نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نمایش عکس در datagridview بدون فایل استریم

  1. #1

    Post نمایش عکس در datagridview بدون فایل استریم

    سلام
    من نحوی قراردادن عکس در دیتا گرید ویو را می دانم و اطلاعات را به صورت باینری ذخیره می کنم حالا می خوام از روش دیگری :
    دوستان گفتند آدرس را ذخیره کن
    آدرس عکس را ذخیره کردم در سلول ولی فقط آدرس عکس می آید خود عکس نمایش داده نمی شود
    چکار کنم که عکس نمایش داده شود در ضمن فیلد عکس هم از نوع چی باشد text?

  2. #2

    نقل قول: نمایش عکس در دیتا گرید ویو بدون فایل استریم

    سلام آره دیگه ، خوب شما آدرس رو در فیلد مورد نظر (که میتونه از نوع Text ) باشه ذخیره کردین حالا میاین از طریق خصوصیت Image پیکچرباکس عکس رو نشون میدین.کدت رو بزار اگه کار نمیکنه تا راهنمایی کنیم.

    موفق باشید./

  3. #3

    نقل قول: نمایش عکس در دیتا گرید ویو بدون فایل استریم

    سلام
    الان من به طور دستی یک آدرس در یک سلول از نوع text ذخیره کردم مثلا:c:\1.jpg
    حالا دستور نمایش این آدرس چیه ؟
    در دیتا گردید ویو بنویسیم رویداد را ؟
    مثلا :
    picbox.image= dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value.ToString();
    این کد غلطه می دونم چکار کنم ؟
    یک راهنمایی
    تشکر

  4. #4

    نقل قول: نمایش عکس در دیتا گرید ویو بدون فایل استریم

    نه اونشکلی غلطه به شکل زیر بنویس ببین درست میشه :

    pictureBox1.Image = System.Drawing.Image.FromFile(filepath);


    به جای filepath آدرس عکس رو که dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value.ToString() هست قرار بده.

    احتمالا نباید مشکلی باشه.

    موفق باشید./

  5. #5

    نقل قول: نمایش عکس در دیتا گرید ویو بدون فایل استریم

    سلام
    حالا اگه بخوام وقتی روی دیتا گرید کلیک می کنم عکس که با فرمت باینری در سلول ذخیره شده در پیکچر باکس نمایش داده بشه باید چکار کنم .
    ممنون.

  6. #6

    نقل قول: نمایش عکس در دیتا گرید ویو بدون فایل استریم

    چگون عکس را که با پسوند باینری در جدول ذخیره کرده ایم در دیتا گرید ویو نمایش بدیم

  7. #7

    نقل قول: نمایش عکس در دیتا گرید ویو بدون فایل استریم

    سلام
    این کد نوشتم error میده
    additional information :the path is not of a legal form
    لطفا راهنمایی کنید تشکر از حضورتون

  8. #8

    نقل قول: نمایش عکس در دیتا گرید ویو بدون فایل استریم

    برا من چرا خطا میده
    من ب جا ادرس عکس اسمشو سیو کردم
    !!!!؟؟!!!!
    منظورم safeFileName هست.
    آخرین ویرایش به وسیله MAHDAR : سه شنبه 10 آذر 1394 در 17:36 عصر

تاپیک های مشابه

  1. عدم نمایش عکس در datagridview
    نوشته شده توسط miladkj در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1394, 15:31 عصر
  2. سوال: مشکل نمایش عکس در datagridview
    نوشته شده توسط jprogramer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 28 دی 1391, 10:01 صبح
  3. سوال: نمایش عکس در background بدون دادن آدرس فایل
    نوشته شده توسط erfan_urchin در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 27 دی 1391, 18:52 عصر
  4. اشکال در نمایش عکس در فایل Hlpساخته شده با RoboHelp.
    نوشته شده توسط SYNDROME در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 20:43 عصر
  5. نمایش عکس در datagridview
    نوشته شده توسط navidal در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1385, 10:30 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •