نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ارور open_basedir هنگام استفاده از اسکریپت timthumb

  1. #1

    Question ارور open_basedir هنگام استفاده از اسکریپت timthumb

    سلام دوستان
    من از هاست رایگان 000webhost استفاده می کنم و همچنین از یه قالبی که برای نمایش تصاویر شاخص (featured image) از اسکریپت timthumb استفاده می کنه، منتها چون هاست رایگانه روی open_basedir محدودیت اعمال شده؛
    open_basedir => /home/:/usr/lib/php:/tmp
    واسه همینم تو صفحه اصلی سایت بالای هر تصویر شاخص ارور زیر نشون داده میشه:
    Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/usr/local/apache/htdocs/wp-content/uploads/2012/02/image-name.png) is not within the allowed path(s): (/home/:/usr/lib/php:/tmp) in /home/My-username/public_html/wp-content/themes/My-theme-name/custom-function.php on line 854
    از هاست هم پرسیدم، گفت باید کاری کنی اسکریپتت پوشه پایه رو اینجوری بشناسه:
    /home/My-username/
    که نام کاربریم مثلا اینه a7698567
    حدودا یک هفتست دارم تو گوگل سرچ می کنم و راه حلهای مختلفو تست می کنم؛ که اگه شماها کمک کنین دیگه وارد هفته دوم نمیشم :-|
    تشکر

  2. #2

    نقل قول: ارور open_basedir هنگام استفاده از اسکریپت timthumb

    کد اسکریپت timthumb رو میشه بگذارین؟

  3. #3

    Lightbulb نقل قول: ارور open_basedir هنگام استفاده از اسکریپت timthumb

    اینقدر درگیر اسکریپت timthumb بودم که اینو تست نکرده بودم؛
    فقط اون اسکریپت نیست، کلا هر موقع که بخوام از عکسی که روی هاستم بارگذاری کردم استفاده کنم این ارور میاد بالای اون عکس؛
    یعنی استفاده از گزینه "بارگذاری از رایانه" به جای "بارگذاری از نشانی"

  4. #4

    نقل قول: ارور open_basedir هنگام استفاده از اسکریپت timthumb

    دوست عزیز، اسکریپتهای طولانی رو attach کنید تا پستها طولانی نشه. علی الحساب کد این فایل رو هم میشه بگذارین:
    home/My-username/public_html/wp-content/themes/My-theme-name/custom-function.php/
    چون ظاهراً خطا از این فایل گرفته شده. timthumb مشکلی نداره انگار (حداقل ظاهرش اینطور نشون میده).

  5. #5

    نقل قول: ارور open_basedir هنگام استفاده از اسکریپت timthumb

    custom_functions.zip
    امیدوارم که درست ضمیمش کرده باشم

  6. #6

    نقل قول: ارور open_basedir هنگام استفاده از اسکریپت timthumb

    جناب MMSHFE کلی تشکر از شما که بر خلاف فروم وردپرس که تاپیکمو قفل کردنخیلی سریع جوابمو دادین.
    محض تکمیل این تاپیک اینو بگم که راه حل اونقدر ساده بود که من نمی دونم واسه چی 1 هفتس معطل اینم؛ فقط یه دو تا /* */ گذاشتم طرفین خطی که ارور گرفته بود ازش همه چی تموم شد
    امیدوارم دفعه بعدی که برگشتم به این فروم برنگردم سراغ این تاپیک.
    بازم تشکر

  7. #7

    نقل قول: ارور open_basedir هنگام استفاده از اسکریپت timthumb

    خدا رو شکر که مشکلتون برطرف شد. امیدوارم زیاد به این انجمن سر بزنید. البته نه برای رفع مشکل (امیدوارم مشکلی براتون پیش نیاد)، بلکه برای یادگیری مطالب جدید و آموزش دانسته هاتون به سایرین. موفق باشید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mbf5923
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    vb.NET-قسمت کد ویو-لاین هفتم
    سن
    36
    پست
    595

    نقل قول: ارور open_basedir هنگام استفاده از اسکریپت timthumb

    من فایل رو دانلود نکردم اما اینطور که از مبحث مشخصه شما مشکل رو حل نکردین بلکه صورت مسئله رو پاک کردین که اگه جایی مهم باشه به مشکل بر میخورین دوست من

  9. #9

    نقل قول: ارور open_basedir هنگام استفاده از اسکریپت timthumb

    نقل قول نوشته شده توسط mbf5923 مشاهده تاپیک
    من فایل رو دانلود نکردم اما اینطور که از مبحث مشخصه شما مشکل رو حل نکردین بلکه صورت مسئله رو پاک کردین که اگه جایی مهم باشه به مشکل بر میخورین دوست من
    منم مثل شما فکر کردم که یک هفته درگیر این مشکل بودم. در مورد حذف اون خط هم فعلا که مشکلی پیش نیومده؛
    اگه احیانا علاقمند بودین ببینین اروره واسه چیه این چند خط مربوط به فایلیه که ضمیمه کردم:
    function et_resize_image( $thumb, $new_width, $new_height, $crop ){
    $info = pathinfo($thumb);
    $dir = $info['dirname'];
    $ext = $info['extension'];
    $name = wp_basename($thumb, ".$ext");
    $suffix = "{$new_width}x{$new_height}";
    $destfilename = "{$dir}/{$name}-{$suffix}.{$ext}";

    #get local name for use in file_exists() and get_imagesize() functions
    $localfile = preg_replace('#https?://.+?/#', $_SERVER['DOCUMENT_ROOT'].'/', et_multisite_thumbnail($thumb));
    $checkfilename = str_replace( $name, $name . '-' . $new_width . 'x' . $new_height, $localfile );

    #check if we have an image with specified width and height
    /* if ( file_exists( $checkfilename ) ) return $destfilename; */


    و البته خط آخر هم خطیه که ازش ارور گرفته شده

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •