نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: اشکال در ارسال ایمیل با smtp خواهشن جواب بدین

  1. #1

    Question اشکال در ارسال ایمیل با smtp خواهشن جواب بدین

    من یه فرم ارتباط با ما دارم میخوام کاربر click button کرد فرم به میلم سند بشه میشه بگید کجاش مشکل داره
     protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MailMessage mm = new MailMessage();
    mm.From = new MailAddress(txtmail.Text);
    mm.To.Add(new MailAddress("david_unique14@yahoo.com"));
    mm.Subject = txtsub.Text;
    mm.Body = String.Format("\n{0}{1}", txtname.Text, body.Text);
    mm.IsBodyHtml = false;


    SmtpClient sc = new SmtpClient();
    sc.Send(mm);
    }

     <system.net>
    <mailSettings>
    <smtp from="david_unique14@yahoo.com">
    <network host="192.168.1.248" port="25" password="" userName=""/>
    </smtp>
    </mailSettings>

    </system.net>

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Kurdistan Of Iran
    پست
    106

    نقل قول: اشکال در ارسال ایمیل با smtp خواهشن جواب بدین

    شما باید قبل از دستور Send حتما لاگین کنید تا اجازه ارسال داشته باشید.
    این خط را قبل از send اضافه کنید باید مشکلتون حل بشه.

    SmtpClient.Credentials = new NetworkCredential(EmailAddress, Password);

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار razeghaik1
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    عسلویه
    پست
    258

    نقل قول: اشکال در ارسال ایمیل با smtp خواهشن جواب بدین

    عزیز از این استفاده کن 100 درصد جواب می ده.



    protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MailAddress from = new MailAddress(TextBox1.Text, "ميثاق کريمي", Encoding.UTF8);
    MailAddress to = new MailAddress(TextBox2.Text);
    MailMessage message = new MailMessage(from, to);
    message.Subject = TextBox3.Text;
    message.SubjectEncoding = Encoding.UTF8;
    message.Body = TextBox4.Text;
    message.BodyEncoding = Encoding.UTF8;
    SmtpClient client = new SmtpClient();
    client.Host = "smtp.gmail.com";
    client.Port = 587;
    client.EnableSsl = true;
    client.Credentials = new NetworkCredential("razegh.karimi@gmail.com", "ramze emaylet");
    client.Send(message);

    }

  4. #4

    نقل قول: اشکال در ارسال ایمیل با smtp خواهشن جواب بدین

    با تشکر دوست عزیز فقط یک سوال من این فرم رو میخوام برا خودم سند کنم به جای from و to چی بزارم؟
    ینی کاربر وقتی سند کرد کلیه اطلاعات دریافتی میل بشه برام
    بد من میلیم yahoo هستش
    میشه یه from و to یک ادرس بدم مشابه هم?

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •