نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: نگهداری رنگ متن در rich text box

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار banitaba.ommolketab
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    74

    نگهداری رنگ متن در rich text box

    سلام
    من به یک مشکلی برخوزدم از دوستان و اساتید محترم تقاضامندم اگه توی این مساله راهی به ذهنتون میرسه من را راهنمایی کنید.

    یک فایل متنی را میخونم و داخل یک rich textbox میریزم.
    روی این متن یک سری تغییرات انجام میشه . مثلا رنگ بعضی از جملات عوض میشه ، نهایتا محتویات rich textbox رو داخل یک فایل متنی ذخیره میکنم .
    مشکلی که هست اینه که میخوام وقتی فایل نهایی را مجددا باز میکنم ، تغییرات ظاهری اون (رنگ های عوض شده یا فونت های عوض شده) باقی بمونه .
    اما چون فایلی که ذخیره میکنم txt هستش همه اینها از بین میره .

    آیا راهی هست که بتونم رنگ ها و .. را نگه دارم ؟
    آیا کامپوننتی هست که بتونم برای این منظور ازش به جای rich text box استفاده کنم؟؟؟؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    126

    نقل قول: نگهداری رنگ متن در rich text box

    ببین دوست من فقط کافیه موقع ذخیره کردن این دستور را بنویسی: البته اگه منظور شما رو فهمیده باشم
     try
    {
    SaveFileDialog sv = new SaveFileDialog();
    sv.Filter = "All txt file(*.txt)|*.txt|All doc file(*.doc)|*.doc";
    sv.Title = "Save File...";
    sv.FileName = "";
    sv.ShowDialog();
    editor.SaveFile(sv.FileName);
    }
    catch
    {
    }

    منظور از editor همون richtextbox هستش. اینجوری هم رنگ و هم تنظیمات فونت باقی می مونه. برای تغییر رنگ و فونت هم یه چیزی تو این مایه ها باید بنویسید.
     ColorDialog cd = new ColorDialog();
    cd.ShowDialog();
    editor.SelectionColor = cd.Color;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •