نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ذخیره و بازیابی فایل word در دیتابیس

  1. #1

    Question ذخیره و بازیابی فایل word در دیتابیس

    سلام
    چطوری میشه فایل های word رو تو دیتابیس(access) ذخیره و بازیابی کرد . البته میخوام فقط مسیرش تو دیتابیس ذخیره شه و خود فایل کپی شه تو یه پوشه ی دیگه و موقع بازیابی هم با استفاده از آدرسی که تو دیتابیس هست بازیابی شه.

  2. #2

    نقل قول: ذخیره و بازیابی فایل word در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط aknj56 مشاهده تاپیک
    سلام
    چطوری میشه فایل های word رو تو دیتابیس(access) ذخیره و بازیابی کرد . البته میخوام فقط مسیرش تو دیتابیس ذخیره شه و خود فایل کپی شه تو یه پوشه ی دیگه و موقع بازیابی هم با استفاده از آدرسی که تو دیتابیس هست بازیابی شه.
    سلام دوست عزیز ، یک فیلد به بانکت اضافه کن نامش رو بزار مثلا WordLocation ، نوع فیلد رو Text بزار.بعد راحت میتونی از طریق پنجره های savefiledialog ذخیره و سپس از طریق دستورات oledb مسیر رو بازیابی کنی . اگر هم جایی مشکل داشتی حتما بپرس.

  3. #3

    نقل قول: ذخیره و بازیابی فایل word در دیتابیس

    با تشکر از شما دوست عزیز
    اون دستورات oledb که میگید چیه؟ و اون پنجره های savefiledialog چطوری استفاده کنم ببخشید من هنوز مبتدی هستم بعضی چیزها هنوز برام آشنا نیست اگر امکا ن داره توضیح بیشتری بدید یا یک نمونه کد برام بذارید
    خیلی لطف دارید

  4. #4

    نقل قول: ذخیره و بازیابی فایل word در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط aknj56 مشاهده تاپیک
    با تشکر از شما دوست عزیز
    اون دستورات oledb که میگید چیه؟ و اون پنجره های savefiledialog چطوری استفاده کنم ببخشید من هنوز مبتدی هستم بعضی چیزها هنوز برام آشنا نیست اگر امکا ن داره توضیح بیشتری بدید یا یک نمونه کد برام بذارید
    خیلی لطف دارید
    دستورات oledb همون oledbCommand ، oledbdataAdapter و... هست و چیزه خاصی نداره.

    همین الان یک نمونه سمپل در رابطه با ذخیره آدرس در بانک با استفاده از openfiledialog واستون مینویسم.
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : دوشنبه 15 اسفند 1390 در 21:33 عصر

  5. #5

    نقل قول: ذخیره و بازیابی فایل word در دیتابیس

    این sample رو واستون نوشتم . مربوط به ذخیره مسیر عکس در دیتابیس هست اگر سوالی داشتین حتما بپرسین.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: ذخیره و بازیابی فایل word در دیتابیس

    با تشکر از صبر وحوصله شما دوست عزیز قسمت فایل اجرایشو رفتم امتحان کردم آدرس رو در بانک ذخیره میکنه ولی برای رفتن به وی بی باز نمیشه و این طوری نوشته شده version(unrecognized version لطفا راهنمایی کنید ضمنا چطوری اون آدرس رو از بانک بگیرم و برم سراغ اون آدرس یعنی با زدن یک دکمه مثلا بریم به پوشه ذخیره اون فایل؟

  7. #7

    نقل قول: ذخیره و بازیابی فایل word در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط aknj56 مشاهده تاپیک
    با تشکر از صبر وحوصله شما دوست عزیز قسمت فایل اجرایشو رفتم امتحان کردم آدرس رو در بانک ذخیره میکنه ولی برای رفتن به وی بی باز نمیشه و این طوری نوشته شده version(unrecognized version لطفا راهنمایی کنید ضمنا چطوری اون آدرس رو از بانک بگیرم و برم سراغ اون آدرس یعنی با زدن یک دکمه مثلا بریم به پوشه ذخیره اون فایل؟
    احتمالا شما فایل با پسوند .sln رو باز کردی ، فایل اصلی داخلی رو باز کن :



    برم سراغ اون آدرس یعنی با زدن یک دکمه مثلا بریم به پوشه ذخیره اون فایل
    با یک خط کد امکان پذیر هست به همون سورسی که بهتون دادم ( اگر باز بشه ) یک دکمه اضافه کنین و کد زیر رو در رویداد Click ش بنویسین و حله :
    System.Diagnostics.Process.Start(My.Computer.FileS  ystem.GetParentPath(DataGridView1.CurrentRow.Cells  ("p_masirAks").Value.ToString()))
    آخرین ویرایش به وسیله Hybrid : دوشنبه 15 اسفند 1390 در 23:12 عصر

  8. #8

    نقل قول: ذخیره و بازیابی فایل word در دیتابیس

    با سلام مجدد اون فایلی که شما عکسش رو گذاشتید باز نمیشه فرمها رو باز میکنه و اون دستوراتی که نوشتید رو میاره انشالله روش کار میکنم
    دوست عزیز اگر امکان دارد آدرس ایمیلتون را به ایمیل من بفرستید البته اگر اشکال نداره تا مشکلاتم رو از شما بپرسم
    nedaei1356@yahoo.com

  9. #9

    نقل قول: ذخیره و بازیابی فایل word در دیتابیس

    سلام دوست عزیز اون یک خط کدی که برای رسیدن به پوشه اون فایل کذاشتین رو تو یک دکمه گذاشتم ولی یک ارور میده: اونایی که با خط قرمز نوشتم لطفا راهنمای کنید
    System.Diagnostics.Process.Start(My.Computer.File ystem.GetParentPath(DataGridView1.CurrentRow.Cells ("p_masirAks").Value.ToString

  10. #10

    نقل قول: ذخیره و بازیابی فایل word در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط aknj56 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز اون یک خط کدی که برای رسیدن به پوشه اون فایل کذاشتین رو تو یک دکمه گذاشتم ولی یک ارور میده: اونایی که با خط قرمز نوشتم لطفا راهنمای کنید
    System.Diagnostics.Process.Start(My.Computer.File ystem.GetParentPath(DataGridView1.CurrentRow.Cells ("p_masirAks").Value.ToString
    سلام ، اون File ystem رو به FileSystem تغییر بده تا درست بشه ، یک s کم داره

  11. #11

    نقل قول: ذخیره و بازیابی فایل word در دیتابیس

    با تشکر از شما
    درست شد
    آدرس ایمیلتون هم لطفا بذارید

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •