نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: یافتن سطری که کرسر در آن قرار دارد

  1. #1

    Question یافتن سطری که کرسر در آن قرار دارد

    با سلام و خسته نباشید.
    میخواستم بپرسم در یه RichTextBox یا TextBox چجوری میشه سطری که کرسر تو اون سطر قرار داره رو پیدا کرد.
    با تشکر.

  2. #2

    نقل قول: یافتن سطری که کرسر در آن قرار دارد

    بابا کسی راه حلی به ذهنش نمیرسه؟؟؟
    با مراما کارم بهش گیره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: یافتن سطری که کرسر در آن قرار دارد

    اعصاب نداریا.

    راه اول:

                string[] str = textBox1.Text.Split('\n');
    label1.Text = str.Length.ToString();



    راه دوم و درست تر:

    label1.Text= textBox1.Lines.Length.ToString();


    هر دو روش هم برای textBox و هم برای richTextBox عمل میکنه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار RED-C0DE
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    31 4E 20 20 54 48 33 20 20 28 72 59 70 54 30 47 33 4E 31 28 20 20 5C 2F 30 52 31 7C 7C 29 20 20 7C 2
    پست
    551

    نقل قول: یافتن سطری که کرسر در آن قرار دارد

    برای هر دو جواب می ده‌:

    textBox1.GetLineFromCharIndex(textBox1.SelectionSt  art)

    richTextBox1.GetLineFromCharIndex(richTextBox1.Sel  ectionStart)

  5. #5

    نقل قول: یافتن سطری که کرسر در آن قرار دارد


    سلام دستتون درد نکنه.مشکل من همون چیزی بود که red-code توضیح داد.
    میدونستم باید از GetLine... استفاده کنم ولی نمیدونستم از کدوم و چجوری؟؟؟
    مرسی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: یافتن سطری که کرسر در آن قرار دارد

    آقا شرمنده، اشتباه متوجه شدم سوالتو.

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •