نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال در مورد انتخاب چندین شاخه به عنوان دسته بندی

  1. #1

    سوال در مورد انتخاب چندین شاخه به عنوان دسته بندی

    سلام دوستان

    مثلا زمانی که میخوایم مطلبی رو ارسال کنیم ، میخوام دسته بندی هایی که این پست مربوط به آنها میشه رو تیک بزنم .

    میتونم تمام دسته بندی هارو به صورت چک باکس لیست کنم ولی نمیدونم بعد از تیک زدنشون چطوری پردازششون کنم .

    یعنی چطور بعد از زدن کلید ارسال مطلب ، بفهمم کدوم ها تیک خوردن

    میشه یک تکه کد قرار بدید ؟

  2. #2
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    روبروی مانیتور
    پست
    320

    نقل قول: سوال در مورد انتخاب چندین شاخه به عنوان دسته بندی

    از هر متدی که استفاده میکنی(post یا get) برای گرفتن مقادیر ارسال شده از نام عنصر استفاده میشه که برای چک باکس ها یا صفر مقدار دهی میشه یا یک.
    $_GET['نام عنصر'];
    $_POST['نام عنصر'];

    کافیه به جای نام عنصر ،نام چک باکس رو بزاری.
    موفق باشی.

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد انتخاب چندین شاخه به عنوان دسته بندی

    اول از همه باید چکباکسها به صورت آرایه ای تعریف بشن:
    کد HTML:
    <input type="checkbox" name="my[]" value="blue_color"> Blue<br>
    <input type="checkbox" name="my[]" value="green_color"> Green<br>
    <input type="checkbox" name="my[]" value="orange_color"> Orange<br>
    در بخش کد هم میتونید با این متغیر به اون دسترسی داشته باشید:
    $_POST['my']

    تنها مقادیری که تیک زده شدند، ارسال میشن

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •