نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: شرط مساوی بودن رمز عبور با اطلاعات بانک

  1. #1

    شرط مساوی بودن رمز عبور با اطلاعات بانک

    سلام
    یک رمز توی بانک ذخیره کردیم.
    حالا میخوایم اون وقتی که فراخوانی کردیم با textbox مقایسه کنیم و اگه برابر بود وارد محیط اصلی بشیم .
    رمز فراخوانی شده از بانک چطور باید با textbox مقایسه کنیم؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    در شهر دلم ... و خدایا دوستت دارم
    پست
    380

    نقل قول: شرط مساوی بودن رمز عبور با اطلاعات بانک

    با سلام
    این کد رو توی StoredProcedure داخل SQL

    ALTER PROCEDURE Tuser
    @user varchar,
    @p varchar

    AS
    begin
    DECLARE @Req varchar
    IF EXISTS (Select 1 From TableUser Where User=@user and pass=@p) set @Req='yes'
    else set @Req='no'
    RETURN @Req
    end


    اینم کد C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

     
    string user, pass,r;
    user = textBox1.Text;
    Pass = textBox2.Text;
    SqlConnection cn = new SqlConnection();
    SqlCommand cmd = new SqlCommand();
    cmd.Connection = cn;
    cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    cmd.CommandText = "Tuser";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@user",user)
    cmd.Parameters.AddWithValue("@p",pass)
    cmd.Parameters["@Req"].Direction = ParameterDirection.Output;
    cn.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    cn.Close();
    r = cmd.Parameters["@ReQ"].Value.ToString();
    if (r=="yes") {"کد مورد نظرتون رو بنویسید"}



    امیدوارم کمک کنه .
    آخرین ویرایش به وسیله mahan.2002 : سه شنبه 16 اسفند 1390 در 01:56 صبح

  3. #3

    نقل قول: شرط مساوی بودن رمز عبور با اطلاعات بانک

    بدون کد نویسی توی sql نمیشه ؟
    با کد نویسی اینطوری توی sql آشنا نیستم.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    857

    نقل قول: شرط مساوی بودن رمز عبور با اطلاعات بانک

    با سلام

    دوست عزیز کافیه بعد از برقراری ارتباط با بانک از کوئری به فرم زیر استفاده کنی
    select count (*) from table where tablefield1="+textbox1.text+"tablefield2="+textbox  2.text"


    count=int32.parse(command.nonexecutescalar());


    بعدش هم تست میکنی که آیا مقدار count برابر صفر هست یا نه

    امیدوارم که از نظر syntax واست درست نوشته باشم چون ادیتور نداشتم همینطوری نوشتم اگه ارور داد spell کلمات را تست کن


    موفق باشی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •