نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: سوال در مورد فست ریپورت

  1. #1

    Arrow سوال در مورد فست ریپورت

    با سلام
    گزارشی به نام گزارش ماهانه دارم.
    این گزارش حالت آپشنی داره . یعنی میخام کاربر هم بتونه ریز کارکرد رو به اظافه کل کارکرد ببینه و هم بتونه فقط کل کارکرد رو ببینه و ریز کارکرد در چاپ گزارشش نیاد.
    چطوری باید Masterdata رو از داخل برنامه مخفی کنم که حین چاپ ، چاپ نشود.
    ممنون.


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    403

    نقل قول: سوال در مورد فست ریپورت

    شاید با DrillDrop بتونی به جوابت برسی البته صورت سوال شما خیلی واضح نیست

  3. #3

    Arrow نقل قول: سوال در مورد فست ریپورت

    پس بزارید واظح تر بگم.
    به همراه عکس :
    عکس زیر رو ملاحظه بفرمایید. کاربر برنامه من گاهی میخواهد اطلاعات پرسنلی (نام - نام خانوادگی و ...) و جدول ریز کارکرد در چاپش باشد و گاهی فقط اطلاعات پرسنلی موجود در چاپ (نام - نام خانوادگی و ...) در چاپ باشد.
    چطوری با کد نویسی به فست هالی کنم الان تو چاپ جدولی که در MasterData هست رو در چاپ بیار یا نیار.؟
    ممنون.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه


  4. #4

    نقل قول: سوال در مورد فست ریپورت

    میتونی تو گزارشت ( در حالت Design ) یک Variableاضافه کنی و تو رویداد OnBeforePrint گزارشت تو خود Fast Report یک Script بنویس و بررسی کن اگر مقدار متغییر مثلا ۱ بود MasterData رو نمایش بده , از داخل برنامه هم قبل از نمایش گزارش بسته به نیازت به این متغییر مقدار بده .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار daneshmand1354
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    121

    نقل قول: سوال در مورد فست ریپورت

    با سلام خدمت دوست گرامی
        (frxReport1.FindObject('masterdata1') as TfrxMasterData).Visible:=false ;

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    403

    نقل قول: سوال در مورد فست ریپورت

    شما اطلاعات اصلی رو در یک باند group قرار بده و اطلاعات ریز کارکرد رو در MasterData و اگر توسط زبان برنامه نویسی نمی خواهی روی آن کنترل داشته باشی یک Dialog در خود FastReport تعریف کن و یک RadioGroup روی آن بگذار با دو مقدار (ریز کارکرد ، سرجمع کارکرد) و یک button هم بگذار که ModalResult آن mrok باشد و در کد Button با مقدار radioGroup ارتفاع MasterData رو کم و زیاد کن یا به قول دوستان Not Visible کن
    if Radiogrooup1.ItemIndex=0 then
    MasterData1.Visible:=True
    else
    MasterData1.Visible:=False;

    و یا
    if Radiogrooup1.ItemIndex=0 then
    MasterData1.Height:=24
    else
    MasterData1.Height:=0;
    البته سعی کنید اطلاعاتی که در باند Group قرار می دهی یک مقدار شکیل تر از حالت طراحی شده فعلی تان باشد.چون در حالتی که MasterData نداشته باشید و اطلاعات چند نفر زیر هم لیست شود شکل فعلی جالب نیست
    آن را هم مانند MasterData طراحی کنید که بعد از نشان ندادن MasterData اطلاعات سرجمع به یکدیگر بچسپد و شبیه یک Masterdata منتها این بار با اطلاعات سرجمع کارکرد شود

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •