نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: روش زوم و زوم اوت کردن عکس مثل اتوران مجموعه لرد

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    روش زوم و زوم اوت کردن عکس مثل اتوران مجموعه لرد

    سلام دوستان

    میخواستم اگر کسی از دوستان روش زوم و زوم اوت مثل اتوران مجموعه لورد میدونه ممنون میشم راهنمایی کنه


    یا علی (ع)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: روش زوم و زوم اوت کردن عکس مثل اتوران مجموعه لرد

    سلام
    به نظرم بهتره از دو ای پی آی bitblt و strechblt hsjthni (نمی دونم اسماشونو درست نوشتم یا نه) استفاده کنی
    و یا از متد paintpicture پیکچر باکس

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: روش زوم و زوم اوت کردن عکس مثل اتوران مجموعه لرد

    ممنون از جوابتون
    نمونه سورسی ندارید بزارید اینجا . ممنون میشم


    یا علی(ع)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ARData
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Karaj
    سن
    40
    پست
    431

    نقل قول: روش زوم و زوم اوت کردن عکس مثل اتوران مجموعه لرد

    این یه برنامه زوم روی عکس هستش امتحانش ضرری نداره :
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: روش زوم و زوم اوت کردن عکس مثل اتوران مجموعه لرد

    ممنون از شما . ولی یکی مثل این اما از مال شما کاملتر داشتم . اگه رو عنوان تاپیک توجه کرده باشید من میخوام زوم و زوم اوت داشته باشه (بزرگنمایی و کوچکنمایی ) مثل اتوران مجموعه لورد


    یا علی (ع)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: روش زوم و زوم اوت کردن عکس مثل اتوران مجموعه لرد

    یکی از دوستان منو راهنمایی نمیکنه؟

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: روش زوم و زوم اوت کردن عکس مثل اتوران مجموعه لرد

    سلام
    چقدر کم صبری شما!
    من چند سال پیش چند تا سوال پرسیدم هنوز امیدوارم یکی جوابش بده!
    بفرما:
    شما يه فرم بساز و روش دو تا پيکچر باکس به نام هاي picture1 و picture2 قرار بده و عکس مورد نظرتو بنداز رو يکچر1.
    حالا يه اسکرول بار مثلا با مين 50 و ماکس 200 و وليوي 100 به اسم VScroll1 بذار رو فرمت. حالا اين کد رو بنويس:
    Private Sub VScroll1_Change()
    If VScroll1.Value < 100 Then Picture2.Cls
    x = Picture1.Width * VScroll1.Value / 100
    y = Picture1.Height * VScroll1.Value / 100
    Picture2.PaintPicture Picture1.Picture, 0, 0, x, y, 0, 0, Picture2.Width, Picture2.Height
    End Sub

    Private Sub VScroll1_Scroll()
    VScroll1_Change
    End Sub


    اون if فقط برا پرش کمتره و کار خاصي نميکنه
    در ضمن برا بالا و پايين و چپ و راست بردن تصوير زوم شده هم بايد آرگومان هاي 6 و 7 تابع paintpicture‌ رو زياد و کم کني

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: روش زوم و زوم اوت کردن عکس مثل اتوران مجموعه لرد

    ممنون از لطف شما
    ولی سه تا مشکل داره :
    1- اگه توجه کرده باشید اتوران مجموعه لرد وقتی عکس رو کوچک میکنه در وسط فرم قرار میده عکس رو ولی این روش عکس رو در سمت چپ قسمت بالا پیکچر باکس قرار میده
    2- من کد رو به این تغییر دادم :
    Private Sub VScroll1_Change()
    If VScroll1.Value < 100 Then Picture2.Cls
    x = Picture1.Width * VScroll1.Value / 1000
    y = Picture1.Height * VScroll1.Value / 1000
    Picture2.PaintPicture Picture1.Picture, 0, 0, x, y, 0, 0, Picture2.Width, Picture2.Height
    End Sub

    Private Sub VScroll1_Scroll()
    VScroll1_Change
    End Sub

    اما عکس رو زشت میکنه :
    Snap_2012.03.03_22h46m45s_008.jpg

    3- وقتی اسکرول بار رو به اول ( نقطه سفر میکشی به این کد گیر میده و خطا میده :
    Picture2.PaintPicture Picture1.Picture, 0, 0, x, y, 0, 0, Picture2.Width, Picture2.Height

    عکس خطا :
    Snap_2012.03.03_22h53m25s_009.png

    ممنون میشم راهنمایم کنید


    یا علی (ع)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: روش زوم و زوم اوت کردن عکس مثل اتوران مجموعه لرد

    1- گفتم که، باید رو آرگومان های 6 و 7 اون تابع برای تعیین نقطه شروع رسم تصویر کار کنی. اونا رو کم و زیاد کن، حساب کار دستت میاد.
    2-خب بدیهیه. شما باید تو خط دوم کد هم بجای 100، هزار و قرار بدی
    اصلا اون خط دوم میاد بررسی میکنه که اگه تصویر جدید بخشی از محدوده تصویر قدیم رو پوشش نمیده، تصویر قبلی پیکچر باکس رو پاک میکنه. که البته میشه اون دستور IF رو بهینش کرد.
    یا اگه پرش تصویر برات مهم نیست کلا if رو حذف کن و بذار هر سر ی دستور جلوی if اجرا بشه.
    3-فکر کنم مشکلت بخاطر اینه که مقدار x و y که در حقیقت اندازه تصویرمون هست صفر میشه که طبیعیه خطا بده.
    شما مقدار min‌ اسکرولت رو یه مقداری بیشتر از صفر قرار بده.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    C#‎‎‎,VB6‎‎‎,vb.net,Assembly,AVR,Java For Android
    پست
    1,112

    نقل قول: روش زوم و زوم اوت کردن عکس مثل اتوران مجموعه لرد

    واقعا ممنون
    سوالات 2 حل شد ولی سوال 1 و 3 هرکاری کردم درست نشد . اینم سورس زحمت بکشید مشاهده کنید ببینید کچاش مشکله

    ممنونم


    یا علی (ع)
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ASedJavad
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    زیر سایه امام رئوف
    پست
    856

    نقل قول: روش زوم و زوم اوت کردن عکس مثل اتوران مجموعه لرد

    بفرما
    Private Sub VScroll1_Change()
    Me.Cls
    x = Picture1.Width * VScroll1.Value / 1000
    y = Picture1.Height * VScroll1.Value / 1000
    If x < Screen.TwipsPerPixelX Then x = Screen.TwipsPerPixelX
    If y < Screen.TwipsPerPixelY Then y = Screen.TwipsPerPixelY
    X1 = (Me.Width - x) / 2
    Me.PaintPicture Picture1.Picture, X1, 1000, x, y
    End Sub

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •