نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در ارسال پارامتر متد

  1. #1
    کاربر جدید آواتار senior.sina
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    رشت...
    پست
    21

    Question مشکل در ارسال پارامتر متد

    با عرض سلام خدمت اساتید محترم

    یه متد دارم که میخوام باهاش دو تا عدد کسری رو از هم کم کنم

      namespace ch6_2
    {
    class rational
    {
    public int x;
    public int y;
    public rational sub(rational ra1 ,rational ra2,rational temp)
    {

    temp.x=ra1.x*ra2.y-ra1.y*ra2.x;
    temp.y = ra1.y * ra2.y;
    }
    }
    }


    اینم کد رویداد دکمه تفرق

      
    private void Sub_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    rational ra1 = new rational();
    rational ra2 = new rational();
    rational ra3 = new rational();
    ra1.x = System.Convert.ToInt16(textBox1.Text);
    ra1.y = System.Convert.ToInt16(textBox2.Text);
    ra2.x = System.Convert.ToInt16(textBox3.Text);
    ra2.y = System.Convert.ToInt16(textBox5.Text);
    ra3.sub( ra1, ra2, ra3);
    label5.Text = ra3.x.ToString() + "/" + ra3.y.ToString();
    }
    }

    }


    حالا انجا زیر کلمه sub تو تعریف متدش خط میکشه و ان اور رو میده

    Error    1    'ch6_2.rational.sub(ch6_2.rational, ch6_2.rational, ch6_2.rational)': not all code paths return a value    


    مشکل چیه؟ در ضمن چرا تو تعریف متد sub جای اینکه نوعش رو انتخاب کنیم کلاسشو نوشتم همینطورم واسه پارامتر هاش

    ما نفهمیدیم این کتاب داره به من یاد میده یا بیشتر سنگ میندازه جلو پام

    متن کتاب: متد sub تفاضل دو کسر را با یک پارامتر از نوع ارجاع بر میگرداند

  2. #2
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: مشکل در ارسال پارامتر متد

    خروجی متد از نوع rational می باشد بنابراین باید return داشته باشد که ندارد خطا همین رو میگه!
    یک راه اینکه خروجی رو void کنید
    اما راه بهتر نوشتن return هست

  3. #3
    کاربر جدید آواتار senior.sina
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    رشت...
    پست
    21

    نقل قول: مشکل در ارسال پارامتر متد

    نقل قول نوشته شده توسط gwbasic مشاهده تاپیک
    خروجی متد از نوع rational می باشد بنابراین باید return داشته باشد که ندارد خطا همین رو میگه!
    یک راه اینکه خروجی رو void کنید
    اما راه بهتر نوشتن return هست
    viod جواب داد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •