نمایش نتایج 1 تا 33 از 33

نام تاپیک: کمک در انجام یک select

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    کمک در انجام یک select

    با این دستور:



    1.select t from s
    2.where t<='5'



    3تا رکورد میاره
    1)2
    2)4
    3)3
    خوب،
    حالا میخوام بگم اونایی رو بیار که خاصل جمعشون برابر 5 میشه
    که باید رکوردهای 1و2 رو بیاره.
    میشه ؟چه جوری؟
    خواهش میکنم کمکم کنید باید تحویل بدم تا شنبه

    آخرین ویرایش به وسیله etbani : جمعه 05 اسفند 1390 در 17:58 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    403

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    شاید این کارتون رو راه بندازه
    SELECT P.*,Q.* FROM (SELECT t FROM s WHERE t<=5)P INNER JOIN (SELECT t FROM S WHERE t<=5)Q ON P.t+Q.t=5

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    نه جواب نمیده

  4. #4

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    درود

    Select adad (Select Sum(adad) from asli Where id <= ss.id) As Mande
    From asli ss


    این دستور خیلی ساده هست
    و باید همون table رو دوجا بگذاری
    و در آخر mande را مساوی 5 قرار بده
    بدرود

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    سلام.
    ممنون میشه طبق فیلدی که من گذاشتم (t) بگین یا بیشتر توضیح بدین

  6. #6

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    t می شه adad
    asli می شه table شما

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    مرسی یعنی :

    Select t (Select Sum(t) from salon Where id <= ss.id) As 5
    From salon ss

    ولی این خطا رو میده
    Msg 156, Level 15, State 1, Line 2
    Incorrect syntax near the keyword 'Select'.
    Msg 102, Level 15, State 1, Line 2
    Incorrect syntax near ')'.

  8. #8

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    id تیبل داری؟

    as 5 رو تبدیل کن به as mande
    error نداد بگو تا بریم سراغ مرحله بعدی

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    ببینین دستور اول اینه
    select id,tgroup from salon
    where tgroup<='5'

    خروجی:
    id tgoup
    2 1
    4 2
    3 3
    حالا این دستور:
    Select tgroup (Select Sum(tgroup) from salon Where id <= ss.id) As mande
    From salon ss

    بازم خطا میده

  10. #10

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    type فیلد tgroup رو چی گذاشتی؟

  11. #11
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    nvarchar(50)

  12. #12

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    به نظر تو وقتی typpe رشته باشه چی رو باید جمع بزنه ؟
    بگذاز int or bigint
    اگر داده داخل تیبل باشه احتمالا error می ده
    جدولتو اول خالی کن بعد type رو تغییر بده
    در مورد type هم یه مقدار اطلاعات جمع آوری کن تا بهتر تصمیم گیری کنی

  13. #13
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    مرسی همه ی این کارارو کردم ولی بازم خطا میده
    این شرط where id<=ss.id واسه چیه؟

  14. #14

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    قبلی ها رو ست کنه
    id از جنس چیه؟

  15. #15
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    نوع id:int
    هستidentity

  16. #16

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    error را بگذار

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    این error سلکت داخلی:
    Msg 4104, Level 16, State 1, Line 1
    The multi-part identifier "ss.id" could not be bound.
    و کل دستور:
    Msg 156, Level 15, State 1, Line 8
    Incorrect syntax near the keyword 'Select'.
    Msg 102, Level 15, State 1, Line 8
    Incorrect syntax near ')'.

  18. #18
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    ممنون از دوست خوبم
    ولی با ای دستور

    Select Tgroup,(Select Sum(Tgroup) from salon Where id <= ss.id ) As Mande
    From salon ss where tgroup<='5'

    اونی رکوردی که 4 هست رو هم میاره من میخوام فقط رکوردایی که جمعشون 5 میشه رو بیاره
    کسی میتونه کمکم کنه؟

  19. #19

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    اين دستور به طوري است كه فيلد id نداشته باشيدو فقط فيلد t وجود دارد
    Select distinct t
    from
    (select t1.t,(t1.t+t2.t) as a
    from table1 t1 cross join table1 t2)g
    where a=5

  20. #20
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    ممنون ولی میشه بیشتر توضیح بدین من فقط یه جدول دارم

  21. #21

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    در اين دستور هم يك جدول هست اما join جدول با خود جدول هست. cross join حالت ضرب داره

  22. #22
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    مرسی گلم درست شد یه دنیا ممنون
    همیشه شاد باشی
    ولی من id رو هم میخوام این چه جوری میشه

  23. #23

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    خواهش مي كنم. ميشه بگي جدولت چه فيلدهايي داره ؟

  24. #24
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    id,tgroup as t,salon

  25. #25

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    Select distinct tgroup,id,salon
    from
    (select t1.salon,t1.id,t1.tgroup,(t1.tgroup+t2.tgroup) as a
    from table1 t1 cross join table1 t2)g
    where a=5

  26. #26
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    مرسی گلم کارت عالیه
    یه سوال چرا وقتی من جای 5 ،6 میزارم
    tgroup رو 2و4و3 میاره
    بازم خیلی ممنوننم

  27. #27

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    چون در اين دستور خود 3 هم با 3 جمع ميشه

  28. #28
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    شرمنده یه سوال دیگه:
    چرا 2 ویا 3 رو که میزنم هیچ رکوردی نمیاره ئر صورتی که من یه رکورد که tgroup اون 2 ویک رکورد که tgroup اون 3 باشه تو جدولم دارم

  29. #29

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    خوب شما سوالتون اين بود كه حاصلجمع برابر با يك عدد باشه نه اينكه خود عدد با مثلا عدد 2 برابر باشه

  30. #30
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    حالا اگه بخوایم با خود عددم برابر باشه و شرط قبل هم برقرار باشه چه جوری میشه؟
    قول میدم اینقده sql یاد بگیرlم تا مثل دوست خوبم nedata مشکل دوستانو رفع کنم

  31. #31

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    Select distinct tgroup,id,salon
    from
    (select t1.salon,t1.id,t1.tgroup,(t1.tgroup+t2.tgroup) as a
    from table1 t1 cross join table1 t2)g
    where a=2 or tgroup=2

  32. #32
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    پست
    50

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    مرسی خیلی ممنون انشاالله یه روزی منم مثل شما بشم

  33. #33

    نقل قول: کمک در انجام یک select

    خواهش مي كنم انشاالله شما حرفه اي بشيد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •