نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: کد

  1. #1

    کد

    سلام دوستان عزیز من دو تا سوال داشتم که مطرح میکنم
    ____
    سوال یک :
    در سایت زون (zone-h.org) وقتی سایتی رو اد میکنید لینک اثبات داره برای مثال این
    http://zone-h.org/mirror/id/16577370
    خب حالا این سایت از چه کدی استفاده کرده که ای پی سایت اد شده رو بده نوع سرور سایت اد شده رو بده و نوع سیستم عامل سایت اد شده رو بده
    مهم : ادرس سایت رو داره از دیتابیس میخونه و میشه بگید چه جوریی http رو فیلتر میکنه ؟؟؟
    ________________
    سوال دو :
    در همین سایت بالایی وقتی سایتی رو هک کنید نیز به انهولد میره در اونجا میزنه ای پی سرور مال کدوم کشور است میشه این هم بگید مثلا ایران عکس پرچم ایران است
    _____________________________________
    ممنون از عزیزانی که من را راهنمایی میکننند

  2. #2

    نقل قول: کد

    کسیییییی نبود

  3. #3

    نقل قول: کد

    بابا کمککککک

  4. #4

    نقل قول: کد

    خب ببین با اینکه سوالت یکمی گنگ بود ولی اینجا کمی توضیح داده http://www.daniweb.com/web-developme.../threads/73804
    گرفتن آی پی که فکر کنم با
    $_SERVER['HTTP_HOST'] 

    انجام میشه .. برای گرفتن موقعیت هم از پروژه ی Ip 2 Country همین عبارت رو که بزنی توی گوگل به اضافه یک script چیزای جالبی میاره ..
    برای گرفتن وب سرور و سیستم عامل هم توابع خاص خودشو داره که فکر میکنم با همین
    $_SERVER[]

    بشه اینکارا رو هم انجام داد
    موفق باشید

  5. #5

    نقل قول: کد

    کسی دیگه نمی دونه ؟؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •