نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: توابع API به چه Unit هایی احتیاج دارند ؟

  1. #1
    محروم شده آواتار Babak-Aghili
    تاریخ عضویت
    اسفند 1383
    محل زندگی
    در خاطرات شما
    پست
    801

    توابع API به چه Unit هایی احتیاج دارند ؟

    به عنوان مثال ! خواستم از BroadcastSystemMessage استفاده کنم ولی نوع پارامترها را نمیشناخت .. مثلا DWORD, WPARAM و ...

    uses Types هم اضافه کردم .. افاقه نکرد ...

    چیچی را باید use کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار melissa
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    ایران (سرای جاوید)
    پست
    120
    توابع API و اون تابعی که می خوای توی یونیت Windows قرار دارند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار DAMAVAND
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    همين اطراف
    پست
    373
    اکثر توابع رو delphi میشناسه.ولی shellapi رو بهuses Types اضافه کن.

  4. #4
    اکثر توابع API ویندوز در یونیت Windows قرار دارند، اما بعضی از توابع خاص در یونیت های جداگانه ای جمع آوری شدند مثل ShellAPI برای توابع Shell ویندوز یا WinInet و...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Ehsansh
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    127.0.0.1
    سن
    39
    پست
    278
    mmSystem رو فراموش نکن

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار javad3d
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    33

    نقل قول: توابع API به چه Unit هایی احتیاج دارند ؟

    با سلام
    اگر امكان داره براي استفاده از IsNetworkActive كدوم Uses رو بايد اعلان نمود.
    تابع فوق در فايل SENSAPI.dll قرار دارد
    با تشكر

  7. #7

    نقل قول: توابع API به چه Unit هایی احتیاج دارند ؟

    اگر امكان داره براي استفاده از IsNetworkActive كدوم Uses رو بايد اعلان نمود.
    توی یونیت های دلفی تعریف نشده. برای استفاده ازش دو راه دارید:
    1- از یونیت های رایگان پروژه JEDI استفاده کنید که سعی کرده اکثر Headerهای مربوط به توابع ویندوز را به دلفی ترجمه کنه:
    http://jedi-apilib.sourceforge.net/

    2- خودتان با توجه به تعریف و توضیحات آن تابع در MSDN یا فایل Header مربوطه، آن تابع را ترجمه کنید و ازش در کد خودتان استفاده کنید.


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار javad3d
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    33

    نقل قول: توابع API به چه Unit هایی احتیاج دارند ؟

    با سلام و لطفي كه در پاسخ به اين مطلب كرديد.
    در تعريف پارامتر هاش( از نوع long) مشكل دارم ميشه يك مثال از پارامترش بزنيد.


    با تشكر

  9. #9

    نقل قول: توابع API به چه Unit هایی احتیاج دارند ؟

    interface

    uses Windows;

    const
    NETWORK_ALIVE_AOL = 4;
    NETWORK_ALIVE_LAN = 1;
    NETWORK_ALIVE_WAN = 2;

    function IsNetworkAlive(lpdwFlags : LPDWord): Bool; stdcall external
    'Sensapi.dll' name 'IsNetworkAlive';



    مثال:

    var
    Flag : DWord;
    begin
    if IsNetworkAlive(@Flag) then
    begin
    case Flag of
    NETWORK_ALIVE_AOL : ShowMessage('AOL');
    NETWORK_ALIVE_LAN : ShowMessage('LAN');
    NETWORK_ALIVE_WAN : ShowMessage('WAN');
    end;
    end
    else
    ShowMessage('Not connected');
    end;


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از توابع یک unit دیگر؟
    نوشته شده توسط oghab در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آبان 1384, 11:35 صبح
  2. استفاده از Unit
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 مهر 1384, 02:11 صبح
  3. اضافه کردن چند تا Unit در یک فایل DLL
    نوشته شده توسط lionking_1360 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 26 شهریور 1384, 13:08 عصر
  4. unit
    نوشته شده توسط bebakhshid در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 08 بهمن 1382, 19:43 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •