نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

  1. #1

    Question چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    سلام
    تو تایپیک های قبلی جوابمو پیدا نکردم
    چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را از sql بخواند.
    منظورم این است که چه شکلی کد بنویسم که autocompletecustomsource دیتا رو از یک tabale درون دیتابیس بیاورد.
    از کدام event برای textbox هم باید استفاده کنم

    AutoCompleteCustomSource چطور باید ست بشه ؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    با سلام

    این کار به سادگی انجام میشه کافیه DataTable رو به عنوان منبع در نظر بگیرین واستون کدی نوشتم که این کار رو انجام میده :


    Imports System.Data.SqlServerCe
    Public Class Form1
    Private cnn As New SqlCeConnection("Data Source=|DataDirectory|\db.sdf")
    Private tb As DataTable
    Private Sub LoadData()
    Dim ad As New SqlCeDataAdapter("Select fname from tb1", cnn)
    tb = New DataTable
    ad.Fill(tb)
    End Sub
    Private Sub Form1_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    LoadData()
    Me.TextBox1.AutoCompleteCustomSource.AddRange((Fro m row In tb.Rows.Cast(Of DataRow)() _
    Select CStr(row("fname"))).ToArray())
    End Sub
    End Class

    موفق باشید./

  3. #3

    نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    سلام من هم یک Sample واستون نوشتم شاید به دردت خورد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4

    Question نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    سلام
    توی فرمم از روش شما استفاده کردم اما وقتی تو textbox1 چیزی مینویسم ، اتفاق خاصی نمیفته !
    ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg pic.JPG‏ (36.2 کیلوبایت, 73 دیدار)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    یه Textbox به فرم اضافه و کد زیر رو کپی کنید

        Private Sub Form1_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Dim dt As New DataTable
    dt.Columns.Add("FirstName")
    dt.Rows.Add("Farid")
    dt.Rows.Add("Vahid")
    dt.Rows.Add("Navid")
    dt.Rows.Add("Davood")
    dt.Rows.Add("Amir")
    TextBox1.AutoCompleteMode = AutoCompleteMode.SuggestAppend
    TextBox1.AutoCompleteSource = AutoCompleteSource.CustomSource
    TextBox1.AutoCompleteCustomSource.AddRange((From aRow In dt Select CStr(aRow.Item("FirstName"))).ToArray)
    End Sub


    احتمالا ایراد کار شما خطوط 9و10 باشه

  6. #6

    نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    سلام ،

    به احتمال 99 درصد شما dt رو پر نکردین ! به این روشی که شما اومدین dt رو پر کنین شک دارم ، حتی الامکان از طریق dataAdapter ، دیتا تیبل رو پر کنین.

    به کدی که داخل سورسی که واستون گذاشتم خوب توجه کنین تا مشکل حل شه.

    موفق باشید./

  7. #7

    Question نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    ممنون از راهنماییتون
    دوست عزیز ، من اطلاعات رو از دیتابیس میگیرم ، و جدول رو با کد نمیسازم
    یه نگاهی به این عکس بندازید ، جدول فرضی dt رو توی دستوری که شما نوشتید قبول نمیکنه !
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg pic.JPG‏ (46.9 کیلوبایت, 71 دیدار)

  8. #8

    نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    دوست عزیز ، باید هم اشکال بگیره چون linq در دات نت فریمورک 3.5 به بالا اضافه شده احتمالا .net framework شما 3 یا کمتره. دات نت فریمورک رو ارتقا بدین تا مشکل حل شه.

    موفق باشید./

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    شما رفرنس هات رو بررسی کن حداقل باید رفرنس های پایین رو داشته باشی

    system.xml.Linq

    system.data

    system.data.DataAetExtensions

    در ضمن دانت پروژه هم باید 3.5 به بالا باشه

  10. #10

    نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    برنامه ای که قبلا با .net framework 3 یا کمتر شروع کردیم و فرم هاشو ساختیم ، وسط کار چطور و از کدوم قسمت میشه .net framework رو ارتقا داد؟

  11. #11

    نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    1 ) روی My project داخل Solution Explorer کلیک کنین.

    2 ) در قسمت Compile روی دکمه یAdvanced Compile Option... کلیک کنین.

    3 ) در پنجره باز شده Target framework رو به 3.5 یا بالاتر تغییر بدین.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    از solution explorer رو پروژه راست کلیک و Properties رو انتخاب کنید
    زبانه Compile رو باز و از پایین پنجره دکمه Advanced Compile option کلیکک بعد از کرکره Target Framwork نسخه فریم ورک رو عوض و ok کنید

  13. #13

    Question نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    با ارتقا دات نت فریمورک مشکل بالا حل شد ، طبق عکس و راهنمایی خودتون دستورات رو توی لود میزارم ، اما با تایپ تو textox1 هیچ اتفاقی نمیفته !!! مگه با autocomplete نباید با زدن " م " کلاماتی که با "م" شروع میشن ظاهر بشن از دیتابیس؟ من دنبال چنین چیزی هستم . شایدم اصلا autocomplete رو من درک نکردم ! نباید textchange دستوری گذاشت ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg pic.JPG‏ (36.0 کیلوبایت, 40 دیدار)

  14. #14

    نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    عزیز من میگم شما به احتمال زیاد Dt رو پر نمیکنین ... اون SelectQuery متدش رو بنویس ببینم درست نوشتیش.

  15. #15

    Exclamation نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    دوست عزیز متد درسته و باهاش در همه جای برنامه گزارش از دیتابیس میگیرم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg pic.JPG‏ (44.0 کیلوبایت, 39 دیدار)

  16. #16

    نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    دوستان نظری ندارن؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار merlin425
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    رشت
    پست
    141

    نقل قول: چگونه میشود برای یک textbox خصوصیت autocomplete را تنظیم کرد به شکلی که دیتا های قبلی را ا

    چرا عزیزم من دارم ببین شاید برای textbox خاصیت multiline رو true گذاشتی اگه این جوری باشه کار نمی کنه تست کن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •