نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ارسال اطلاعات به پورت سریال ( serial port ) با کانورتور usb to serial

  1. #1

    Question ارسال اطلاعات به پورت سریال ( serial port ) با کانورتور usb to serial

    با سلام
    در حالت عادی اگه بخواییم اطلاعاتی به پورت سریال (com) بفرستیم ، در سی شارپ از تابع کتابخونه ای System.IO.Ports استفاده می کنیم و قبلا این کارو کردم مشکلی نبود .
    الآن هم من می خوام اطلاعاتو به پورت سریال بفرستم ولی مبدل usb to serial رو استفاده می کنم و من 16 ساعته درگیرم ولی نتونستم برنامشو با سی شارپ بنویسم نمی دونم مشکل کارم چیه .

    چیزایی که مطمئنم اینه که :
    1- درایور کابلم نصبه .
    2- کابلم هیچ مشکلی نداره چون با دلفی توی 10 دقیقه اول برنامه رو نوشتم و کار کرد.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vof.ir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ارسال اطلاعات به پورت سریال ( serial port ) با کانورتور usb to serial


  3. #3

    Arrow نقل قول: ارسال اطلاعات به پورت سریال ( serial port ) با کانورتور usb to serial

    ممنون از گشتنتون توی سایت برنامه نویس و لینک های پیشنهادیتون
    شاید سوالم رو بد مطرح کردم پس دوباره بازگوش می کنم
    من یک نمایشگر باجه دارم که درگاهش سریال هست و با مبدل usb to serial port به سیستم وصلش کردم و مشکلم اینجاست که هر رشته ای یا هر دستوری به کام می فرستم قبول نمی کنه درواقع نمایش نمی ده
    هرچی کامپوننت سی شارپ هستش رو امتحان کردم جواب نمیده و کامپوننت خود سی شارپ رو هم امتحان کردم جواب نمی ده .
    جالب اینجاست که در همه کامپوننت ها فقط دستور پاک کردن صفحه یا پاک کردن خط جواب میده و کار می کنه و صفحه رو پاک می کنه

    خب الان اطلاعاتی که دارم رو واستون میذارم :
    1- دفترچه راهنمای نمایشگر JBMg-VFD220E-usermanual.zip - 3.3 Mb
    2- نمایشگر دو ردیف داره و در هر ردیف 20 کاراکتر جا میشه

    دو مشکل من اینه که نمی تونم توش چیزی بنویسم و نه می تونم از دستورات هگز رو براش ارسال کنم

    نکته : اگه مشکل از ارسال دستورات منه چرا دستور پاک کردن کار میکنه ؟

    دستوری که من برای پاک کردن استفاده کردم



    serialPort1.Open();
    //serialPort1.Write("\x18H");
    serialPort1.Close();


    امیدوارم به جواب برسیم چون مهمه!

  4. #4

    نقل قول: ارسال اطلاعات به پورت سریال ( serial port ) با کانورتور usb to serial

    با سلام به دوستان هر دو مشکل بالا رو حل کردم الان دارم سعی می کنم فونت این دستگاه رو هک کنم و فونت فارسی بهش تزریق کنم اگه کسی این کارو قبلا انجام داده بگه تا دوباره کاری نکنم
    اگه هک نشه مجبورم کلمات فارسی رو به صورت بیت واسش طراحی کنم
    دوستان راهنماییم کنن چون عجله دارم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vof.ir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: ارسال اطلاعات به پورت سریال ( serial port ) با کانورتور usb to serial

    با سلام
    خوشحالم که مشکل شما حل شد، خوب هست که راه حل را هم مطرح بفرمایید
    در مورد سوال فونت فارسی هم بنده....
    شرمنده

  6. #6

    Thumbs up نقل قول: ارسال اطلاعات به پورت سریال ( serial port ) با کانورتور usb to serial

    سلام دوست عزیز
    لطفا روش حل مشکل تون را بنویسید چون من هم با همین مشکل روبرو هستم .
    با تشکر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •