نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اپدیت اطلاعات دیتابایس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار speeed
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    echo("Yazd")l
    پست
    182

    Post اپدیت اطلاعات دیتابایس

    سلام
    ببخشید دوستان من یه صفحه مدیریت دارم که یه قسمت مدیریت داره که میتونن پسورد رو عوض کنن.
    این کد فرم من هست
    کد HTML:
    <!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" dir="ltr">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" />
    <title>مدیریت</title>
    <style>
    #con{
    background-color:#CCC;
    width:500px;
    height:200px;
    margin:auto;
     -moz-border-radius: 10px;
        -webkit-border-radius: 10px;
        -khtml-border-radius: 10px;
        border-radius: 10px;
    }
    bb{
        background-color:#999;
    }
    #hu{
        background-image:url(images/h-u.png);
        width:500px;
        height:119px;
        margin:auto;
    }
    
    li{ 
    list-style:none;
        padding-top:10px;
        padding-bottom:10px;}    
    
    .button, .button:visited {
        background: #222 url(overlay.png) repeat-x; 
        display: inline-block; 
        padding: 5px 10px 6px; 
        color: #fff; 
        text-decoration: none;
        -moz-border-radius: 6px; 
        -webkit-border-radius: 6px;
        -moz-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0,0,0,0.6);
        -webkit-box-shadow: 0 1px 3px rgba(0,0,0,0.6);
        text-shadow: 0 -1px 1px rgba(0,0,0,0.25);
        border-bottom: 1px solid rgba(0,0,0,0.25);
        position: relative;
        cursor: pointer
    }
     
        .button:hover                            { background-color: #111; color: #fff; }
        .button:active                            { top: 1px; }
        .small.button, .small.button:visited             { font-size: 11px}
        .button, .button:visited,
        .medium.button, .medium.button:visited
                 { font-size: 13px; 
                                                      font-weight: bold; 
                                                      line-height: 1; 
                                                      text-shadow: 0 -1px 1px rgba(0,0,0,0.25); 
                                                      }
                                                      
        .large.button, .large.button:visited             { font-size: 14px; 
                                                          padding: 8px 14px 9px; }
                                                          
        .super.button, .super.button:visited             { font-size: 34px; 
                                                          padding: 8px 14px 9px; }
        
        .blue.button, .blue.button:visited
        { background-color: #2981e4; }
        .blue.button:hover    
        { background-color: #2575cf; }
    </style>
    </head>
    
    <body style="font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif" >
    <div id="hu"></div>
    <fieldset>
    <form action="changpass.php" method="post">
    <table cellPadding="10" width="48%" border="0" align="center" >
    <tr>
                <td vAlign="top" width="5%" align="right">
    <?php
    session_start();
    $user=$_SESSION['UserName'];
    $code=$_SESSION['Code'];
    $namedaftar=$_SESSION['daftar'];
    ?>
    <?php
    echo ($code);
    ?>
    </td>
    <td>کد دفتر</td>
    </tr>
    <tr>
    <td vAlign="top" width="5%" align="right">
    <?php
    echo ($namedaftar);
    ?>
    </td>
    <td>نام </td>
    </tr>
    <tr>
    
    <td vAlign="top" width="5%" align="right">
    <?php
    echo ($user);
    ?>
    </td>
    <td>نام کاربری</td>
    </tr>
    <tr>
    <td vAlign="top" width="5%" align="right">
    <input name="order" type="text"  align="right"/></td>
    <td>رمز فعلی</td>
    </tr>
    <tr>
    <td vAlign="top" width="5%" align="right">
    <input name="new" type="text"  align="right"/></td>
    <td>رمز جدید</td>
    </tr>
    <tr>
    <td vAlign="top" width="5%" align="right">
    <input name="new1" type="text"  align="right"/></td>
    <td>تکرار رمز</td>
    </tr>
    
    </table>
    <input name="sumbit" type="submit" value="ثبت اطلاعات" id="small button blue" />
    </form>
    </fieldset>
    </body>
    </html>
    این از کد اکشن
    <?php
    session_start();
    $user=$_SESSION['UserName'];
    include("../config.php");
    $order=$_POST['order'];
    $new=$_POST['new'];
    @mysql_connect($hostname, $user, $password) or die('Connection error');
    @mysql_select_db($dbname) or die('Database error');
    $guery = mysql_query ("UPDATE usera SET `pass`='{$new}' WHERE (`user`=LOWER('{$user}'))");
    die(echo mysql_affected_rows() > 0 ? 'شما با موفقیت در سیستم دفترچه تلفن عضو شدید' : mysql_error());
    ?>


    الان اطلاعات را اپدیت نمیکنه

  2. #2

    نقل قول: اپدیت اطلاعات دیتابایس

    سؤال اول: نام جدولتون usera هست؟
    سؤال دوم: دقیقاً توی سشن چی ذخیره شده؟
    سؤال سوم: میشه پیغام خطا رو نمایش بدین؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار speeed
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    echo("Yazd")l
    پست
    182

    نقل قول: اپدیت اطلاعات دیتابایس

    نه نام جدول users هست.
    تو سنسش یوزر ذخیره شده الان برای اینکه به کارش بردم چون میخوام پسورد همون یوزری که وارد شده عوض بشه
    parse error میده به line 10

  4. #4

    نقل قول: اپدیت اطلاعات دیتابایس

    1- توی Query نام جدول رو اصلاح کنید (نوشتین usera)
    2- توی خط 10 داخل پرانتز، دستور echo رو حذف کنید. فقط ساختار شرطی سه گانه کفایت میکنه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار speeed
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    echo("Yazd")l
    پست
    182

    نقل قول: اپدیت اطلاعات دیتابایس

    الان باز هم اطلاعات را به روز رسانی نمیکنه

  6. #6

    نقل قول: اپدیت اطلاعات دیتابایس

    خوب این بار خطا چیه؟

  7. #7

    نقل قول: اپدیت اطلاعات دیتابایس

    شما با echo مقادیر سشن و سایر مقادیر رو بخونید ببینید اصلا مقداری توشون هست؟
    اگه هست اون Echo داخل die رو بردارید die به تنهایی کفایت می کنه.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار speeed
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    echo("Yazd")l
    پست
    182

    نقل قول: اپدیت اطلاعات دیتابایس

    همون خطای line10 رو میده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •