نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: غیر فعال بود scrollbar

  1. #1

    غیر فعال بود scrollbar

    سلام
    چرا با وجود ست کردن خاصیت scrollbars= both " اسکرول بار افقی ظاهر نمیشه ؟ میخوام همه ستون ها برای کاربر قابل مشاهده باشه اما هرکاری میکنم بخاطر کمبود فضا" ستون های جدول مجبورن باریک بشن و اسکرول بار افقی نمایش داده نمیشه و فقط عمودی ظاهر میشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: غیر فعال بود scrollbar

    خاصیت AutoSizeMode ستون آخر(آدرس) رو با Fill ست کن ببین جواب می ده

  3. #3

    نقل قول: غیر فعال بود scrollbar

    تو پراپرتی جدول خاصیت AutoSizecoloumn mod=fill قبلا گذاشتم اما بازم نمیشه . فقط ستون آدرس ؟؟!! چجوری

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: غیر فعال بود scrollbar

    AutoSizecolumn رو به None تغییر بدبد
    حالا پراپرتی Columns جدول رو پیدا و روی ... کلیک کنید
    یه پنجره باز میشه که ستونهاتون رو لیست کرده
    ستون آدرس رو انتخاب و از قسمت سمت راست تنظیمات مخصوص ستون رو انجام بدید

  5. #5

    نقل قول: غیر فعال بود scrollbar

    آقا فرید عزیز اطلاعات جدول (ستون ها) از دیتابیس پر میشن هنگام لود فرم " به همین خاطر تو پراپرتی جدول قسمت columns لیستی نداره.
    ممنون از لطفتون

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: غیر فعال بود scrollbar

    شما بعد از اینکه ستون ها ایجاد شد(بعد از ست کردن DataSource و Refresh کردن گرید ) می تونید این کار رو انجام بدید
    Me.DataGridView1.Columns("آدرس").AutoSizeMode = DataGridViewAutoSizeColumnMode.Fill

    و None کردن پست قبل یادتون نره

  7. #7

    نقل قول: غیر فعال بود scrollbar

    ممنون دوست خوبم
    با این روش اسکرول بار افقی هم ظاهر شد .
    بعضی از ستون ها که متنشون زیاده مثلا ستون آدرس " فقط بخشی از آدرس در سلول نشون داده میشه و ادامش به صورت نقطه چین " آیا راهی هست که عرض سلول اتوماتیک اندازه متن آدرس زیاد بشه و نقطه چین نشه ؟ چرا با وجود اسکرول بار افقی بازم متن سلول کامل نمایش داده نمیشه و باید به صورت دستی عرض سلول حاوی یک آدرس در ستونی مثل آدرس رو زیاد کرد تا آدرس رو کامل دید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: غیر فعال بود scrollbar

    شما بعد از اینکه ستون ها ایجاد شد(بعد از ست کردن DataSource و Refresh کردن گرید ) می تونید این کار رو انجام بدید
    Me.DataGridView1.AutoResizeColumns()

    با این کار تمام ستون ها تغییر اندازه میدن تا متن موجود در سر ستون و سلول ها به صورت کامل دیده بشن

  9. #9

    نقل قول: غیر فعال بود scrollbar

    بی نهایت سپاسگزارم
    مرسی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •