نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: همکاری در ارتقاء برنامه

  1. #1

    Thumbs up همکاری در ارتقاء برنامه

    با سلام خدمت دوستان عزیز :

    در صفحه سه چک باکس داریم ویک تکس باکس
    چک اول عمل bold
    چک دوم عمل italic
    چک سوم عمل underline

    مثلا اگر bold را انتخاب کردیم در صفحه تکس باکس متن ان به صورت بولد در بی یاید.و مابقی هم به همین صورت .

    چگونه این عمل را بدون دکمه انجام دهیم یعنی اگر همان لحظه تیک بولد خورد عمل بولد در تکس باکس صورت بگیرد.

    با تشکر از همکاری شما دوستان .

    اگر مطلب مورد پسند شما بود (تشکر یادتون نره)


  2. #2

    نقل قول: همکاری در ارتقاء برنامه

    سلام ، یک CheckBox و یک Textbox رو فرمت قرار بده و کد زیر رو در رویداد CheckedChanged چک باکست بنویس

    if (checkBox1.Checked == true)
    {
    textBox1.Font = new Font(textBox1.Font.Name, textBox1.Font.Size, FontStyle.Bold);


    }
    else
    {
    textBox1.Font = new Font(textBox1.Font.Name, textBox1.Font.Size);

    }


    بقیشون رو هم میتونین به طریق مشابه انجام بدین.

    اگر مطلب مورد پسند شما بود (تشکر یادتون نره)
    الان این مطلب شما آموزش بود یا سوال؟


    موفق باشید./

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •