نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: معادل دستور End

  1. #1

    معادل دستور End

    اساتید محترم من برای اعلام پایان برنامه تو ویبی از دستور End استفاده میکردم
    معادل این دستور تو سی شارپ چی هست؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    مشکل قبلی که حل نشد تو این سایت!!!!

  2. #2

    نقل قول: معادل دستور End

    نقل قول نوشته شده توسط m_test مشاهده تاپیک
    اساتید محترم من برای اعلام پایان برنامه تو ویبی از دستور End استفاده میکردم
    معادل این دستور تو سی شارپ چی هست؟
    لطفا راهنمایی بفرمایید
    مشکل قبلی که حل نشد تو این سایت!!!!
    this.Close();


    موفق باشيد

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1389
    محل زندگی
    خراسان جنوبی
    پست
    233

    نقل قول: معادل دستور End

    اساتید محترم من برای اعلام پایان برنامه تو ویبی از دستور End استفاده میکردم
    معادل این دستور تو سی شارپ چی هست؟
    this.Close();
    این کد برای خروج از برنامه صحیح نیست و فقط به شی جاری اشاره دارد - اگر چندین فرم در برتامه باز باشد بقیه فرم ها همچنان در حال اجرا هستند
    درستش اینه

    Application.Exit()


  4. #4

    نقل قول: معادل دستور End

    نقل قول نوشته شده توسط Mehdi Naderi مشاهده تاپیک
    این کد برای خروج از برنامه صحیح نیست و فقط به شی جاری اشاره دارد - اگر چندین فرم در برتامه باز باشد بقیه فرم ها همچنان در حال اجرا هستند
    درستش اینه

    Application.Exit()
    من فعلا زياد سي شارپ کار نميکنم،شايد شما درست ميفرماييد.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار lvlaziar
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    50

    Smile نقل قول: معادل دستور End

    البته میتونید از این کدم استفاده کنید!
    base.Close();

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    35
    پست
    164

    نقل قول: معادل دستور End

    شما اگه فرم اصلی رو با استفاده از this.close ببندید درسته برنامه بسته میشه ولی همچنان تو حافظه باقی میمونه و باید از task manager اونو کاملا ببندید ولی همونجور که دوستمون گفتن Application.Exit برنامه رو از حافظه خارج میکنه!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار bade saba
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    bargsabzb.ir
    پست
    499

    نقل قول: معادل دستور End

    برای پیدا کردن معادل هر کد vb در #C میتونی از سایت زیر استفاده کنی

    http://www.developerfusion.com/tools.../vb-to-csharp/

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار lvlaziar
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    50

    Wink نقل قول: معادل دستور End

    نقل قول نوشته شده توسط bade saba مشاهده تاپیک
    برای پیدا کردن معادل هر کد vb در #C میتونی از سایت زیر استفاده کنی

    http://www.developerfusion.com/tools.../vb-to-csharp/
    درسته بعضی از برنامه ها یا بعضی از وبسایت کدهای زبونای مختلفو به هم تبدیل میکنند!
    ولی هیچ مثه خوده ادمی زاد نمیشه! چون این برنامه ها درصد خطا دارن
    بعضی وقته به این نتیجه میرسید ک اگه خودتون تبدیل میکردید نتیجه بهتری بدست میاوردید! ( به خصوص اگه حجم کد زیاد باشه )
    ولی به هر حال از پست مفیدتون ممنون!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •