نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل در استایل نرم افزار ویژوال بیسیک

  1. #1

    مشکل در استایل نرم افزار ویژوال بیسیک

    من فایل مانی فست رو با اسم VB6.EXE.MANIFEST در کنار فایل اصلی نرم افزار (VB6.EXE) قرار دادم اما اصلا نرم افزار استایل ویندوز رو به خودش نمیگیره مشکل از کجاست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار just4froum
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    695

    نقل قول: مشکل در استایل نرم افزار ویژوال بیسیک

    از تابع api مخصوصش هم استفاده کردین ؟

  3. #3

    نقل قول: مشکل در استایل نرم افزار ویژوال بیسیک

    نه چجوری باید استفاده کنم؟ من خود نرم افزار ویژوال بیسیک رو دارم میگما نه برنامه هایی که باهاش تولید میکنیم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار just4froum
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    695

    نقل قول: مشکل در استایل نرم افزار ویژوال بیسیک

    بدین صورت :

    Private Declare Sub InitCommonControls Lib "comctl32" ()

    Private Sub Form_Initialize()
    InitCommonControls
    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار just4froum
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    695

    نقل قول: مشکل در استایل نرم افزار ویژوال بیسیک

    در ضمن شما برنامه رو کامپایل کن بعد فرضا بریز توی C با نام MyApp.exe بعد نام فایل Manifest رو بگذاز MyApp.exe.Manifest بعد بگذار پیش برنامت درست میشه

  6. #6

    نقل قول: مشکل در استایل نرم افزار ویژوال بیسیک

    ای بابا من هرچی میگم برنامه های ساخته شده با وی بی منظورم نیست باز شما حرف خودتو میزنی؟
    عزیزم خود نرم افزار ویژوال بیسیک رو دارم میگم اه چجوری بگم تا بفهمی

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: مشکل در استایل نرم افزار ویژوال بیسیک

    سلام
    یه کم خونسرد باش شهاب عزیز . بیا اینم اونی که میخاستی . اول استخراج کن و دو فایل VB6.EXE و VB6.exe.MANIFEST رو در مسیر C:\Program Files\Microsoft Visual Studio\VB98 کپی کن بعد برنامه رو ببین چه قشنگ میشه
    در هر ویندوز اسایل اونو به ویندوز رو میگیره

    اینم عکسی از محیط ویبی بعد از کپی کردن این دو فایل در مسیر بالا ( در ویندوز سون ) :
    Snap_2012.03.31_12h59m57s_003.png
    Snap_2012.03.31_12h42m09s_002.png

    موفق باشی


    یا علی (ع)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •