنامه نویس و گفتگو فنی با دوستان یاد گرفتم ، اما یاد نگرفتم تا زمانیکه کار اجرایی کردم ، پس :
    کتاب + اینترنت + تجربه

    اما دات نت یه جز کوچک در علوم کامپیوتر که شامل (مهندسی نرم افزار و مهندسی سخت افزار و مهندسی فناوری اطلاعات ) می شه هست.
    اگر صرفا فکر کنیم محصولات ماکروسافت علم کامپیوتر هستند ، واقعا در اشتباه هستیم ، چون جزئی از یه بخش علم کامپیوتر شامل می شه ، یعنی جزئی از بخش نرم افزار علم کامپیوتر هست.
    به نظر من کسی که بهش مهندس اطلاق می شه باید وسعت علم اون بالا باشه و پایه علم رو خوب بلد باشه و اطلاعاتی فنی درباره تکنیک ها و تکنولوژی های روز رو داشته باشه.
    کد نویسی و برنامه نویسی Asp.Net و C#‎‎ کار زیاد سختی نیست ، هر کسی می تونه یاد بگیره در همین سایت خیلی ها برای خودشون در این زمینه استاد هستند در حالی که تحصیلات دانشگاهی ندارند.
    همین اموزشگاه برنامه نویس ظرف مدت کمتر از یک ماه شما رو یه برنامه نویس در حد متوسط می رسونه در حالی که شما بخواهی مهندس بشی حد اقل باید 4 سال تئوری بخونی تازه بعد به قول دوستان بشی یه صفر کیلومتر.
    من طراحی مهندسی نرم افزار ،
    طراحی مهندسی دیتابیس ،
    طراحی مهندسی رابطه کاربری و مباحث مربوط به امنیت و کیفیت و کارایی و نگهداری ، علم مربوط به زیر ساخت های نرم افزاری و... (مباحث مرتبت) رو از دانشگاه یاد گرفتم .
    مباحثی که مطمئن هستم هیچ جا غیر دانشگاه نمی تونستم یاد بگیرم.

    دانشچو باید پایه علمی قوی داشته باشه تا سر کلاس ، مباحث رو به چالش بکشه و استاد رو مجبور کنه هر چی اطلاعات داره ارائه بدهد تا علم خودش رو به دانشجویانش نشون بدهد.
    این کار باعث خستگی استاد نمی شه بلکه باعث شوق و الاقه او به ادامه تدریس و ایجاد رابطه دوستانه سر کلاس می شه . ( البته برای اساتیدی که فنی هستند که اقلب به همین صورت هستند (منظورم اساتید سطح کارشناسی به بالا هست))

    4 سال پیش بر این اعتقاد بودم که دانشگاه و سرفصل درسیش خیلی عقب هست نسبت به علم روز (محصولات ماکروسافت) ولی با گذشت زمان و کسب علم و تجربه به تبحر و تسلط اساتید علم کامپیوتر در ایران که همان شورای تصمیم گیری سرفصل های دانشگاهی هستند بردم و فهمیدم با چه دقت نظری زبان C و ++C رو به عنوان بیس نرم افزار انتخاب کردند و زبان اسمبلی رو بهش اهمیت ویژه دادند.

    امیدوارم پاسخم برای دوستان مفید باشه.
    با تشکر.

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    بله منم موافقم کتاب اینترنت و تلاش اینا لازمه بحث اینجاست که فرق داره یکی خودش بخواد یاد بگیره با یکی که کلی هزینه کرده بره دانشگاه اگر قراره تو دانشگاه فقط یه چشم انداز خیلی دوری از برنامه نویسی به ما بدن بدون کارکرد عملی بهتر نیست همین بیرون اون چشم انداز کسب کنیم

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار mmnoody2006
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    547

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    دوست عزیز اگه استعداد برنامه نویسی نداری همه این چیزایی که دوستان گفتن حتی ذره ای به کارت نمیاد

    تو برنامه نویسی با هر تکنولوژی فقط نیاز به استعداد داری به نظر من برنامه نویسی حتی از ریاضی هم
    سختتره که فقط دوستان با استعداد هستن که می تونن ادامه بدن

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    دنیای برنامه نویسی به نظر من انقدر وسیعه که هر چی سعی می کنی بیشتر یاد بگیری تازه متوجه میشی خیلی چیزای دیگه ای وجود داره که هنوز یاد نگرفتی. من خودم تا حالا اکثر دوره های برنامه نویسی رو شرکت کردم.خیلی مفید بودند اما کارایی دوره ها به اندازه تجربه ای که تو انجام پروژه بدست میاری نیست. باید خیلی علاقه مند و با پشتکار باشی تا بتونی هم خوب یاد بگیری و هم ازش لذت ببری. بهترین منبعی که تو پیشرفتت تاثیر داره استفاده از اینترنت و سایت های آموزشی مثل سایت خودمونه که میتونی از اطلاعات هزاران نفر برنامه نویس در سطوح علمی مختلف استفاده کنی البته همه اینا در کنار گذروندن دوره های برنامه نویسی در پیشرفت تاثیر چشم گیری داره.

  35. #35

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    واقعا علومی مثل کامپیوتر و نرم افزار با حسابداری قابل مقایسه نیست

    شما 4 سال حسابداری یاد بگیرید تا 40 سال می تونید کار کنید اما توی نرم افزار مجبورید دائما به روز کنید خودتون رو

    مشکل یا حسن کامپیوتر اینه که سرعت تولید دانشش از بقیه رشته ها بیشتره

    البته الان هر سه سال علوم دنیا 100% رشد می کنه

    نقل قول نوشته شده توسط anahita6 مشاهده تاپیک
    من با سارا موافقم مگه مثلا کسی که حسابداری میخونه یا معماری می خونه بعد از دانشگاه این همه کورس اضافی می گذرونه؟ بچه های کامپیوتر بعد از فارغ التحصیلی واقعا صفر کیلومتر اند و حداقل یه سال باید دور از جون, جون بکنن تا تازه برنامه نویس مبتدی بشن

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    نقل قول نوشته شده توسط mmnoody2006 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اگه استعداد برنامه نویسی نداری همه این چیزایی که دوستان گفتن حتی ذره ای به کارت نمیاد

    تو برنامه نویسی با هر تکنولوژی فقط نیاز به استعداد داری به نظر من برنامه نویسی حتی از ریاضی هم
    سختتره که فقط دوستان با استعداد هستن که می تونن ادامه بدن
    دوست من اعتقاد کمی به استعداد دارم به خصوص در برنامه نویسی انگاری بگی یکی هیچ چیزی از برنامه نویسی نمی دونه اما چون استعداد داره می تونه در کمتر از یک سال قدر یه مهندس چیز یاد بگیره علاقه رو به شدت قبول دارم اما استعداد رو متوجه نشدم به نظر من در برنامه نویسی باید هر روز یاد بگیری هرروز بیشتر از دیروز و علاقه هم برای ادامه دادن این یادگیری خوب هست کسی نمی تونه تو برنامه نویسی ادعا کنه من چون استعداد داشتم برنامه نویس خوبی شدم بدون تلاش ممکن نیست البته همه علوم اینطورین برنامه نویسی بیشتر همون طور که نیوتن گفته استعداد تنها 1% لازمه یادگیری علومه و 99% اون تلاش و تمرین هست ومن این گفته رو قبول دارم

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    در ضمن نتایج نظر سنجی کاملا روشن و واضح هست و فکر نکنم نیاز به بحث باشه از همه دوستانی که شرکت کردن کمال تشکر رو دارم

    Untitled.jpg

  38. #38
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: برنامه نویسی را چگونه آموختید(برنامه نویسی گروه .net)

    نقل قول نوشته شده توسط mmnoody2006 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز اگه استعداد برنامه نویسی نداری همه این چیزایی که دوستان گفتن حتی ذره ای به کارت نمیاد

    تو برنامه نویسی با هر تکنولوژی فقط نیاز به استعداد داری به نظر من برنامه نویسی حتی از ریاضی هم
    سختتره که فقط دوستان با استعداد هستن که می تونن ادامه بدن
    سلام دوستان فکر می کنم برنامه نویسی به استعداد نیاز داره اما تلاش، پشتکار، و آموختن در هرثانیه باید در کنار این استعداد باشه،(به قول یکی از دوستان رشته ی ما مثل این می مونه که روی یه گسل خونه بسازی، هر چند وقت یکبار زلزله میاد هرچی بلدی باید بذاری کنار و چیزهای جدید رو یادبگیری)
    اما دوستان یادشون نره پایه و اساس برنامه نویسی و کامپیوتر علم ریاضیات هست این رو بعد از کار در تیم های پژوهشی تجربه کردم(برنامه نویسی شبیه سازی روبات و همچنین نرم افزارهایی مثل CMMS که نیاز به اطلاعات آماری داره) یه برنامه نویسی وقتی می تونه پروژه های فوق العاده ای بنویسه که ریاضیاتش قوی باشه(بتونه مرتبه اجرایی یه کد رو درست حساب کنه)
    اما به شخصه در دانشگاه چیزهای خوبی یاد دادند، اما برای تکمیل اونها حتما باید کار عملی و مطالعه و کمک از اینترنت و انجمن هایی مثل این انجمن صورت بگیره.
    موفق و پیروز باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •