نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ذخیره یک فایل در کنار فایل قبلی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    ذخیره یک فایل در کنار فایل قبلی

    سلام
    من یک فایل تکست رو باز کردم و بعد از استفاده با این کد اونو در مسیر تعیین شده ذخیره کردم.
     System.IO.File.AppendAllLines(@"C:\Users\Hamid\Des  ktop\ppp.txt", new string[] { line + "\n" }, Encoding.UTF8);


    حالا میخوام بجای اینکه مسیر رو اینطوری بدم ، در کنار فایلی که باز کردم ذخیره بشه.
    لطفا منو راهنمایی کنید.
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: ذخیره یک فایل در کنار فایل قبلی

    فایل رو با open file diagram باز کردید ؟

    حالا با save file diagram هم ذخیره کنید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار cpuram
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    آمل
    پست
    671

    نقل قول: ذخیره یک فایل در کنار فایل قبلی

    بله.
    اینطوری هم ذخیره میشه مشکلی تو ذخیره کردن ندارم.
    میخوام تو مسیر فایل قبلی باشه .
    مثلا اگه یه فایل رو از درایو f باز کردیم . همونجا هم ذخیره بشه.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار banitaba.ommolketab
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    74

    نقل قول: ذخیره یک فایل در کنار فایل قبلی

    خوب دوست من شما وقتی فایل را باز میکنی یعنی مسیرش رو داری (openfiledialog.filename)
    موقع ذخیره کردن میتونی از کد زیر استفاده کنی . (
    using system.IO
    ) یادت نره
    try
    {
    StreamWriter sw = newStreamWriter(openfiledilog.saferfilename + "___");
    sw.Write(textbox1.Text);
    sw.Close();
    }
    catch
    {

    }

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •