نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: رفرش کردن کد کپچا بدون رفرش شدن صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    رفرش کردن کد کپچا بدون رفرش شدن صفحه

    با سلام دوستان من کد کپچا رو در پیج لود تولید می کنم و اونو در یک کنترل ایمیج نشون میدم برای عوض شدن این عکس ها باید صفحه رفرش بشه می خوام بدونم چطوری می تونم این عوض شدن عکس رو بدون رفرش صفحه انجام بدم یعنی یک باتن بزارم که فقط عکس رو عوض کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار buggen
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    zsh
    پست
    104

    نقل قول: رفرش کردن کد کپچا بدون رفرش شدن صفحه

    سلام
    باید از ajax استفاده کنید و عکس رو reload کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: رفرش کردن کد کپچا بدون رفرش شدن صفحه

    از آپلود پنل استفاده کردم اما نشد یعنی عکس عوض نمیشه تصویر در پوشه مورد نظر عوض میشه اما در کنترل ایمیج نه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Rohollaes
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    همین اطراف
    پست
    130

    نقل قول: رفرش کردن کد کپچا بدون رفرش شدن صفحه

    باید هر دفعه که عکس عوض میشه اسم اونو هم عوض کنید و دوباره با اسم جدید بخونیدش.
    این کار واسه اینه که مرورگر عکس هارو کش میکنه و چون اسم عکس عوض نشده همون عکس قبلیو (که در کش هستش) نشون میده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: رفرش کردن کد کپچا بدون رفرش شدن صفحه

    دستوری برای رفرش کردن کنترل ایمیج نیست چون وقتی صفحه رفرش میشه تصویر هم عوض میشه

  6. #6

    نقل قول: رفرش کردن کد کپچا بدون رفرش شدن صفحه

    سلام من این کار رو با این کد انجام دادم که خودم ساختم دیگه نمیدونم مشکل داره یا نه.
    از همون ابدیت پنل و اسکریپت منیجر استفاده کردم وبعد کد دکمه رفرشم اینجور نوشتم
        protected void ImageButton1_Click1(object sender, ImageClickEventArgs e)
    {

    Random generator = new Random();
    string s = "~/Capcha.aspx?" + generator.Next();
    Image2.ImageUrl=s;
    generator.Next();
    }


    کد صفحه ام هم اینجوره
                   <asp:ScriptManager ID="ScriptManager1" runat="server"></asp:ScriptManager>

    <asp:UpdatePanel ID="UpdatePanel1" runat="server" UpdateMode="Conditional">
    <ContentTemplate>
    <asp:Image CssClass="capcha" ID="Image2" runat="server" ImageUrl="~/Capcha.aspx" />&nbsp;&nbsp;
    <asp:ImageButton ID="ImageButton1" runat="server" ImageUrl="~/Admin20p/image_admin/Refresh.png" OnClick="ImageButton1_Click1" />
    </ContentTemplate>
    <Triggers>
    <asp:AsyncPostBackTrigger ControlID="ImageButton1" EventName="Click" />
    </Triggers>
    </asp:UpdatePanel>

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: رفرش کردن کد کپچا بدون رفرش شدن صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط sara_aryanfar مشاهده تاپیک
    با سلام دوستان من کد کپچا رو در پیج لود تولید می کنم و اونو در یک کنترل ایمیج نشون میدم برای عوض شدن این عکس ها باید صفحه رفرش بشه می خوام بدونم چطوری می تونم این عوض شدن عکس رو بدون رفرش صفحه انجام بدم یعنی یک باتن بزارم که فقط عکس رو عوض کنه
    تنها با کد جاوا اسکریپت و خیلی ساده بدون نیاز به ایجکس و حتی پست بک شما میتونید آدرس هرعکسی رو عوض کنید.
    یک نمونه براتون قرار میدم:
    function ReCaptcha() {    var date = new Date;
    var src = '../home/getcaptcha?' + date.getTime().toString();
    document.getElementById("Captcha").src = src;
    }


    تو رویداد کلیک سمت کلاینت هر باتن این کد رو قرار بدین عکس رو عوض میکنه فقط در خط اول بسته به ماژولی که کپچا رو تولید میکنه مسیر تغییر میکنه.
    نحوه استفاده:
      <img id="Captcha" onclick="ReCaptcha();" src="@Url.Action("getcaptcha", "home")" alt="Captcha" title="برای دگرگونی کد امنیتی بر روی آن کلیک کنید" />
    <a href="javascript:ReCaptcha();" class="recode-link">دگرگونی کد امنیتی</a>

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار meysampaknahad
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    قزوین
    پست
    200

    نقل قول: رفرش کردن کد کپچا بدون رفرش شدن صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط Rohollaes مشاهده تاپیک
    باید هر دفعه که عکس عوض میشه اسم اونو هم عوض کنید و دوباره با اسم جدید بخونیدش.
    این کار واسه اینه که مرورگر عکس هارو کش میکنه و چون اسم عکس عوض نشده همون عکس قبلیو (که در کش هستش) نشون میده
    سلام
    ممنون جواب داد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •