صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 54

نام تاپیک: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

  1. #1

    مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    سلام دوستان عزیز
    با تشکر فراوان از آقای کیا که اطلاعات خوبشون رو در اختیار بقیه قرار دادن

    من یک مثال آماده تست شده با باسکول شرکت توزین الکترونیک دارم که خودم نوشتم. اطلاعات دو باسکول را همزمان نشان می دهد.

    با اجازه ی آقای کیا و بقیه دوستان
    هر کسی سورس این برنامه را میخواهد پیغام بگذرارد تا برایش بفرستم

  2. #2
    سلام
    بدم نمیاد از تجربه دیگران استفاده کنم. اگر میشه برای من ارسال کنید.
    متشکرم آدرس من rahro_ali@yahoo.com

  3. #3
    سلام

    چطوری کار میکنه؟

    یعنی با پورت به باسکول وصل میشه؟
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  4. #4
    مدیر بخش آواتار binyaz2003
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    39
    پست
    2,107
    اگر ممکنه همینجا بزارید!
    وب سایت شخصی
    وبلاگ آموزش ویژوال فاکس پرو - به دلیل تعطیل شدن میهن بلاگ نوشته های وبلاگ به وب سایت شخصی منتقل شدند.

  5. #5

    باسکول

    دوستان عزیز
    این برنامه با پورت سریال کار می کند com1 و com2
    با توجه به اینکه دو باسکول دارای وزنهای قابل اندازه گیری متفاوت بوده اند یکی حدود 2000 تن و دیگری 20000 تن طریقه ی محاسبه ی اطلاعات آنها اندکی متفاوت است. com1 برای وزن کمتر بوده و com2 برای دستگاه دیگری.

    من تا امشب سورس اون رو همینجا میگذارم.

  6. #6

    باسکول

    دویاره سلام

    اینم سورس برنامه نمایشگر وزن باسکولها
    اگه یه کمی طول کشید بخاطر این بود که این نمایشگرو از برنامه ای که نوشته بودم جدا کنم.
    این فرم با ویژوال فاکس 9 ساخته شده ولی فکر نکنم با ورژنهای قبلی مشکلی داشته باشه.
    در ضمن از mscomm32.ocx استفاده میکنه. از oncomm , event استفاده شده است.

    اگه باهاش مشکلی داشتید پیغام بگذارید.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    سلام

    جالبه!
    ____________________________
    همه چیز را همگان دانند و همگان هنوز از مادر زاده نشده اند. (بزرگمهر حکیم)

  8. #8
    جالبه.دست شما درد نکنه.ضمنا این برنامه خیلی بدرد آقای معمار میخوره که داشت روش کار میکرد
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  9. #9
    متاسفانه نه . چون من بیشتر با باسکولهای مدلهای دیگه کار میکنم . و تونستم با کمک یکی از دوستان خارجی در universalthread اونرو درست کنم و خوشبختانه خیلی عالی جواب میده و جالب اینه که با بعضی باسکولهای ایرانی جواب نمیده که اینهم به این دلیله که نمیدونم چرا ایرانی ها خوششون نمیاد از استانداردهای جهانی استفاده کنند و بیشتر دنبال تکروی هستند. مثلا اکثر باسکولهای معتبر از تنظیم 9600,n,8,1 استفاده میکنند ولی ایرانی ها از تنظیمات دیگر. و باز هم جالب اینکه وقتی به بعضی از این شرکتها زنگ میزنم تا این تنظیمات رو بگیرم به بهانه های مختلف از جواب دادن فرار میکنند ، درتالیکه خارجیها به راتتی این تنظیمات را روی سایتهاشون گذاشتند.
    از دوست عزیزمون جناب وافی سئوال دارم که آیا برنامه ای برای پیدا کردن این تنظیمات در دسترس ندارند؟
    البته من خودم دو تا دارم که یکی تمام پورتها و تالتهای مختلف رو چک میکنه و اگر بتونه ورودی بگیره ، روی صفته نشون میده ولی گاهی اوقات هم جواب نمیده و یا شاید هم من بلد نیستم جواب بگیرم.
    با تشکر از جناب کیا که هنوز به فکر بنده بودند
    آخرین ویرایش به وسیله rezaTavak : دوشنبه 14 آذر 1384 در 15:59 عصر دلیل: استفاده از utf-8

  10. #10
    دوست عزیز مطالبی که گذاشتید قابل مشاهده نبود که با تغییر encoding اینترنت اکسپلورر به Unicode(UTF-8) قابل مشاهده شد.
    من برنامه ای بابت این کاری که شما گفتی ندارم ولی اگه پیدا کردم حتما بهتون خبر میدم.

    ولی عملکرد من این بوده :
    خود شرکت گفته بود که 5 بایت باسکول به کامپیوتر ارسال می کند. منم mscomm ورودیشو گذاشتم رو 5 بایت که 5 تا 5 تا بهم اطلاعاتو بده. در ضمن گفته بودن ورودی باید رو text و مشخصات کام 9600,e,n,2 باشه. برنامه به من 5 تا کاراکتر داد که کد اسکی و هگز اونارو بدست آوردم. طبق گفته شرکت وقتی وزن باسکول صفر بود می بایستی عدد هگز اولین کاراکتر 98 باشه در صورتی که با دو باسکول 99 بود و با یک باسکول 98 بود. طبق گفته شرکت 3 بیت آخر از بایت اول برای اعشاره ولی اینطور نبود. در ضمن بقیه بایت ها هم باید به ترتیب 21 ، 14 و 7 شیفت به چپ شوند و بایت آخری لازم نیست سپس با هم جمع شوند. دقت کنید 7 بیت چپ یعنی 2 به توان 7 و 14 بیت چپ یعنی 2 به توان 14 و ...

  11. #11

    نوشتن برنامه باسکول

    سلام
    من یه برنامه برای باسکول 60 تنی میخوام منوراهنمایی کنید /چطور بسازمش

  12. #12
    با سلام من با ویژوال فاکس 9 روی برنامه توزین کار میکنم فقط مشکلم خواندن وزن از دستگاه است لطفا راهنمایی فرمایید 091881110186
    محمود فیروزفر dpcco@yahoo.com - foxgod@yahoo.com
    آخرین ویرایش به وسیله 491foxgod : دوشنبه 27 فروردین 1386 در 20:53 عصر دلیل: اضافه کردن e-mail

  13. #13
    از آقای معمار همکار محترم همین فروم کمک بگیرید
    در تندیس های تخت جمشید هیچ کس در حال تعظیم نیست ، هیچ کس عصبانی نیست ، هیچ کس سرافکنده و شکست خورده نیست ، هیچ کس سوار بر اسب نیست ، هیچ قومی بر قوم دیگر برتر نیست ، هیچ کس برده نیست و هیچ تصویر خشنی دیده نمیشود.
    ************************************************** ******************************************
    اندیشه کن , آنگاه سخن گو تا از لغزش بر کنار باشی

  14. #14
    چشم جناب کیا
    الان عجله دارم . جناب فیروز فر بفرمایید نوع باسکول چی هست

  15. #15
    خیلی ممنون میشم اگه برنامه باسکول برام میل کنید
    hossein_vakilian@yahoo.com

  16. #16
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ورامین-پیشوا
    پست
    6
    سلام من یک برنامه برای باسکول با C#‎ نوشتم.
    میشه به من بگید برای اتصال چی کار کنم؟
    در ضمن با دو تا فایل موجود هم نمی دونم چه طور کار کنم/

    سلام می شه توضیح بدین فایلها چطور کار میکنند؟
    ممنون میشم

    لطفا به من بگید این فایلها چطور کار می کنه.من یک برنامه با C#‎ دارم.
    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله rezaTavak : چهارشنبه 01 خرداد 1387 در 13:40 عصر

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326
    این فرمت رسمی دستگاههای باسکول توزین الکتریک هست ( جالب اینکه سمپل خودشون اشتباهه :) )
    مطمئنم از یه شرکت خارجی دودر کردن

    اديت شد
    TEC Standard Outdoor bytes (5 Bytes)
    ************************************************** ****************
    ************************************************** ****************

    Outdoor Data Description

    1) Cable Connections.
    2) Terminal Program Test.
    3) Serial Data Stream Description.
    ************************************************** ****************

    1)
    Connect Serial data cable
    from Weighing Indicator (TEC1500 or TECxxx)
    to computer's COM1 (or COM2) port.

    if you are using RS232 communication protocol,
    your cable connectors pin out is:

    for TEC Weighing Indicator for Computer

    DB9 Female connector DB9 Female connector
    pins cable pins
    2 ----------------------------------------- 3
    3 ----------------------------------------- 2
    5 ----------------------------------------- 5


    if your computer has DB25 male connector, use this pin out:

    for TEC Weighing Indicator for Computer

    DB9 Female connector DB25 male connector
    pins cable pins
    2 ----------------------------------------- 2
    3 ----------------------------------------- 3
    5 ----------------------------------------- 7

    if you are using RS485 protocol (for long distance up to 1200 meters)
    the connections are:

    for TEC Weighing Indicator for Interface Box(RS485 to RS232) for Computer
    connector connector DB9 Female
    connector
    pins cable pins pins cable pins
    1 ------------------------------- 4 Box 2 ---------------- 3
    2 ------------------------------- 3 Box 3 ---------------- 2
    3 ------------------------------- 2 Box 5 ---------------- 5
    4 ------------------------------- 1 Box
    5 ------------------------------- 5 Box
    ************************************************** ****************

    ************************************************** ****************

    DecimalPoint=DP[2..0]=DP2DP1DP0;
    نرم افزار کامل ساپورت انواع باسکولها با دستگاههای HB-8210 - DI-1000 - CARDIANL - TEC موجود هست با امکانات تحت شبکه و گزارشگیری و تصویربرداری و الی آخر....
    اگه احیانا کسی کاری چیزی داشت در خدمتیم :)
    آخرین ویرایش به وسیله joker : سه شنبه 23 فروردین 1390 در 13:21 عصر

  18. #18
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ورامین-پیشوا
    پست
    6

    تشکر وکمک

    آقای وفاییان
    میشه در مورد اتصال به باسکول به من کمک کنید.
    من فایل شما رو برداشتم ولی نمی تونم ازش استفاده کنم.
    ممنون

  19. #19
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ورامین-پیشوا
    پست
    6

    آقای Joker

    کمک من می خوام به باسکول وصل بشم اما نمی شه برنامه با C#‎ می شه کمک کنید.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: آقای Joker

    نقل قول نوشته شده توسط m.gholijafari مشاهده تاپیک
    کمک من می خوام به باسکول وصل بشم اما نمی شه برنامه با C#‎ می شه کمک کنید.
    با چه مدل دستگاهی کار میکنی ؟
    مشخصات اتصال به پورت را درست تنظیم کردی ؟
    چطوری دیتا را میگیری ؟

    پیوست : من C#‎ کار نکردم

  21. #21
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ورامین-پیشوا
    پست
    6
    سلام aghaye joker.
    باسکول من Tozin electrice TEC 1500
    سرعت 9600
    8 byte
    even
    این را گذاشتم اما عدد الکی میخونه یا صفر می خونه.
    dll ندارید من ازش استفاده کنم؟
    خیلی ممنونم که جواب دادید.
    آخرین ویرایش به وسیله rezaTavak : شنبه 04 خرداد 1387 در 07:19 صبح دلیل: لطفا فقط به فارسی بنویسید

  22. #22
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    ورامین-پیشوا
    پست
    6

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    من می خوام بدونم عددی رو که می خونم باید چی کارش کنم؟

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار joker
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    42
    پست
    1,326

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    شما عدد نمیخونید ، یک رشته 5بایتی را میخونید که باید طبق اون دستور العمل به عدد تبدیلش کنید




    //----------------------------------


    ادیت شد :
    به علت تجاری بودن سورس

    اگه خواستين ميتونم انجين اون را با قفل سخت افزاري بهتون بدم ، هر نسخه 200تومن
    انجين قابليت كار با تيك هاي شركتهاي مختلف توليد كننده مثل
    DI-1000
    CARDINAL
    HB-8210
    TEC (توزين الكترونيك )
    schenck ‌(ديزومات )
    DEGHAT ( دقت )
    و....
    را داره

    نصب به صورت Service
    ارائه لحظه اي وزن در آدرس مشخصي در رجيستري
    ارائه لحظه اي وزن در آدرس مشخصي در فايل متني.
    امكان تنظيم اوليه براي كاركردن با هركدوم از دستگاههاي فوق فقط در يك فايل ini توسط برنامه نويس.

    نرم افزار آماده هم البته اگه بخواهين در دو ورژن موجود هست
    يكي نسخه مخصوص باسكولهاي عمومي ( قيمت 1 ميليون )
    و يك نسخه مخصوص باسكولهاي خصوصي ( داخل شركت يا سازماني ، با رويه هاي خاص خودشون) البته اين دومي كار من نيست و ديگر دوستان نوشتن ( قيمت حدود 500 هزارتومن)

    ، جهت خرید انجين يا نسخه هاي آماده به صورت خصوصي در سايت باهام تماس بگيريد
    آخرین ویرایش به وسیله joker : سه شنبه 23 فروردین 1390 در 13:20 عصر

  24. #24
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    سلام .
    من هم از دلفی استفاده می نمایم .
    می خواهم یک نرم افزار کوچک برای زدن فاکتور برای باسکول TEC1500 A شرکت توزین الکترونیک بنویسم .
    از ComPort هم برای خواندن از پورت Com استفاده می کنم .
    من پس از اتصال کابل باید چه کار کنم .
    لطفاً تنظیمات پورت و ... را توضیح دهید .
    من فقط می خواهم وزن را بخوانم !!!!

    اگر از Componentَ یا ActiveX خاصی نیز استفاده می نمائید توضیح دهید ...

    لطفاً راهنمایی بفرمائید .

    متشکرم .

  25. #25

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    دوست عزيز "Mah" يا "joker" اگر در دلفي به نتيجه رسيديد به من هم كمك كنيد.متشكرم.
    آخرین ویرایش به وسیله aAbedi : سه شنبه 20 اسفند 1387 در 16:50 عصر

  26. #26

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    من هم در دلفي مي خواهم اين كار را انجام دهم
    لطفا كمك كنيد.
    متشكرم.

  27. #27

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    با سلام
    من در حال حاضر از روی دفترچه راهنما باسکول TEC1500 A برای اتصال به کامپیوتر از روی پنل باسکول کلید file و بعد عدد 9 رو می زنم روی صفحه باسکول می نویسه conect pc برنامه رو هم با دلفی 7 و فایل comport.dll محصول شرکت winsoft نوشتم ولی به جای دریافت 5 بایت اطلاعات هیچ چیز دریافت نمی کنه ، تا همین جا کار کسی می تونه بگه مشکل از کجاست ؟ از نحوه ارتباط با باسکول هست یا نوع کامپوننتی که دارم استفاده می کنم ؟ ممنون می شوم دوستان کمک بفرمایند
    با تشکر

  28. #28
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    سلام دوستان .
    من از آقای JOKER خیلی ممنونم چون آن زمان خیلی به من کمک کرد .
    دوست عزیز fsp-port من هم ابتدا از COMPORT استفاده می کردم ولی جواب نگرفتم برای همین از کمپوننت TCiaComPort استفاده نمودم .
    روش اتصال :
    من برای اتصال این کار را کردم .
    ابتدا با یک کابل ریسیور باسکول را به پورت COM کامپیوتر وصل کردم . بعد بدون اینکه به پرینتر سوزنی یا پنل باسکول کاری داشته باشم . برنامه ام را اجرا کردم . جالبه که یکبار پرینتر را جدا کردیم و باسکول خراب شد و با تماس با شرکا سازنده گفتند نباد این کار را می کردید !!!!
    خب برای خواندن پورت COM هم فکر کنم از کمپوننت TCiaComPort استفاده کردم .
    تنظیمات :

    BoundRate=9600
    DataBits=8
    Parity=Even
    البته یک فرمول هم در همین پست بود که زمان خواندن پورت باید آن را روی داده های خوانده شده اعمال می کردیم تا عدد درست نمایش داده شود .

    من با این روش در دلفی 7 جواب گرفتم .
    این هم لینک دانلود TCIACOMPORT
    خب من الان دیگه اون باسکول دم دستم نیست که بتونم برنامه ای را تست کنم .
    امیدوارم تا اینجا تونسته باشم کمکی به شما بکنم .

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار arashkhaan2002
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    اصفهان و تهران
    پست
    193

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    واسه ترازو و باسکول های پند من برای خوندن وزن از این دستورات استفاده میکنم ، میذارم اینجا شاید بدرد کسی بخوره

    اول برنامه ام ای دستور رو قرار میدم

    Run mode Com1:2400,N,8,1

    سپس موقع خوندن وزن

    WIGHT_TAR=Fopen('COM1',12)
    If WIGHT_TAR#50 .And. WIGHT_TAR#-1
    WIGHT_C=
    Fread(WIGHT_TAR,8)
    Fclo(WIGHT_TAR)
    Public a[3]
    For i=1 To 3
    a[i]=
    Asc(Subs(WIGHT_C,At('»',WIGHT_C)+i,1))
    a[i]=dec2hex(a[i])
    Endfor
    result=a[1]+a[2]+a[3]
    Release a
    result=
    Val(result)/1000

    اینهم procedure dec2hex که در دستورات بالا فراخونده میشه

    FUNCTION dec2hex
    PARAMETER DEC
    IF FLOOR(DEC/16)=0 .AND. FLOOR(MOD(DEC, 16))>9
    RETURN (ALLTRIM(STR(FLOOR(MOD(DEC, 16)), 2, 0)))
    ELSE
    RETURN
    (STR(FLOOR(DEC/16), 1, 0)+ALLTRIM(STR(FLOOR(MOD(DEC, 16)), 2, 0)))
    ENDIF
    ENDFUNC

  30. #30

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    نقل قول نوشته شده توسط Mah مشاهده تاپیک
    البته یک فرمول هم در همین پست بود که زمان خواندن پورت باید آن را روی داده های خوانده شده اعمال می کردیم تا عدد درست نمایش داده شود .
    با سلام
    از کمک به موقع شما دوست عزیز خیلی ، خیلی ممنونم و متشکرم . تا حدی کارم راه افتاد
    ببخشید یک سوال دیگه این فرمولی که فرمودید بعد از خواندن اطلاعات بر روی داده اعمال بشه در حال حاضر که در این تاپیک موجود نیست می تونید راهنمایی بفرمایید از چه ماخذی در مورد این فرمول تبدیل اطلاعات کسب کنم ؟ یا بهتر بگم تحت چه عنوانی باید به دنبالش بگردم
    با تشکر

  31. #31
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    سلام .
    دوست عزیز fsp-port در اولین فرصت آن را در همین پست می گذارم .
    البته اون فرمول را هم فکر کنم آقای JOKER نوشته بودند .
    امیدوارم اجازه این کار را به من بدهند که فرمول ایشان را در اینجا قرار دهم .

    موفق باشید .

  32. #32
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    سلام .

    از آنجائيكه اين روال تحت حق كپي رايت قرار دارد و صاحب آن راضي نيست كدش در اينجا در دسترس همگان قرار گيرد كد را بر مي دارم .
    موفق باشید .
    آخرین ویرایش به وسیله Mah : دوشنبه 09 آذر 1388 در 17:37 عصر

  33. #33

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    با سلام
    ضمن تشکر از پاسخ بسیار مفیدتان در مورد این سوال ، آیا بعد از دستور
    CiaComPort1.open.true
    (true شد) باید دستور خاص دیگری به باسکول ارسال شودتا باسکول پاسخ دهد (مقدار را برگرداند) ؟؟؟؟؟

  34. #34
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    سلام .
    نه نیازی نیست . البته من الان سورس همراهم نیست که دقیق پاسخ بدم .
    اما پس از باز کردن پورت کارهای شما در متد ذیل انجام می شود .
      procedure TfFactor.CiaComPort1DataAvailable(Sender: TObject);


    موفق باشید

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    364

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    با سلام
    ببخشيد دوست عزيز منظور از TfFactor چيست ؟ چون برنامه فوق در اين قسمت TFFactor.read خطا ميدهد اگر سوال ابتدائي است ببخشيد من مدتها است با دلفي كار نكردم

  36. #36
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    مهر 1383
    محل زندگی
    سمنان - ایران
    پست
    440

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    نقل قول نوشته شده توسط jafari1 مشاهده تاپیک
    با سلام
    ببخشيد دوست عزيز منظور از TfFactor چيست ؟ چون برنامه فوق در اين قسمت TFFactor.read خطا ميدهد اگر سوال ابتدائي است ببخشيد من مدتها است با دلفي كار نكردم
    سلام . دوست گرامي TFFactor نام فرم برنامه من است . متد Read هم يكي از روالهاي اين فرم است .

    موفق باشيد .

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    364

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    TFFactor نام فرم برنامه من است . متد Read هم يكي از روالهاي اين فرم است .
    ضمن سلام و عرض تشكر از توجه جنابعالي
    اگر زحمتي نيست مثال فوق را كه فرموديد بصورت كاملتر و قابل استفاده ارائه فرماييد

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار jafari1
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ايران
    پست
    364

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    اگر زحمتي نيست مثال فوق را كه فرموديد بصورت كاملتر و قابل استفاده ارائه فرماييد
    ما زياران چشم ياري داشتيم
    خود غلط بود آنچه ما پنداشتيم


  39. #39
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    9

    نقل قول: باسکول

    با سلام یک قطعه کد می خوام که فقط وزن صحیح را در یک textbox نمایش دهد
    آخرین ویرایش به وسیله ebiez : شنبه 26 دی 1394 در 11:59 صبح

  40. #40
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    شهریور 1385
    محل زندگی
    اربیل عراق
    پست
    27

    نقل قول: مثالی برای کار با باسکولهای توزین الکتریک

    با سلام به همه
    :سي با ترازو پند كار كرده اين پشتيباني يكي 2400 كار مي كنه يكي ميگه 9600 معلوم نيست چي ميگن
    اگر كسي كار كرده لطفا بار من يك كد نمونه يا الگوريتمش بزاره
    ممنون

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •