نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: در هنگام نمایش اطلاعات از htmlspecialchars استفاده کنم یا در همان ابتدای صفحه از آن استفاده کنم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    Question در هنگام نمایش اطلاعات از htmlspecialchars استفاده کنم یا در همان ابتدای صفحه از آن استفاده کنم؟

    سلام. فرض کنید یه فرم ثبت نام در سایت داریم که action این فرم به همین صفحه است. و مقادیر نام کاربری و رمز و .. را از $_POST می گیریم.
    $user_name = isset($_POST['username'])? $_POST['username'] : '';

    اگر ولید بودند در database ذخیره شوند و ریداریکت شود و اگر ولید نبود فرم هنوز نمایش داده می شود. که مثلا فیلد نام کاربری با value که ارسال کرده پر می شود.
    <input type="text" name="username" id="username" value="<?=$user_name?>" />

    حالا سوالم اینه که همان ابتدای صفحه, هنگام دریافت از post و ریختن نام کاربری در متغییر $user_name, تابع htmlspecialchars را بر آن اعمال کنم؟ (با توجه به اینکه اگر این متغغیر صحیح است توسط تابع mysql_real_escape چک و در database درج شود.) یا هنگام نمایش ابن تابع را اعمال کنم؟ یعنی:

    $user_name = isset($_POST['username'])? htmlspecialchars($_POST['username']) : '';

    بنویسم یا بدون htmlspecialchars دریافت کنم و در نمایش:
    <input type="text" name="username" id="username" value="<?=htmlspecialchars($user_name);?>" />

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار masoud_tamizy
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    128

    نقل قول: در هنگام نمایش اطلاعات از htmlspecialchars استفاده کنم یا در همان ابتدای صفحه از آن استفاده

    موقع دریافت فقط escape کن و موقع نمایش htmlspecialchar .
    مگرکه چه نوع اطلاعاتی رو دریافت می کنی که وایه نمایش htmlspecialchars رو می خوای اعمال کنی ؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: در هنگام نمایش اطلاعات از htmlspecialchars استفاده کنم یا در همان ابتدای صفحه از آن استفاده

    نقل قول نوشته شده توسط masoud_tamizy مشاهده تاپیک
    موقع دریافت فقط escape کن و موقع نمایش htmlspecialchar .
    مگرکه چه نوع اطلاعاتی رو دریافت می کنی که وایه نمایش htmlspecialchars رو می خوای اعمال کنی ؟
    منظور شما از escape تابع escapeshellcmd است یا تابع دیگری؟
    htmlspecialchars به خاطر اینکه کاربر امکان استفاده از textEditor با قابلیت درج لینک و چند تگ html دیگر دارد.

  4. #4

    نقل قول: در هنگام نمایش اطلاعات از htmlspecialchars استفاده کنم یا در همان ابتدای صفحه از آن استفاده

    تقریبا تفاوتی ندارن.
    ولی اگه اول صفحه بگیری بعدش اگه خواستی تغییراتیروش اعمال کنی بهتر میشه .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار farhadfery
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    723

    نقل قول: در هنگام نمایش اطلاعات از htmlspecialchars استفاده کنم یا در همان ابتدای صفحه از آن استفاده

    نقل قول نوشته شده توسط ayub_coder مشاهده تاپیک
    تقریبا تفاوتی ندارن.
    ولی اگه اول صفحه بگیری بعدش اگه خواستی تغییراتیروش اعمال کنی بهتر میشه .
    یعنی هنگام درج در پایگاه داده. وقتی تابع htmlspecialchars در ابتدای صفحه روی متغغیر اعمال شده، مشکلی پیش نمی یاد؟
    نظور شما از escape تابع escapeshellcmd است یا تابع دیگری؟
    این دوستمون هم نگفت منظورش چه تابعی هست؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار masoud_tamizy
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    128

    نقل قول: در هنگام نمایش اطلاعات از htmlspecialchars استفاده کنم یا در همان ابتدای صفحه از آن استفاده

    منظورم از escape هموم mysql_esape ه
    درپنا حق

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •