نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: قرار دادن مکث در دستور for

  1. #1

    Post قرار دادن مکث در دستور for

    سلام
    من می خوام آیتم های لیست باکس یکی یکی select بشن یعنی بتونم ببینم که دارن یکی یکی select میشن
    این دستوری که دارم همه را یکدفعه انتخاب میکنه
    for (int i = 0; i <listBox1.Items.Count; i++)
    {
    listBox1.SelectedIndex =i;
    }
    این مکث قرار دادن اگر باشه که حلقه را شمرد یک ثانیه یا کمتر صبر کند بعد یکی به حلقه بیفزاید چطوریه ؟

    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار dousti_design
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    زنجان - تهران
    پست
    617

    نقل قول: قرار دادن مکث در دستور for

    thread.sleep
    از نخ استفاده کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    1,104

    نقل قول: قرار دادن مکث در دستور for

    دوست عزیز واستون Sampleش رو نوشتم.امیدوارم به دردتون بخوره
    موفق باشی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ghasemweb
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    608

    نقل قول: قرار دادن مکث در دستور for

    میتونی از کنترل تایمر هم استفاده کنی interval تایمر رو رو 500 یا 1000 تنظیم کن .
    متغییر i رو در قسمت جنرال فرم تعریف کن
    listBox1.SelectedIndex =i++;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •