نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: حذف amp; از url post ارسالی توسط تکنولوژی ajax

  1. #1

    حذف amp; از url post ارسالی توسط تکنولوژی ajax

    با سلام
    دوستان من وقتی اطلاعاتم را post میکنم ادرس به طور خودکار اینکد میشه یعنی & به & تبدیل میشه حالا وقتی که من $_POST پارامتر را میگیرم به صورت خودکار & را جدا کننده در نظر میگیره و نام پارامتر را با amp; در نظر میگیره حالا ایا روش مناسبی جز جایگزینی رشته وجود داره


    <script type="text/javascript">
    try {
    Req = new XMLHttpRequest();
    } catch ( error ) {
    Req = new ActiveXObject( "Microsoft.XMLHTTP" );
    }
    Data = 'id=2';
    Data += '&post=5';
    Data += '&com=455';

    Req.open( 'POST', 'http://vsharp.ir/a.php', true );
    Req.setRequestHeader( "Content-Type", "application/x-www-form-urlencoded; charset=UTF-8" );
    Req.send( Data );
    </script>

    حالا کد بالا پارامتر زیر را تولید میکنه

    id=2&amp;post=5&amp;com=455

    وبعد از ارسال

    id=2
    amp;post=5
    amp;com=455

  2. #2

    نقل قول: حذف amp; از url post ارسالی توسط تکنولوژی ajax

    اگه تو خط 11 نحوه ارسال رو بجاي POST بحالت GET بذاريد، مشكلتون حل ميشه و url رو به شكل GET دربياريد
    يا اينكه براي همين شكل

    Req.setRequestHeader("Content-type", "application/x-www-form-urlencoded");
    Req.setRequestHeader("Content-length", Data.length);
    Req.setRequestHeader("Connection", "close");


  3. #3

    نقل قول: حذف amp; از url post ارسالی توسط تکنولوژی ajax

    ممنون از جواب شما دوست عزیز
    اما یک سوال من قبل از کد زیر

    Req.open( 'POST', 'http://vsharp.ir/a.php', true );
    Req.setRequestHeader( "Content-Type", "application/x-www-form-urlencoded; charset=UTF-8" );
    Req.send( Data );

    این کد را گذاشتم

    alert(Data);

    و دیدم قبل از ارسال یعنی در مرحله الحاق کارکتر & را به &amp; تبدیل میکنه
    ایا باز هم این کد شما کارایی داره
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: حذف amp; از url post ارسالی توسط تکنولوژی ajax

    اينكه js كاراكتر & رو به &amp; تبديل ميكنه ذاتيه، دست خودش نيست!!!
    اما كد رو امتحان نكردم، چون خيلي وقته از اين كلاس استفاده نميكنم، چون براي مرورگرهاي مختلف، نياز به كدهاي زيادي داره
    JSHttpRequest،JQueryو MooTools كلاسهاي خوبي هستن

  5. #5

    نقل قول: حذف amp; از url post ارسالی توسط تکنولوژی ajax

    خوب شما بجای ;(alert(data این کد رو بگذارین (همونجایی که alert گذاشتین، ببینید درست میشه یا نه؟
    Data = Data.replace("&amp;", "&");

    ببینید درست میشه یا نه؟

  6. #6

    نقل قول: حذف amp; از url post ارسالی توسط تکنولوژی ajax

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    خوب شما بجای ;(alert(data این کد رو بگذارین (همونجایی که alert گذاشتین، ببینید درست میشه یا نه؟
    Data = Data.replace("&amp;", "&");

    ببینید درست میشه یا نه؟

    استاد ارجمند من تو اولین پست هم نوشتم
    ایا روش مناسبی جز جایگزینی رشته وجود داره
    چون من پارامترها معلوم نیست چندتا باشه و با توجه به اینکه اگر اشتباه نکنم برای هر پارامتر باید من یکبار

    Data = Data.replace("&amp;", "&");

    بنویسم خیلی کد طولانی میشه

  7. #7

    نقل قول: حذف amp; از url post ارسالی توسط تکنولوژی ajax

    نه عزیز، این تابع رو قبل از ارسال قرار بدین. کل ;amp& ها رو تبدیل به & میکنه. نیاز نیست برای هر مورد، تکرارش کنید. موفق باشید.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •