نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار com.mohsen
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران-ساری
    پست
    141

    نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    فقط از نظر گرافیکی خواهشا نظر بدید.متشکر

    کانون تبلیغاتی شمال گرافیست

    لینک ویرایش شد و قالب به طور کامل تغییر کرد.
    آخرین ویرایش به وسیله com.mohsen : سه شنبه 09 اسفند 1390 در 23:29 عصر

  2. #2

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    دوست عزیز

    موارد زیر به نظرم می رسه:
    1. رنگ پس زمینه شما خاکستری تیره هست. استفاده از رنگ مشکی برای فونت ها اصلا مناسب نیست. بهتره رنگ روشن مثل سفید استفاده بشه.
    2. گرادینت هایی که برای پس زمینه اون وسط صفحه و باکس های آبی وسط صفحه استفاده کرده جای کار خیلی بیشتری نیاز داره.
    3. آیکون هایی که استفاده کردی همخوانی نداره.
    4. اون بالا سمت چپ لوگو، بنظر می رسه کیفیت عکس اطلاعات تماس رو پایین آوردی. این تغییر کیفیت به خوبی به چشم می خوره.
    5. یه مشکل دیگه ای هم که بهش برخوردم، این بود که Delay بین قرار گرفتن موس روی باکس های آبی و تغییر رنگ پس زمینه اون به خاکستری زیاد هست.
    6. تغییر پس زمینه باسک های آبی به رنگی از خود پس زمینه کل صفحه زیاد جالب نیست.


    توصیه: شما که همه چیز وبسایتت به نظر می رسه تتوی صفحه اولش هست، بهتره برای این صفحه یکم دست و بالت رو بازتر کنی و از عکس های با کیفیت تر، پس زمینه بهتر و با کیفیت تر برای پشت صفحه ات استفاده کنی. نا سلامتی این وبسایت برای یک گروه گرافیست هست. من خودم گرافیست آنچنانی نیستم و حتی با Photoshop حال نمی کنم و کار نمی کنم و کارهام رو تو یه نرم افزار جادویی دیگه انجام می دم که از photoshop ضعیفتر هست، ولی خوب کار نهاییم خیلی خیلی بهتر هست. دیگه شما گرافیست ها باید خیلی خیلی توپ تر عمل کنید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    در طراحی باید به چند نکته توجه کرد شناخت کاربران اینکه چه کسانی از وب سایت شما بازدید خواهند کرد
    چون در مورد کار تبلیغاتی هست اگه از رنگ های مختلف بیشتر استفاده می کردید بهتر می شد
    اگه در دوبغل سایت در کادروسط دقت کنید می بینید که از مرورگر فاصله دارند
    یه خورده از جی کئوری استفاده می کردید جلوه ی بیشتری می داد.
    در طرحتون چون رنگ سبز داره یه خورده از نارنجی هم استفاده کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار com.mohsen
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران-ساری
    پست
    141

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    دوستان اینها همه نظر مشتری هست مثل رنگ پس زمینه،رنگ منو ها ولی اشکالاتی هم داره و قابل قبول هست مثل کیفیت عکس اطلاعات تماس رو پایین است و ...

  5. #5

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    به نظر من رنگ متن ها و کم کیفیت بودن تصاویر کمی مشکل دارند.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khanlo.javid
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    قـزویــن
    پست
    943

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    با سلام

    دوست عزیز سایت جالبی دار ولی از تکنیک های جی کوئری اگر استفاده میکردی خیلی سایتت جزاب تر میشد + نظرات گرافیکی دوستان


    موفق باشید

  7. #7

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    رنگ متن ها روشن بشه عکس با کیفیت بزرگ استفاده کنین بهتره
    خیلی همه چیز به هم چسبیدن
    یکم باز بشن از هم

  8. #8

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط khanlo.javid مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوست عزیز سایت جالبی دار ولی از تکنیک های جی کوئری اگر استفاده میکردی خیلی سایتت جزاب تر میشد + نظرات گرافیکی دوستان


    موفق باشید
    سلام دوباره

    برعکس نظر شما دوست عزیز، به نظر من اصلا طراحی جالبی نشده. یعنی اصلا قابل اعتنا نیست. خیلی خیلی کار داره تا بشه بهش گفت یه طراحی وبسایت. از نظر رنگبندی و عکس ها و خیلی چیزهای دیگه، خیلی خیلی مبتدی هست.

    خواهشن دوست عزیز ناراحت نشید. اینو من می گم که 10 سال تجربه دارم تو اینکار. جا برای یادگیری برای شما خیلی خیلی زیاد هست. خیلی خیلی باید کار کنید که بشه بهتون گفت طراح وب.

  9. #9
    VIP آواتار Saber Mogaddas
    تاریخ عضویت
    فروردین 1403
    محل زندگی
    ارومـــــیه
    سن
    35
    پست
    1,472

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    سلام
    لینکتون مشکل داره ..

  10. #10

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط com.mohsen مشاهده تاپیک
    فقط از نظر گرافیکی خواهشا نظر بدید.متشکر

    سلام
    دوست عزيز لينکي که قرار داديد ارور Not Found ميده.

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار com.mohsen
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران-ساری
    پست
    141

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    لینک ویرایش شد.معزرت می خواهم

  12. #12

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    سلام
    درکل خيلي خوبه ولي ميتونست از اين بهتر هم بشه.
    با چه نرم افزاري طراحي کرديد؟

    موفق باشيد

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار khanlo.javid
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    قـزویــن
    پست
    943

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    چرا قالبتو عوض کردی مگه قالب قبلیت مشکل داشت ؟؟؟؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار com.mohsen
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران-ساری
    پست
    141

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    احساس کردم اینجوری بهتره

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار khanlo.javid
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    قـزویــن
    پست
    943

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط com.mohsen مشاهده تاپیک
    احساس کردم اینجوری بهتره
    حالا نظر خودت مهم تره ولی من به عنوان یه کاربر سایت شما قالب قبلی رو با یه کم رنگبندی بهتر دوست داشتم.

  16. #16

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    سلام
    با چه نرم افزاري طراحي کرديد؟
    ميخوام بدونم با چه نرم افزارهايي دوستان سايتشون رو طراحي ميکنند.
    لطفا پاسخ اين سوال رو بديد.
    ممنون

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار khanlo.javid
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    قـزویــن
    پست
    943

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط MohammadGh2011 مشاهده تاپیک
    سلام

    ميخوام بدونم با چه نرم افزارهايي دوستان سايتشون رو طراحي ميکنند.
    لطفا پاسخ اين سوال رو بديد.
    ممنون
    دوست گرامی من خودم سایتهامو با نرم افزار DreamWeaver cs 0.5 میسازم نرم افزار قدرتمندیه یعنی بیشتر طراحا از این نرم افزار استفاده میکنن.

  18. #18

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    خیلی ضعیفه مخصوصا واسه کانون تبلیغات ، سادس مثل یه وبلاگ ، یکم ایده پردازی کن واسش ، تو استفاده از رنگ نترس باش ، خیلی رنگها میتونن با هم مچ بشن ، چیدمانتو یکم متفاوت کن
    ببخشید خیلی رک گفتم
    موفق باشید

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار sanay_esh
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    برنامه نویس !
    سن
    39
    پست
    449

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    به نظر بنده بتوانید عکسهای سایت را کم کنید و یا کلا حذف کنید و با CSS پیاده سازی کنید هم کیفیت کار میره بالا و هم استاندارد سازی میشه
    در مورد انتخاب رنگ قالب هم تجدید نظر کنید به نظر بنده بهتره البته اگه بخوایی دیسپلین کاری بره بالا
    سعی کن از رنگهای سفید و زنده استفاده کنید و از رنگهای اصلی و گرم در کارت خیلی استفاده کنید
    رنگ گرفته بیننده رو خیلی زود خسته میکنه

  20. #20

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    یه تحربه در اخیتار میزارم.
    هیچ وقت برای کارهایی که احتیاج به جلب توجه مشتری داری از شماره تلفن های اعتباری استفاده نکن . ارزش خودت و کارت رو میاری پایین.

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار com.mohsen
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران-ساری
    پست
    141

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط sanay_esh مشاهده تاپیک
    به نظر بنده بتوانید عکسهای سایت را کم کنید و یا کلا حذف کنید و با CSS پیاده سازی کنید هم کیفیت کار میره بالا و هم استاندارد سازی میشه
    در مورد انتخاب رنگ قالب هم تجدید نظر کنید به نظر بنده بهتره البته اگه بخوایی دیسپلین کاری بره بالا
    سعی کن از رنگهای سفید و زنده استفاده کنید و از رنگهای اصلی و گرم در کارت خیلی استفاده کنید
    رنگ گرفته بیننده رو خیلی زود خسته میکنه
    خود مشتری این رنگ رو خواستند

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار com.mohsen
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران-ساری
    پست
    141

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط elham1611 مشاهده تاپیک
    یه تحربه در اخیتار میزارم.
    هیچ وقت برای کارهایی که احتیاج به جلب توجه مشتری داری از شماره تلفن های اعتباری استفاده نکن . ارزش خودت و کارت رو میاری پایین.
    سیمکارتم واسه مشتری بخرم؟
    سایت برای خودم که نیست

  23. #23

    نقل قول: نظرتون راجب طراحی این سایت چیست؟

    نقل قول نوشته شده توسط khanlo.javid مشاهده تاپیک
    دوست گرامی من خودم سایتهامو با نرم افزار DreamWeaver cs 0.5 میسازم نرم افزار قدرتمندیه یعنی بیشتر طراحا از این نرم افزار استفاده میکنن.
    دوست عزیز
    اون نرم افزاری که شما استفاده می کنید، باعث تنبلی یک طراح وب می شه. حرفه ای های این کار از نرم افزار های ویژوال و دارای قابلیت auto-complete استفاده نمی کنند. بلکه یه محیط استاندارد طراحی می بایست در بهترین حالت، برای یک فرد حرفه ای شامل اینها باشه:
    • یک نرم افزار ویرایش متن مثل: notepad++
    • یک محیط گرافیک پیکسلی مثل: photoshop یا gimp
    • یک محیط گرافیک وکتوری مثل: corel


    استفاده از دیگر نرم افزار ها، نه تنها شما رو حرفه ای تر نشون نمی ده، بلکه شمارو تنبل و وابسته به auto-complete می کنه. فردی حرفه ای هست که تو یه نرم افزار ساده ویرایش متن مثل notepad خود ویندوز هم بتونه کد بزنه.

    نقل قول نوشته شده توسط sanay_esh مشاهده تاپیک
    به نظر بنده بتوانید عکسهای سایت را کم کنید و یا کلا حذف کنید و با CSS پیاده سازی کنید هم کیفیت کار میره بالا و هم استاندارد سازی میشه
    دوست عزیز
    من واقعا نمی دونم استفاده از عکس کمتر، چگونه باعث بالاتر رفتن کیفیت و مخصوصا استانداردتر شدن کار می شه. منظور شما از استاندارد چیه؟؟ چه استانداردی؟ کجا این استاندارد نوشته شده که بجای عکس از CSS استفاده کنید؟؟ اگر منبعی برای این حرفتون دارید بزارید. بحث کیفیت هم، بیشتر مربوط می شه به انتخاب رنگبندی، ایده های تازه و نو، و همچنین استفاده از تایپوگرافیی مناسب و خیلی چیزهای دیگه مربوط می شه و نه استفاده از CSS بجای عکس.

    حالا بریم سراغ طراحی شما دوست عزیز

    این طراحی جدید شما، به نسبت طراحی قبلی بسیار بسیار بهتر هست ولی برای وبلاگ. همچنین یه سری از مشکلات داره که بصورت لیست وار می شه اینجوری گفت:
    1. رنگبندی نا مناسب: فرد سفارش دهنده به شما گفته من از رنگ بنفش یا از این کد رنگ می خوام استفاده کنم. یعنی یه رنگ مرجع داده به شما. این رنگبندی برای کل سایت هست و نظر مشتری. ولی نحوه بکار گیری این رنگ و انتخاب رنگبندی بر عهده شمای طراح که اصلا بخوبی انجام نپذیرفته. شما بطور کلی سه نوع رنگ در وبسایتتون دارید: رنگ های اصلی که در اینجا بنفش هستن، رنگهایی روشن و رنگ های تیره. بهتر هست که دو بخش رنگ تیره و روشن، از یک جنس رنگ باشن. مثلا آبی. نه اینکه روشن هاتون سفید باشن و تیره هاتون آبی. این یه جور نا همخوانی بوجود میاره. که در ادامه مورد به مورد می گم چرا.
    2. استفاده بیش از حد گرادیانت: نمی دونم چه نیازی هست که اینهمه عناصر شما گرادیانت دارن. لوگو، بک گراند هدر، کل صفحه دارای گرادیانتی هستن که نه تنها زیبا تر نکرده، بلکه مثل یه کار کاملا بچه گانه صورت گرفته. تنها گرادیانتی که قابل قبول هست گرادیانت لوگو هست. وگرنه، اون رنگ بنفش زننده در پایین سایت، یا محو شدن قسمت هدر اصلا ایده مناسبی نیست.
    3. محو شدن پایین هدر: شما می باست بطور کامل عناصر مختلف وبسایتتون رو از هم جدا کنید. ولی در اینجا در قسمت هدر به رنگی نزدیک به سفید محو شده که باعث می شه جداسازی اونها از هم اصلا به چشم نیاد.
    4. گوشه های گرد با اندازه نا مناسب: اون گردی گوشه های بالا و پایین وبسایت، اصلا مناسب نیست و خیلی زیاد گرد شده اند. اندازه گردی بین 5 تا 10 پیکسل بسیار شکیل تر و زیباتر هستند.
    5. مشکلات هدر: بجز بخش سمت راست و لوگو که در هدر هستند، بقیه عناصر از ضعف انتخاب رنگ رنج می برن. رنگ سفید رو پس زمینه ای که شبیه رنگ سفید هست و به اصطلاح روشن هست و نه تیره برای متن کانون تبلیغاتی. رنگ تیره آبی بر روی رنگ پس زمینه تیره برای اون متن ایمیل فقط. چون بخش تلفن بک گراندش به روشنی می زنه. استفاده از رنگ آبی که به رنگبندی کلی وبسایت نمی خوره. شما می بایست تکلیف خودتون رو مشخص کنید.
    6. تکرار کردن دوباره شماره تلفن و ایمیل: چه نیازی هست که هم در هدر و به اون گندگی و هم در تاپ منو، ایمیل و شماره تلفن دوبار تکرار بشه؟؟؟ اصلا کارتون اصولی نبوده.
    7. انتخاب مقادیر نا مناسب برای hoverشدن لینک ها: یک اصل پذیرفته شده در بین طراحان حرفه ای، این هست که لینک، در موقعیت های متفاوتی که برایش مشخص می شه، میزان پیکسلی که در صفحه اشغال می کنه، در همه حالات یکسان باشه. یعنی بلد کردن، افزایش سایز و.. باعث بوجود اومدن مشکلاتی می شن. پس بهتره به همون تغییر رنگ اکتفا کنید.
    8. بک گراند نا مناسب برای منو: متاسفانه این بخش هم از گرادیانت نا مناسبی برخوردار هست. ولی رنگ کلی اون مناسب هست.
    9. متن فوتر نا مناسب: بک گراند فوتر شما از رنگ های تیره هست. بعد شما اومدید، روی اون برای متنتون رنگ مشکی رو انتخاب کردید. خودتون تفاوت خوانایی بین متن و لینک ای که در فوتر هست رو ببینید.
    10. عدم پیروی از قانون 5 ثانیه: این قانون اصلا در وبسایت شما به درستی پیدا سازی نشده. نصف صفحه که هدر پوشش داده. بقیه صفحه هم که مثل وبلاگ هستش. من کاربر از کجا باید بفهمم کار شما چیه؟؟؟


    مشکلات شما رو می شه توی، عدم رنگبندی مناسب، عدم تبعیت از قانون 5 ثانیه، شکل وبلاگ مانند صفحه، بزرگی بیش از حد هدر و از همه مهتر بروز نبودن طراحی. این نوع طراحی ماله 10 سال پیش هست و نه توی عصر HTML5 و CSS3. سایت شما برای افرادی که کور رنگی دارن، نه تنها مناسب نیست، بلکه جهنم هست براشون. چون هیچ گونه رعایت رنگبندی و تضاد بین پس زمینه و رنگ عنصر بکار گرفته نشده. متاسفانه برعکس اسمی که برای خودتون انتخاب کردید به عنوان بهترین طراح، تا رسیدن به مرحله طراحی برتر و حرفه، چندین سال فاصله دارید. تجربه شما در طراحی بسیار کم هستش. فقط می خوایید برای رفع کوتی کارتون رو انجام بدید. هیچ اصول و قاعده ای از طراحی برتر، بروز و حرفه ای در طراحی های شما رعایت نمی شه. و این اصول هم مگر با تجربه و مطالعه بدست نمی آن.

    امیدوارم، صحبت های من رو نه بعنوان نصیحت و از روی غرض ورزی بودن، بلکه بعنوان فردی که یه روزی در جایگاه شما در طراحی بوده و خوب الان با کسب تجربه، به جایگاهی رسیده که می تونه نظر بده، در نظر بگیرید. چون من نه شمارو میشناسم، و نه هیچ کینه ای دارم.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •