نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: تفریق دو تاریخ از هم ؟ و بدست اوردن تعداد روزهای بین آنها

  1. #1

    Question تفریق دو تاریخ از هم ؟ و بدست اوردن تعداد روزهای بین آنها

    توی سایت برای کم کردن دوتا تاریخ از هم جستجو کردم و این کد رو یافتم که انگار برای سی شارپ نیست


    Dim convert As New System.Globalization.PersianCalendar
    Dim DayDiff As Integer = (convert.ToDateTime(1388, 1, 1, 12, 0, 0, 0) - convert.ToDateTime(1386, 2, 31, 12, 0, 0, 0)).Days

    اما اینجور که از شواهد پیداست این کد داره دوتا تاریخ مشخص رو از هم کم میکنه من هم میخوام دوتا تاریخ رو که توی لیبل 1 و 2 قرار داره رو از هم کم کنم با این کد ها خیلی ور رفتم اما نتونستم راهنمایی میکنید راه درستش چیه ؟
    و چطور باید دو تاریخ رو که به شکل 12-10-2010 و 02-09-2011 در لیبل نمایش داده شده اند و در دیتا بیسم از نوع date تعریف شده اند رو از هم کم کنم ؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار lvlaziar
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    50

    Cool نقل قول: تفریق دو تاریخ از هم ؟ و بدست اوردن تعداد روزهای بین آنها

    اون کدی ک گذاشتی واسه ویبییییی :دی
    اما این کدو واست نوشتم
    تفاوت دو تاریخو به روز میده ک اگه خواستی میتونی با دستور if یا switch case به هفته ..... تبدیل کنی

    using System;
    using System.Windows.Forms;

    namespace Dif_DaTe
    {
    public partial class MDM : Form
    {
    public MDM()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void dIf_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    char[] spr = new char[] {'-'};//Char joda saz, vase estefade to date.harchi mitone bashe: / :....
    string[] strArray1 = d1.Text.Split(spr);
    string[] strArray2 = d2.Text.Split(spr);
    DateTime date1 = new DateTime(Convert.ToInt32(strArray1[0]), Convert.ToInt32(strArray1[1]),
    Convert.ToInt32(strArray1[2]), 0, 0, 0, 0);//moarefi tarikhe aval,(sal,mah,roz,daqiqe,sanie......)
    DateTime date2 = new DateTime(Convert.ToInt32(strArray2[0]), Convert.ToInt32(strArray2[1]),
    Convert.ToInt32(strArray2[2]), 0, 0, 0, 0);//moarefi tarikhe dovom,(sal,mah,roz,daqiqe,sanie......)
    r.Text = Convert.ToString(date1 - date2);//haselo b sorate roz to textbox neshon mide
    }
    catch(Exception ex)//modiriate exceptionhaaaaa !!! :DDDDD
    {
    MessageBox.Show("WHaTTT! :-O" + ex.ToString() + "\n\n\nThis Errrrrorororrrr AccOured!!! :-|",
    "ErRrRroOoOoRrR", MessageBoxButtons.OK, MessageBoxIcon.Error);
    }
    }
    }
    }

    اینم از خود پروژه :دی
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار elena2007
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    آذربایجان - خوی
    سن
    36
    پست
    122

    نقل قول: تفریق دو تاریخ از هم ؟ و بدست اوردن تعداد روزهای بین آنها

    System.Globalization.PersianCalendar calendar = new System.Globalization.PersianCalendar();
    DateTime dt1 = calendar.ToDateTime(1390, 5, 15, 0, 0, 0, 0);
    DateTime dt2 = calendar.ToDateTime(1390, 9, 19, 0, 0, 0, 0);
    TimeSpan ts = dt2.Subtract(dt1);
    int days = ts.Days;


  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    زنجان
    سن
    35
    پست
    164

    نقل قول: تفریق دو تاریخ از هم ؟ و بدست اوردن تعداد روزهای بین آنها

    تفریق 2 ساعت از همدیگه که تو دیتابیس ذخیره شدن و محاسبه ثانیه بین آنها؟ این چی؟ راه بهتری هست واسش؟؟

  5. #5
    VIP آواتار Sajjad.Aghapour
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اهل کاشانم .. روزگارم بد نیست
    پست
    1,265

    نقل قول: تفریق دو تاریخ از هم ؟ و بدست اوردن تعداد روزهای بین آنها

    برای این موارد از DateDiff میتونید استفاده کنید
    Close your eyes, take a deep breath, click your heels three times, and say, "There's no better thing than Inversion of Control and Dependency Injection, generic specialization, the decorator pattern, chains of responsibilities, and extensible software."

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •