نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ذخیره فایل text در arraylist

  1. #1

    ذخیره فایل text در arraylist

    با سلام
    چطور می تونم متن فارسی داخل فایل text رو داخل arraylist قرار بدم بطوریکه تک تک حروف و حرکات هر کدام در خانه های جداگانه و به ترتیب در arraylist ذخیره بشن؟
    آخرین ویرایش به وسیله mohammad dousti : سه شنبه 02 اسفند 1390 در 23:39 عصر

  2. #2

    نقل قول: ذخیره فایل text در arraylist

    اول رشته رو از فایل بخون بعد جداش کن
                var iFile = new System.IO.StreamReader("C:\\test.txt");
    var str = iFile.ReadToEnd();
    iFile.Close();

    var Arr = str.Split(new string[] { "" }, StringSplitOptions.None);

  3. #3

    نقل قول: ذخیره فایل text در arraylist

    مشکل من اینه که تمام جمله رو داخل خانه اول (صفر) در arraylist قرار میده ولی من میخوام هر حرف رو داخل یک خانه arraylistقرار بدم.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار میلاد قاضی پور
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    اوج بلند
    پست
    768

    نقل قول: ذخیره فایل text در arraylist

    نقل قول نوشته شده توسط mohammad dousti مشاهده تاپیک
    مشکل من اینه که تمام جمله رو داخل خانه اول (صفر) در arraylist قرار میده ولی من میخوام هر حرف رو داخل یک خانه arraylistقرار بدم.
    به جای

    var Arr = str.Split(new string[] { "" }, StringSplitOptions.None);

    اینرو
    char[] arr=str.toCharArray();

    امتحان کنید .
    البته ممکنه لازم باشه قبلش str رو به نوع رشته کست کنید .

    str2=(string)str;

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: ذخیره فایل text در arraylist

    دوست عزیز این sample رو ببین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •