نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    886

    روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    با سلام خدمت دوستان
    میخواهم از فیلتر dbgrideh استفاده نمایم ولی تا به حال نتوانستم.خواهشمندم اگر کسی از آن استفاده کرده روش ایجاد آنرا شرح دهد.متشکرم.ضمیمه 83604




  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    886

    نقل قول: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    مشکل حل شد.
    با اضافه نمودن ehlibADO به قسمت uses و فعال نمودن فیلترهای پراپرتی گرید مشکل حل شد.متشکرم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    لطفا در صورت امکان فایل ضمیمه را نگاه کنید.
    من به روشی که موفق به فیلتر شده اید را هم انجام دادم ولی گرید فیلتر نشد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    691

    نقل قول: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    سلام
    قبلا من این مشکل رو داشتم
    و حل شد
    تو تاپیک های سایت هم هستش

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    نقل قول نوشته شده توسط gbg مشاهده تاپیک
    سلام
    قبلا من این مشکل رو داشتم
    و حل شد
    تو تاپیک های سایت هم هستش
    من تمام تاپیک سایت را مطالعه کردم و روشهای آنها را اجرا کردم متاسفانه موفق به فیلتر نشدم اگر در مثال بالا روش فیلتر بگوید ممنون شما خواهم بود

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    691

    نقل قول: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    نقل قول نوشته شده توسط fahimi مشاهده تاپیک
    من تمام تاپیک سایت را مطالعه کردم و روشهای آنها را اجرا کردم متاسفانه موفق به فیلتر نشدم اگر در مثال بالا روش فیلتر بگوید ممنون شما خواهم بود
    سلام
    مدتی بود که به سایت سر نزده بودم و دوتا پیام خصوصی شما رو هم امروز دیدم شرمنده

    اول از همه کامپوننت های زیر رو روی فرم قرار بدین
    DBGridEh
    DataSetDriverEh
    MemTableEh
    ADOTable
    DataSource

    سپس
    1- خاصیت (همون پروپرتی) ProviderDataSet کامپوننت DataSetDriverEh به کامپوننت ADOTable متصل کنین
    2- خاصیت DataDriver کامپوننت MemTableEh رو به DataSetDriverEh متصل کنین
    3- خاصیت DataSet کامپوننت DataSource رو به MemTableEh متصل کنین
    4- خاصیت DataSource کامپوننت DBGridEh رو به DataSource وصل کنین

    بعدش این یونیت ها رو به قسمت Uses اضافه کنین EhLibMTE,DBGridEhImpExp,EhLibADO توجه کنین که EhLibADO رو وقتی اضافه کنین که از ADO استفاده می کنین برای BDE و غیره باید یونیت مربوطه رو استفاده کنین البته EhLibADO در قسمت مرتب سازی کاربرد داره

    بعد از این که یونیت ها رو اضافه کردین پروپرتی های گرید رو مانند شکل داده شده تعریف کنین
    ehlib.PNG

    باید ببخشی خیلی با عجله گفتم و نوشتم چون اگه حواله میکردم به خونه و وقت آزاد باز یادم میرفت
    اگه کار کرد و مشکلت رو حل کرد یه کلیک هم روی دکمه تشکر بزن باشد که رستگار شوید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    360

    نقل قول: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    با تشکر
    ورژن کامپوننت EhlibGrid چنده
    متاسفانه ehlibGrid من location را نداره

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار gbg
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    سن
    43
    پست
    691

    نقل قول: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    حالا location زیاد مهم نیست میگه فیلتر رو کجا نشون بده
    Ehlib 5.5

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار کامروا
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ایالات متحده جهرم
    پست
    535

    نقل قول: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    وقتی توی فرمم

    DataSetDriverEh
    یا
    MemTableEh

    اضافه میکنم ، Db به Uses ها اضافه میشه.
    وقتی کامپایل میکنم از Uses

    Db

    خطا میگیره !!! چرا؟

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    اگه xe2 دارای data.db از بخش uses پاک کن

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار کامروا
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ایالات متحده جهرم
    پست
    535

    نقل قول: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    مرسی درست شد.

    حالا چرا وقتی روی فیلتر کلیک میکنم Grid فیلتر نمیشه ؟؟
    هیچ اتفاقی نمیفته!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار سعید صابری
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    برازجان
    پست
    1,431

    نقل قول: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    ehlibmydac به uses اضافه کرده ای؟

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار کامروا
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ایالات متحده جهرم
    پست
    535

    نقل قول: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    نقل قول نوشته شده توسط سعید صابری مشاهده تاپیک
    ehlibmydac به uses اضافه کرده ای؟
    خطا میگیره ازش !

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار کامروا
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    ایالات متحده جهرم
    پست
    535

    نقل قول: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    درست شد.
    باید یونیت EhLibMTE رو اضافه کنید.
    تمام


    ______________
    یک سوال دیگه نمیشه این گزینه های زیر رو برداشت؟ یا تغییر داد ؟؟
    (Clear Filter)
    (Custom)
    .
    .



  15. #15
    کاربر دائمی آواتار hamedjim
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    134

    نقل قول: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    دوستان سلام.
    من از FireDAC و EhLib استفاده می کنم. DBGridEh به یک کوئری (FDQuery) لینک شده.
    چطور می تونم عملیات Sorting و Filtering و Summarizing رو انجام بدم؟
    EhLib ورژن 9.4 رو در دلفی 10.2 توکیو استفاده می کنم.

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار hamedjim
    تاریخ عضویت
    مهر 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    134

    نقل قول: روش ایجاد فیلتر در ehlibGrid

    من با این روش به نتیجه رسیدم.
    1- کپی فایل EhLibFireDAC.pas رو در مسیر برنامه قراردادم.
    2- EhLibFireDAC رو در USES اضافه کردم.
    3- فیلدها رو در زمان طراحی به گرید اضافه کردم.
    4- خاصیت TitleButton و dghAutoSortingMarkin و dghMultiSortMarking رو برای گرید فعال کردم.

    فقط برای من خیلی عجیبه که چطور حتما باید گرید در زمان طراحی حتما از دیتاست مربوطه مقدار بگیره تا عملیات سورت کردن انجام بشه. (اگر تمام تنظیمات زمان طراحی رو انجام ندم و در زمان اجرا این کار رو بکنم، جواب نمیده!!)

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •