نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: کمک-استفاده از مقدار دو فیلد داده ها در برنامه

  1. #1

    کمک-استفاده از مقدار دو فیلد داده ها در برنامه

    با سلام

    خلاصه کار:
    یه فرم هست با انتخاب واحد ( کافی شاپ یا رستوران ) از کمبو باکس
    منوی غذای مربوط به آن واحد در کمبو باکس دیگه نمایش داده میشه
    با مشخص کردن تعداد و کلیک روی گزینه ی ارسال نام غذا و قیمت آن به قسمت پیش نمایش برود.
    با انتخاب غذای بعدی دومین قیمت و غذا در ردیف دوم قسمت پیشنمایش نشان داده شود و ....



    سوال بنده:
    چطوری میتونم قیمت و نام غذا را به قسمت پیشنمایش ارسال کنم؟
    طوری که قیمت ها عدد بوده و جمع در پایین آورده شود؟

    نمونه کد مورد استفاده:

    namespace MojApplication
    {
    public partial class frm_boncreate : Form
    {
    SqlConnection condb = new SqlConnection(@"Data Source=10.29.14.69;Initial Catalog=moj;Persist Security Info=True;User ID=mojsystem;Password=123456;");

    public frm_boncreate()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void frm_boncreate_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    PersianDate em = PersianDate.Now;
    lbl_prevdate.Text = em.ToString("d");

    condb.Open();
    SqlCommand sc2 = new SqlCommand("Select unid,unname from units", condb);
    SqlDataReader reader;
    reader = sc2.ExecuteReader();
    DataTable dt2 = new DataTable();
    dt2.Columns.Add("unid", typeof(int));
    dt2.Columns.Add("unname", typeof(string));
    dt2.Load(reader);

    cbx_unit.ValueMember = "unid";
    cbx_unit.DisplayMember = "unname";
    cbx_unit.DataSource = dt2;

    condb.Close();

    }

    private void faDatePicker1_ValueChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    lbl_prevdate.Text = faDatePicker1.Text;
    }

    private void cbx_unit_SelectedIndexChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    }


    private void cbx_resfmenu_Enter(object sender, EventArgs e)
    {
    condb.Open();
    SqlCommand sc2 = new SqlCommand("Select fsid,price,fname,(fname+ CONVERT(nchar(10),price)) as col2 from foodmenu where unitid ='" + cbx_unit.SelectedValue + "' AND foff='0' ORDER BY price DESC", condb);
    SqlDataReader reader;
    reader = sc2.ExecuteReader();
    DataTable dt2 = new DataTable();
    dt2.Columns.Add("fsid", typeof(int));
    dt2.Columns.Add("price", typeof(int));
    dt2.Columns.Add("fname", typeof(string));
    dt2.Columns.Add("col2", typeof(string));
    dt2.Load(reader);

    cbx_resfmenu.ValueMember = "price";
    cbx_resfmenu.DisplayMember = "col2";
    cbx_resfmenu.DataSource = dt2;

    condb.Close();
    }
    }
    }


    در صورت امکان ساده و با مثال یا تکمیل کد بنده را راهنمایی کنید که خیلی مبتدی هستم در این زمینه

    یک دنیا سپاس گزارم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: کمک-استفاده از مقدار دو فیلد داده ها در برنامه

    چطوری میتونم قیمت و نام غذا را به قسمت پیشنمایش ارسال کنم؟
    طوری که قیمت ها عدد بوده و جمع در پایین آورده شود؟
    دوست عزیز من که از توضیحاتتون چیزی نفهمیدم.
    اگه میشه مشکلتونو بدون کثال بگید مثلا پیشنمایش شما چی هست یعنی از ریپورتری استفاده می کنید ؟

  3. #3

    نقل قول: کمک-استفاده از مقدار دو فیلد داده ها در برنامه

    نقل قول نوشته شده توسط aghayex مشاهده تاپیک
    دوست عزیز من که از توضیحاتتون چیزی نفهمیدم.
    اگه میشه مشکلتونو بدون کثال بگید مثلا پیشنمایش شما چی هست یعنی از ریپورتری استفاده می کنید ؟
    خیلی ساده است
    ببینید من دوتا کمبوباکس دارم یکی واحد(کافی شاپ، رستوران، سرویس مشترک)
    و کمبوی دیگری وابسته به کمبوی واحد است. یعنی کاربر با انتخاب واحد رستوران در کمبوی دوم منوی غذای رستوران را مشاهده میکند(چلوکباب 45000)
    بنده میخواهم که با انتخاب هرکدام از غذاها نام غذا + قیمت آن در قسمت دوم فرم(پیش نمایش بن) که در تصویر آمده نشان داده بشه
    یعنی با انتخاب چلوکباب
    در قسمت پیش نمایش (که در واقع فاکتور می شود) عبارت چلوکباب و مقدار 45000 نشان داده شود. و در زیر فاکتور هم جمع کل قیمت غذاهای انتخابی را نشان بدهد.
    در واقع خواسته ی بنده این است که بتونم دو مقدار (قیمت و نام) را از موردی که در کمبوی انتخاب غذا مشخص می شود بیرون کشیده و ازشون استفاده کنم.
    امیدوارم تونسته باشم منظورمو بیان کنم

    با تشکر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •