نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ذخیره و بازیابی تصاویر و فایل ها در دیتابیس اکسس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    ذخیره و بازیابی تصاویر و فایل ها در دیتابیس اکسس

    با سلام به همه دوستان
    دیتابیس من یک جدول داره که مشخصات دانشجویان در اون ذخیره میشه ( کد دانشجویی ، نام ، نام خانوادگی ، عکس دانشجو ، کارنامه از نوع فایل اکسل ) حالا من میخوام از توی یک فرم توسط کاربر عکس وکارنامه دانشجو که از نوع فایل اکسل هست انتخاب و در داخل یک فولدر مشخص ذخیره بشه و کد دانشجویی رو به عکس و کارنامه هر دانشجو اختصاص بده و مسیر ذخیره عکس و کارنامه در دیتابیس اکسس ذخیره بشه .
    روش ذخیره شدن در فولدر رو یه این خاطر میگم که حجم فایل اکسس بالا نره !
    از دوستان هر کی میتونه به من کمک کنه ممنون میشم .

  2. #2

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصاویر و فایل ها در دیتابیس اکسس

    سلام ،

    خوب شما میتونین 2 تا فیلد یکی برای نگهداری مسیر عکس و دیگری برای ذخیره سازی مسیر کارنامه در بانک ایجاد کنی (نوع هردوتاش رو Text میتونی تعیین کنی). رابطه با ذخیره هم میتونین یک فولدر رو در مسیر مورد نظر ایجاد کنین و هنگامی که عکس از طریق کاربر انتخاب شد کپی از عکس داخل پوشه مورد نظر کپی کنه.بعد با دستور اینسرت بیای مسیرهارو که از طریق saveFiledialogمیگیری در بانک و فیلد مورد نظر ذخیره کنی.این توضیح خیلی کلیه هر جایی که اشکال داشتی بپرس تا من یا دوستان راهنمایی کنیم.

    موفق باشید./

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Leon_SFS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصاویر و فایل ها در دیتابیس اکسس

    میتونی مسیر عکس رو تو همون جدول دانش آموزان هم ذخیره کنی که موقع کوئری نیاز به جوین نباشه که گرفتن اطلاعات زمانبر بشه
    بعد هر جا لازم بود کارنامرو لود میکنی عکسم داری هر جا بخوای میزاریش

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصاویر و فایل ها در دیتابیس اکسس

    با تشكر از دوستان عزيز
    اين روشي كه شما مي فرماييد به صورت كلي هست كه اين روش رو خودم هم بلدم ولي نمي دونم به چه طريقي بايد كد نويسي هاي آنها رو انجام بدم .
    اگه ممكنه كدهاي مربوطه رو برام بزارين ممنون ميشم .

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Leon_SFS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصاویر و فایل ها در دیتابیس اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط jmfnima مشاهده تاپیک
    با تشكر از دوستان عزيز
    اين روشي كه شما مي فرماييد به صورت كلي هست كه اين روش رو خودم هم بلدم ولي نمي دونم به چه طريقي بايد كد نويسي هاي آنها رو انجام بدم .
    اگه ممكنه كدهاي مربوطه رو برام بزارين ممنون ميشم .
    کد چی شو؟ دخیره آدرس عکس؟
    FileUpload1.SaveAs((@"~/Image/Gallery/") + FileUpload1.FileName);
    isrc = "../Image/Gallery/" + FileUpload1.FileName.ToString();



    حالا متغییر isrc رو تو دیتابیست ذخیره کن

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصاویر و فایل ها در دیتابیس اکسس

    با تشکر از شما دوست عزیز
    این کدهایی که نوشتی مربوط به سی شارپه ؟؟ فکر نمیکنی که این کدها مربوطه به asp.net باشه ؟؟
    راستش من با کنترل های Dialogs کار نکردم و فکر میکنم که این کاری که من میخوام باید با کنترل های Dialogs انجام بدم . باز هم دومرتبه خواسته ام رو مطرح کردم امیدوارم برای دوستان مفهوم باشه :
    من میخوام وقتی کاربر روی یک دکمه کلیک کنه ازش مسیر فایل رو بپرسه بعد از انتخاب فایل ، این فایل در یک فولدر مثلا به نام File ذخیره بشه بعد مسیر ذخیره شدن فایل توی دیتابیس ذخیره بشه .

  7. #7

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصاویر و فایل ها در دیتابیس اکسس

    سلام ، یک نوع پروژه واستون نوشتم ، این پروژه بانکش اکسس هست ، و در درایو C پوشه ای رو ایجاد میکنه و کپی عکس ها رو داخل اون میزاره سپس مسیر جدید رو در بانک ذخیره میکنه ، به دو زبان هم نوشتمش شاید دوستان وی بی کار هم ازش استفاده کنن،
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصاویر و فایل ها در دیتابیس اکسس

    با تشکر فراوان از شما دوست عزیز به خاطر کمکی به من کردین واقعا کارم رو راحت کردین و کارم رو راه انداختید.
    فقط یک سوال کوچولو : چطور میشه از داخل دیتاگرید ویو وقتی بر روی مسیر عکس کلیک کنم عکس رو نمایش بده ؟؟

  9. #9

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصاویر و فایل ها در دیتابیس اکسس

    1 ) روی دیتاگرید ویو کلیک کنید و خصوصیت SelectionMode رو برابر FullRowSelect قرار بدین(اینو تنظیم نکنین مشکلی پیش نمیاد به خاطر زیبایی کار میگم)..

    2 ) در رویداد SelectionChanged دیتاگرید ویو کد زیر رو قرار بدین.

    pictureBox1.Image = System.Drawing.Image.FromFile(dataGridView1.Curren  tRow.Cells["masir_aks"].Value.ToString());


    ***در کد بالا فاصله ای که بین کلمه ی CurrentRow ایجاد میشه رو از بین ببر نمیدونم واسه چی اینجوری کپی میشه.
    موفق باشید./

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    397

    نقل قول: ذخیره و بازیابی تصاویر و فایل ها در دیتابیس اکسس

    باز هم از لطفتون ممنونم . لطف بزرگی در حقم کردین . امیدوارم همیشه موفق باشین .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •