نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: برداشتن رمز setup سیستم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    Unhappy برداشتن رمز setup سیستم

    سلام خدمت همه ی اساتید ، دیروز اولین جلسه ی درس آزمایشگاه سیستم عاملم بود ، استاد اومد . همون اول بسم الله به من یه پروژه داد که ..... بگذریم پروژه از این قراره :

    یه برنامه بنویسید که رمز Setup سیستم رو برداره .

    از اساتید می خوام هر کس اطلاعاتی داره راهنمایی کنه حتی در حد یه تلنگر . خیلی نمرش واسم مهمه.

  2. #2

    نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    منظور همون رمزیه که برای وارد شدن به تنظیمات سیستم قبل از بوت شدن سیستم عامل استفاده میشه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    Red face نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط mrbm_2007 مشاهده تاپیک
    منظور همون رمزیه که برای وارد شدن به تنظیمات سیستم قبل از بوت شدن سیستم عامل استفاده میشه؟

    بله ، توی یکی از تاپیک های فارسی زبان خوندم که کد های زیر رو تو CMD وارد کنید :

    Debug
    o 70 13
    o 71 14
    q

    توی یه سای انگلیسی زبان هم فقط یه سری رمز های مستر داده بود .....

  4. #4

    نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    فکر کنم باید این رو سرچ کنی
    Programmatically reset bios password

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    دوست عزیز اکثر وب سایت ها راه حل های سخت افزاری رو ارائه دادن یا گفتن باتری رو در بیار یا از جامپر استفاده کن . خب این ها که به درد برنامه نویسی نمی خوره ..... مگه اینکه یه برنامه بنویسم اجرا شد . باتری بپره بیرون .

    در هر صورت مرسی به خاطر وقتی که گذاشتی و جوابت . بازم اگه چیزی به ذهنت رسید دریغ نکن .

  6. #6

    نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    http://www.experts-exchange.com/Prog..._21576623.html
    Depending on the bios type, you can write to the appropriate I/O-Ports. I implemented this for AWARD bios ages ago, I can post the source in pseudo-code if you like. However, this will only work when the bios password is set for the bios setup only (otherwise you can't boot your OS, and have to reset the bios password manually by using the clear CMOS jumper on the mainboard.
    Please add more details to your question and I will supply you with the corresponding instructions :)

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    نمیشه یه جوری یه برنامه ای نوشت که به Jumper دسترسی داشت . مثلا بزنیم Reset شه ..... یه چیزی تو مایه های Enable یا Disable کردن پایه ؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط mrbm_2007 مشاهده تاپیک
    موقع لود این صفحه یه پیغام ثبت نام میده !!!!! چطور برش دارم

  9. #9

    نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط sirvan-me مشاهده تاپیک
    موقع لود این صفحه یه پیغام ثبت نام میده !!!!! چطور برش دارم
    برو آخر صفحه
    پایین

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط mrbm_2007 مشاهده تاپیک
    برو آخر صفحه
    پایین
    آقا جوابا رو خوندم ، یکی از جوابا برام جالب بود و شبیه به همون چیزی بود که خودم گفتم یعنی یه جوری از طریق برنامه نویسی با پورت خاصی حرف بزنیم و یه درخواست بهش بدیم ... اما خب این حرکت یذره سخته

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    اساتید کسی نمیتونه کمکی بکنه ؟؟؟!!!!!!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    خدابیامرز DOS زیاد تو کار با سخت افزار گیر نمیداد ولی امان از این ویندوز که تا نفس میکشی میگه واسسا بینم داری چیکار میکنی.

    دسترسی مستقیم به سخت افزار تو ویندوز با کد سطح User نمیشه باید Kernel Mode کار کنید یا از ابزارهای نوشته شده شرکتهای ثالث استفاده کنید که عمدتا هم بصورت

    Kernel Mode هستن ولی برای کار راحت برنامه نویس معمولا یه DLL یا ActiveX ارائه میدن ( پس پرده این DLL یا ActiveX با کد سطح کرنل ارتباط برقرار میکنه )

    ولی اگه DOS خاستید کار کنید

    #include <dos.h> 
    #define ADDRPORT (0x70)
    #define DATAPORT (0x71)

    int main( void )
    {
    outportb( ADDRPORT, 0x13 );
    outportb( DATAPORT, 0x14 );
    return(0);
    }


    دقت کنید برای دسترسی به اطلاعات CMOS پورت 70 برای پورت آدرس و پورت 71 برای پورت دیتا بکار میره و این دوتا هر دوشون بصورت هگز هستن.

    مسئولیت اجرای این کد گردن اونایی که میگن، قبلش CMOS Memory Map رو یه نیگایی بکنید، زیادم مطمئن نباشید بعضی مواقع این شرکتهای سازنده

    یه تغییراتی تو این مدل استاندارد میدن

    موفق باشید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار sirvan-me
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    استان البرز
    پست
    251

    نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط Esmail Solhkhah مشاهده تاپیک
    خدابیامرز DOS زیاد تو کار با سخت افزار گیر نمیداد ولی امان از این ویندوز که تا نفس میکشی میگه واسسا بینم داری چیکار میکنی.

    دسترسی مستقیم به سخت افزار تو ویندوز با کد سطح User نمیشه باید Kernel Mode کار کنید یا از ابزارهای نوشته شده شرکتهای ثالث استفاده کنید که عمدتا هم بصورت

    Kernel Mode هستن ولی برای کار راحت برنامه نویس معمولا یه DLL یا ActiveX ارائه میدن ( پس پرده این DLL یا ActiveX با کد سطح کرنل ارتباط برقرار میکنه )

    ولی اگه DOS خاستید کار کنید

    #include <dos.h> 
    #define ADDRPORT (0x70)
    #define DATAPORT (0x71)

    int main( void )
    {
    outportb( ADDRPORT, 0x13 );
    outportb( DATAPORT, 0x14 );
    return(0);
    }


    دقت کنید برای دسترسی به اطلاعات CMOS پورت 70 برای پورت آدرس و پورت 71 برای پورت دیتا بکار میره و این دوتا هر دوشون بصورت هگز هستن.

    مسئولیت اجرای این کد گردن اونایی که میگن، قبلش CMOS Memory Map رو یه نیگایی بکنید، زیادم مطمئن نباشید بعضی مواقع این شرکتهای سازنده

    یه تغییراتی تو این مدل استاندارد میدن

    موفق باشید.

    ممنون بابت وقتی که گذاشتین اما میشه یذره راجع به این کد توضیح بدبد ..... یذره گیج شدم . پیشاپیش مرسی

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    پست
    381

    نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    نقل قول نوشته شده توسط Esmail Solhkhah مشاهده تاپیک
    خدابیامرز DOS زیاد تو کار با سخت افزار گیر نمیداد ولی امان از این ویندوز که تا نفس میکشی میگه واسسا بینم داری چیکار میکنی.

    دسترسی مستقیم به سخت افزار تو ویندوز با کد سطح User نمیشه باید Kernel Mode کار کنید یا از ابزارهای نوشته شده شرکتهای ثالث استفاده کنید که عمدتا هم بصورت

    Kernel Mode هستن ولی برای کار راحت برنامه نویس معمولا یه DLL یا ActiveX ارائه میدن ( پس پرده این DLL یا ActiveX با کد سطح کرنل ارتباط برقرار میکنه )

    ولی اگه DOS خاستید کار کنید

    #include <dos.h> 
    #define ADDRPORT (0x70)
    #define DATAPORT (0x71)

    int main( void )
    {
    outportb( ADDRPORT, 0x13 );
    outportb( DATAPORT, 0x14 );
    return(0);
    }


    دقت کنید برای دسترسی به اطلاعات CMOS پورت 70 برای پورت آدرس و پورت 71 برای پورت دیتا بکار میره و این دوتا هر دوشون بصورت هگز هستن.

    مسئولیت اجرای این کد گردن اونایی که میگن، قبلش CMOS Memory Map رو یه نیگایی بکنید، زیادم مطمئن نباشید بعضی مواقع این شرکتهای سازنده

    یه تغییراتی تو این مدل استاندارد میدن

    موفق باشید.


    سلام ببخشید که من جلوی اساتید بزرگی همچون شما ها صحبت میکنم ولی این دستور دیگه توی مادربردهای تولید سال 2006 به اینور پاسخ گو نیست من خودم جریانا کشیدم سر این رمز ،،،

    فقط باید بتونه این دوستمون با سخت افزار ارتباط برقرار کنه فکر کنم باید به زبان ماشین مسلط باشه وگرنه هیچ راهی از توی ویندوز وجود نداره که بشه این رمز رو غیر فعال کرد (البته فکر کنم) ولی من توی سایت ایسر خوندم که میشه از توی ویندوز به این رمز دسترسی داشت خودش یک برنامه داده بود ولی لینک خراب بود نتونستم بگیرمش بهتره سری به این سایت بزنید شاید کارتون راه افتاد


    پیروز موفق و سربلند باشید

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    ممنون بابت وقتی که گذاشتین اما میشه یذره راجع به این کد توضیح بدبد ..... یذره گیج شدم . پیشاپیش مرسی
    گفتم که اگه DOS خاستید کار کنید ، کد به زبان C هست
    دستور outportb برای ارسال اطلاعات به پورت خاص بکار میره پارامتر اول شماره پورت ، پارامتر دوم دیتا
    معادل همون کدی هست که شما تو Debug وارد کردید (C معادل اسمبلی شما)

    ولی این دستور دیگه توی مادربردهای تولید سال 2006 به اینور پاسخ گو نیست
    بنده هم اشاره کردم که :

    مسئولیت اجرای این کد گردن اونایی که میگن، قبلش CMOS Memory Map رو یه نیگایی بکنید، زیادم مطمئن نباشید بعضی مواقع این شرکتهای سازنده یه تغییراتی تو این مدل استاندارد میدن
    فقط باید بتونه این دوستمون با سخت افزار ارتباط برقرار کنه فکر کنم باید به زبان ماشین مسلط باشه وگرنه هیچ راهی از توی ویندوز وجود نداره که بشه این رمز رو غیر فعال کرد (البته فکر کنم)
    اگه دقت کنید بنده همون اول پست گفتم دسترسی مستقیم به سخت افزار تو سیستم عامل های NT Base وجود نداره و برای اینکار باید از کد سطح

    Kernel استفاده کنید،وقتی کد شما سطح کرنل اجرا میشه فرقی نمیکنه اسمبی باشه یا C ، اجباری به استفاده زبان ماشین نیست .

    راه اصولیش اینه که شما Memory Map رو از شرکت سازنده در نظر بگیرید ، باز این نکته رو هم تو تاپیک بالا اشاره کردم

    مثلا داستان آدرس 24H در AWARD با همون آدرس تو AMI فرق میکنه و امثالهم

    موفق باشید.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار tefos666
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Tehran , IRAN
    پست
    245

    نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    ببین کاری نداره با استفاده از دستورات shell که تو cmd اجرا میکنی این چند خط رو اجرا کنی که تو C#‎ کاری نداره و یا

    می تونی یک فایل bat درست کنی و توش این کدها رو بنویسی نهایتا اونو اجرا کنی
    debug
    o 70 20
    o 71 25
    q

    این کد CMOS رو خالی میکنه رو بیشتره bios ها جواب میده .

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار Esmail Solhkhah
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    بورکینافاسو
    پست
    1,774

    نقل قول: برداشتن رمز setup سیستم

    ببین کاری نداره با استفاده از دستورات shell که تو cmd اجرا میکنی این چند خط رو اجرا کنی که تو C#‎‎‎‎ کاری نداره و یا

    می تونی یک فایل bat درست کنی و توش این کدها رو بنویسی نهایتا اونو اجرا کنی
    debug
    o 70 20
    o 71 25
    q

    این کد CMOS رو خالی میکنه رو بیشتره bios ها جواب میده .
    کد شما درست اجرا میشه ولی تو سیستم عاملهایی که اجازه دسترسی مستقیم به سخت افزار رو بدن مثلا DOS یا ... ، در کل NT Base ها رو از این قضیه جدا کنید.

    Debug.exe جزو کامندهای زیر سیستم داس بوده و تحت NTVDM اجرا میشه و NTVDM اجازه دسترسی مستقیم به حافظه و سخت افزار رو نداره.

    موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •