نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تشخیص دادن لینک

  1. #1

    تشخیص دادن لینک

    با سلام
    من یک سوال داشتم
    من یک اسکریپت دارم مینویسم که ادرس یسایت رو به اون میدیم بعد اون صفحه رو در دیتابس ذخیره میکنه و بعد میشه دید مثل این سایت است
    ZONE-H.COM
    ZONE-H.ORG
    خب وقتی در سایت ZONE-H به قسمت ONHOLD میریم در بغل ادرس های سایت نوشته
    H M R L
    خب H یعنی ایا صفحه ی اصلی ثبت شده
    M یعنی ای MASS دیفیس شده
    R ایا قبلا دیفیس شده
    L کشور ایپی سایت که دیفیس شده
    ________________________________
    خب من کد ی که میگه ایا صفحه ی اصلی دیفیس شده و کدی که میگه ادرس کشور ای پی چه رو میخواهم میشه راهنمایی کنید ؟؟؟

  2. #2

    نقل قول: تشخیض دادن لینک

    کسی نبود کمک کنه

  3. #3

    نقل قول: تشخیض دادن لینک

    این صفحه کد آماده و نحوه کار با اون رو به شکل خیلی ساده توضیح داده و میتونید دانلود کنید:
    http://simplehtmldom.sourceforge.net

    یا میتونید از این کد استفاده کنید:
      $dom = new DOMDocument;
    $dom->loadHTML($html);
    $nodes = $dom->getElementsByTagName('a');
    $attr = $nodes->item(0)->getAttribute('href');

  4. #4

    نقل قول: تشخیض دادن لینک

    خب مال من ادرس سایت رو از دیتابیس میخونه باید در این هم از دیتابیس بخونه میتونی راهنمایی کنی

  5. #5

    نقل قول: تشخیض دادن لینک

    $html


    میتونه از هرجایی خونده بشه
    به کد توجه کنید

  6. #6

    نقل قول: تشخیض دادن لینک

    میشه کدی بگید که ادرس سایت رو از دیتابس بخونه و پینگ ان را بگیرد ؟؟؟
    ____
    یک سوال دریگر داشتم و ان این است که چگونه میشه HTTP:// را در PHP فیلتر کرد ؟؟

  7. #7

    نقل قول: تشخیص دادن لینک

    ?????????????

  8. #8

    نقل قول: تشخیص دادن لینک

    یک سوال دریگر داشتم و ان این است که چگونه میشه HTTP:// را در PHP فیلتر کرد ؟؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار soroush.r70
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    مازندران - آمل
    پست
    1,157

    نقل قول: تشخیص دادن لینک

    منم سوال داشتم چطوری می شه از در ثبت نظرات از نوشتن برخی کلمات مثل حرف های نامربوط و ... در سایت جلوگیری کرد و به کاربر اجازه ثبت چنین کلماتی در سایت رو نده

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •