نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: textboxفارسی (فارسی کردن صفحه کلید) در سی شارپ ویندوز اپلیکیشن

  1. #1

    textboxفارسی (فارسی کردن صفحه کلید) در سی شارپ ویندوز اپلیکیشن

    صفحه کلید فارسی بشه وقتی میریم روش و نیازی ب برگردوندن زبان نباشه و به همین ترتیب زبان لاتین بشه ری تکس باکس دوم

    گشتم 1 روزه دارم میگردم اما نیست و اکثر تاپیک ها نصفه هست و به جواب نرسیده و یا اصلا بری سی شارپ بیست
    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%DA%A9%D8%B3

    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%DA%A9%D8%B3

    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%DA%A9%D8%B3

    و نمونه های دیگه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار ehsan_starlight
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    33
    پست
    86

    نقل قول: textboxفارسی(فارسی کردن صفحه کلید ) در سی شارپ ویندوز اپلیکیشن

    برات یه تکه کد ضمیمه میکنم . ببین به کارت میاد!
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: textboxفارسی(فارسی کردن صفحه کلید ) در سی شارپ ویندوز اپلیکیشن

    سلام
    کدهای مربوط به تغییر زبان رو توی رویداد Enter تکست باکس ها بنویس.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    35
    پست
    164

    نقل قول: textboxفارسی(فارسی کردن صفحه کلید ) در سی شارپ ویندوز اپلیکیشن

    با کدی که احسان اگه یکم با event ها آشنا باشی میتونی کارتو انجام بدی اگه مشکلی بود مطرح کن!
    فکر نمیکنم چیز زیاد مشکلی باشه!

  5. #5

    نقل قول: textboxفارسی(فارسی کردن صفحه کلید ) در سی شارپ ویندوز اپلیکیشن

    سلام ،

    اون TextBox ای که میخواین وقتی فوکوس بیاد روش فارسی بشه : در رویداد Enter ش این کد رو بنویس :

    System.Globalization.CultureInfo inp = new System.Globalization.CultureInfo("fa-ir");
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(inp);


    اون تکست باکسی که میخوای وقتی فوکوس بیاد روش انگلیسی بشه : در رویداد Enter ش این کد رو بنویس :

    System.Globalization.CultureInfo inp = new System.Globalization.CultureInfo("en-us");
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(inp);


    موفق باشید./

  6. #6

    نقل قول: textboxفارسی(فارسی کردن صفحه کلید ) در سی شارپ ویندوز اپلیکیشن

    باسلام

    در رویداد اینتر عمل نمیکند !!!!!!!!!!!!!!!!

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    اراک
    پست
    18

    نقل قول: textboxفارسی(فارسی کردن صفحه کلید ) در سی شارپ ویندوز اپلیکیشن

    اگه بخوام به صورت کلاس تعریفش کنم باید چه کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  8. #8
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1394
    محل زندگی
    اراک
    پست
    18

    نقل قول: textboxفارسی(فارسی کردن صفحه کلید ) در سی شارپ ویندوز اپلیکیشن

    یه سوال من با استفاده از کد
    InputLanguage.CurrentInputLanguage =
    InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul tureInfo.CreateSpecificCulture("fa-IR"));
    کاری کردم خودکار فارسی بشه حالا میخوام دیگه نتونه به انگلیسی برگرده در واقع alt و shift رو بلاک کنم باید چه کنم اینم میدونم باید از توابع فضا نام using System.Globalization; استفاده کنم
    کمکم کنید

تاپیک های مشابه

  1. textboxفارسی(فارسی کردن صفحه کلید)
    نوشته شده توسط jannati در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 08 مهر 1387, 17:07 عصر
  2. فارسی کردن صفحه کلید (همان کار کلیدهای alt+shift)
    نوشته شده توسط yazdan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1385, 13:57 عصر
  3. فارسی کردن صفحه کلید
    نوشته شده توسط sh_m در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 24 خرداد 1385, 12:04 عصر
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 03 اردیبهشت 1384, 00:58 صبح
  5. فارسی کردن صفحه کلید
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 مرداد 1382, 22:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •