نمایش نتایج 1 تا 36 از 36

نام تاپیک: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    با سلام خدمت اساتید و دوستان عزیزم

    من برنامه ای دارم که چندکاربر همزمان از این برنامه در شبکه استفاده میکنند. حال اگر یک کاربر اطلاعات جدیدی در بانک اضافه نمود و یا ردیفی را اصلاح کرد چطوری میشه توی شبکه با خبر شد که بانک اطلاعاتی بروز شده است؟

    فقط نمیخوام از تایمر یا Refresh بصورت دستی استفاده کنم!

    راهی واسه این کار وجود داره که اگر بانک اطلاعاتی بروز شد پیغامی برای کاربران ارسال شود؟ یا برنامه بتونه تشخیص بده که اطلاعات بروز شده؟

  2. #2

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    سلام ،

    راهی که به نظرم میرسه اینه که تعداد رکورد های داخل جدول رو داخل یک Setting ذخیره کنین و با هر بار اضافه یا حذف کردن ،تعداد رکورد های فعلی رو با Setting قبلی مقایسه کنید و یک پیغام به کاربران بفرستین سپس تعداد رکورد های جدید ذخیره میشن و ...

    البته این نظر منه مطمئنا دوستان نظرات بهتری دارن.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط vbBoss مشاهده تاپیک
    سلام ،

    راهی که به نظرم میرسه اینه که تعداد رکورد های داخل جدول رو داخل یک Setting ذخیره کنین و با هر بار اضافه یا حذف کردن ،تعداد رکورد های فعلی رو با Setting قبلی مقایسه کنید و یک پیغام به کاربران بفرستین سپس تعداد رکورد های جدید ذخیره میشن و ...

    البته این نظر منه مطمئنا دوستان نظرات بهتری دارن.
    چرا؟؟!!
    ایشون گفتن نمی خوان خودشون رفرش کنن!
    وگر نه راه خیلی بهتری هست که استفاده از Triger ها ست که مخصوص چننین کارهایی هستن!

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    دوست عزیز می تونید اطلاعات زیر رو بدید(می خوام طبق اونا واست کد رو بنویسم)؟
    نام سرور (مثل SQLEXPRESS یا Local , ...)
    نام پایگاه داده
    نام Table(یا اینکه منظورت تمام جدول هاست؟)

    (با SMO 10 (SQL 2008) که مشکلی نداری؟)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط Farid.N مشاهده تاپیک
    دوست عزیز می تونید اطلاعات زیر رو بدید(می خوام طبق اونا واست کد رو بنویسم)؟
    نام سرور (مثل SQLEXPRESS یا Local , ...)
    نام پایگاه داده
    نام Table(یا اینکه منظورت تمام جدول هاست؟)

    (با SMO 10 (SQL 2008) که مشکلی نداری؟)
    من با SMO کار نکردم تا به حال!

    نام سرورم متغیر هست که کاربر اون را انتخاب میکنه ولی به فرض مثال IT-PC
    نام بانکم: Indicator
    نام جدولم: IN_Letter

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    نصفه روزه دنبال کار شمام

    دوست عزیز من از تجربه شما مطلع نیستم برای همین باید بگم اگه تجربه کافی نداشته باشید مراحل کار شاید براتون یکم سخت باشه!

    قبل از ارئه کد ها:
    این روش ابتکاری خودمه اگه ایرادی داشت معذرت می خوام و لطف کنید ایرادات احتمالی رو به من هم اطلاع بدید
    من این کد رو با SQL 2008 و دات نت 4 نوشتم و بروی سرور 2005 هم تست کردم مشکلی نداشت
    بعد سفارشی سازی کد برای شما تست نکردم!
    اگه کارکرد کد رو متوجه بشید با کمی تغییر کارهایه مفید و جالب زیادی می تونید با این کد ها انجام بدید
    فایل های Dll مورد نیاز :

    Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo
    Microsoft.SqlServer.Management.Sdk.Sfc
    Microsoft.SqlServer.Smo
    Microsoft.SqlServer.SqlEnum

    باضافه موارد عمومی(مثل System.Data و ...)

    این Dll ها رو در حالت معمولی می تونید از مسیر زیر پیدا و رفرنس بدید:

    C:\Program Files\Microsoft SQL Server\100\SDK\Assemblies



    مرحله اول ایجاد Triger رویداد ساز:

    کد زیر رو برای یک بار (فقط یک بار!) بر روی سرور مورد نظر اجرا کنید (یا از طریق برنامه خودتون یا بهتر از اون با SSMS)


    USE [master]
    GO
    ALTER DATABASE [Indicator] SET ENABLE_BROKER WITH NO_WAIT
    GO
    USE [Indicator]
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TRIGGER [dbo].[IN_Letter_EventSender]
    ON [dbo].[IN_Letter]
    FOR INSERT,UPDATE,DELETE AS
    BEGIN
    BEGIN TRANSACTION
    CREATE TABLE [dbo].[IN_Letter_Tmp_For_Event](
    [ID] [bit] NULL
    ) ON [PRIMARY]
    DROP TABLE [dbo].[IN_Letter_Tmp_For_Event]
    COMMIT
    END
    GO


    این کد برای هر پایگاه داده یک بار باید اجرا شود و یا در جایی از که پایگاه داده جدید رو ایجاد می کنید این کد رو هم در آخر عملیات اجرا کنید


    حالا پروژه خودتون رو باز و یک کلاس (یا ماژول) جدید ایجاد و کد های زیر رو داخل اون وارد کنید:(رفرنس ها فراموش نشه!)



    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Smo
    Public Class DatabaseWatcher
    Private Shared WatcherServer As Server
    Private Shared Sub Table_Changed(ByVal sender As Object, ByVal e As ServerEventArgs)
    For Each prpty In e.Properties
    If prpty.Value = "IN_Letter_Tmp_For_Event" Then
    'Do Here!
    MsgBox("اطلاعات جدول تغییر کرد!")
    End If
    Next
    End Sub
    Public Shared Sub RegisterEvent()
    WatcherServer = New Server("IT-PC")
    WatcherServer.ConnectionContext.AutoDisconnectMode = False
    Dim db As Database
    db = WatcherServer.Databases("Indicator")
    Dim databaseCreateEventSet As New DatabaseEventSet
    databaseCreateEventSet.DropTable = True
    Dim serverCreateEventHandler As ServerEventHandler
    serverCreateEventHandler = New ServerEventHandler(AddressOf Table_Changed)
    db.Events.SubscribeToEvents(databaseCreateEventSet , serverCreateEventHandler)
    db.Events.StartEvents()
    End Sub
    End Class


    برای شروع در یک نقطه از برنامتون(مثلا اوایل اجرا) RegisterEvent رو از کلاس بالا صدا بزنید
    کاری رو که می خواید انجام بدبد (مثلا رفرش ) رو با پیغام جایگذاری کنید

    امید وارم مفید واقع بشه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    از شما سپاس گذارم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط Farid.N مشاهده تاپیک
    نصفه روزه دنبال کار شمام

    دوست عزیز من از تجربه شما مطلع نیستم برای همین باید بگم اگه تجربه کافی نداشته باشید مراحل کار شاید براتون یکم سخت باشه!

    قبل از ارئه کد ها:
    این روش ابتکاری خودمه اگه ایرادی داشت معذرت می خوام و لطف کنید ایرادات احتمالی رو به من هم اطلاع بدید
    من این کد رو با SQL 2008 و دات نت 4 نوشتم و بروی سرور 2005 هم تست کردم مشکلی نداشت
    بعد سفارشی سازی کد برای شما تست نکردم!
    اگه کارکرد کد رو متوجه بشید با کمی تغییر کارهایه مفید و جالب زیادی می تونید با این کد ها انجام بدید
    فایل های Dll مورد نیاز :

    Microsoft.SqlServer.ConnectionInfo
    Microsoft.SqlServer.Management.Sdk.Sfc
    Microsoft.SqlServer.Smo
    Microsoft.SqlServer.SqlEnum

    باضافه موارد عمومی(مثل System.Data و ...)

    این Dll ها رو در حالت معمولی می تونید از مسیر زیر پیدا و رفرنس بدید:

    C:\Program Files\Microsoft SQL Server\100\SDK\Assemblies



    مرحله اول ایجاد Triger رویداد ساز:

    کد زیر رو برای یک بار (فقط یک بار!) بر روی سرور مورد نظر اجرا کنید (یا از طریق برنامه خودتون یا بهتر از اون با SSMS)


    USE [master]
    GO
    ALTER DATABASE [Indicator] SET ENABLE_BROKER WITH NO_WAIT
    GO
    USE [Indicator]
    SET ANSI_NULLS ON
    GO
    SET QUOTED_IDENTIFIER ON
    GO
    CREATE TRIGGER [dbo].[IN_Letter_EventSender]
    ON [dbo].[IN_Letter]
    FOR INSERT,UPDATE,DELETE AS
    BEGIN
    BEGIN TRANSACTION
    CREATE TABLE [dbo].[IN_Letter_Tmp_For_Event](
    [ID] [bit] NULL
    ) ON [PRIMARY]
    DROP TABLE [dbo].[IN_Letter_Tmp_For_Event]
    COMMIT
    END
    GO


    این کد برای هر پایگاه داده یک بار باید اجرا شود و یا در جایی از که پایگاه داده جدید رو ایجاد می کنید این کد رو هم در آخر عملیات اجرا کنید


    حالا پروژه خودتون رو باز و یک کلاس (یا ماژول) جدید ایجاد و کد های زیر رو داخل اون وارد کنید:(رفرنس ها فراموش نشه!)



    Imports Microsoft.SqlServer.Management.Smo
    Public Class DatabaseWatcher
    Private Shared WatcherServer As Server
    Private Shared Sub Table_Changed(ByVal sender As Object, ByVal e As ServerEventArgs)
    For Each prpty In e.Properties
    If prpty.Value = "IN_Letter_Tmp_For_Event" Then
    'Do Here!
    MsgBox("اطلاعات جدول تغییر کرد!")
    End If
    Next
    End Sub
    Public Shared Sub RegisterEvent()
    WatcherServer = New Server("IT-PC")
    WatcherServer.ConnectionContext.AutoDisconnectMode = False
    Dim db As Database
    db = WatcherServer.Databases("Indicator")
    Dim databaseCreateEventSet As New DatabaseEventSet
    databaseCreateEventSet.DropTable = True
    Dim serverCreateEventHandler As ServerEventHandler
    serverCreateEventHandler = New ServerEventHandler(AddressOf Table_Changed)
    db.Events.SubscribeToEvents(databaseCreateEventSet , serverCreateEventHandler)
    db.Events.StartEvents()
    End Sub
    End Class


    برای شروع در یک نقطه از برنامتون(مثلا اوایل اجرا) RegisterEvent رو از کلاس بالا صدا بزنید
    کاری رو که می خواید انجام بدبد (مثلا رفرش ) رو با پیغام جایگذاری کنید

    امید وارم مفید واقع بشه
    با سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز
    من کد شما رو تست کردم ولی جواب نگرفتم
    وقتی جدولم بروز میشه هیچ پیغامی ظاهر نمیشه

    باید کد اولی رو توسط چه قسمتی توی SQL اجراش کنم؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    اول چيزي كه بايد گفت اينه كه دسترسي مستقيم كلاينت ها به ديتابيس روش بسيار اشتباهيه كه خيلي هم مرسومه متاسفانه و نمي دونم چرا كسي نيست كه اطلاع رساني كنه و جلوي اين نحوه نوشتن برنامه ها گرفته شه. وقتي كلاينت ها مستقيم به ديتابيس وصل ميشن connection string بايد سمت كلاينت موجود باشه، شما حالا هر چقدر رمز نگاري هم كنيد باز به راحتي قابل دستيابيه(براي اينكه كدهاي شما قابل decompile).
    براي دسترسي به ديتابيس مي بايست يك لايه سرويس(كه ميتونه WCF، وب سوريس و يا در بدترين حالت يك برنامه listener بر روي سوكت باشه) در سرور قرار بگيره. سرويس تنها برنامه ايه كه ميتونه به پايگاه داده وصل شه و از ساختار اون با خبره. در عوض كلاينت ها روي سرويس authenticate ميكنه و توابع اون رو فراخواني ميكنه بدون اينكه بدونه اونها چه عملي انجام ميدهند(به ديتابيس وصل ميشن، نميشن ديگه مهم نيست). در نتيچه امنيت كامل از لحاظ پايگاه داده تامين ميشه.
    در اين معماري مشكل شما هم حل ميشه. از اونجا كه هر عملي بر روي پايگاه داده از يك تابع خاص ميگذره در نتيجه هميشه ميدونيم كي چه اتفاقي روي پايگاه داده ميافته. مي تونيد از پترن observer/publisher استفاده كنيد(به عبارت بهتره ايجاد synchronizer با استفاده از observer/publisher) و تمامي كلاينت ها رو از تغيير با خبره كرده و يا اون ها رو update كنيد.
    اگه از WCF استفاده مي كنيد مي تونيد از Duplex communication استفاده كنيد.

    اين بهترين و اصولي ترين روش توليد برنامه هايي هست كه به صورت كلاينت سروري با پايگاه داده ارتباط بر قرار مي كنند.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    دوست عزیز مشکل حل شد
    حال یه سوال دیگه که هست اینکه که اونجایی که گفتید کدهای مورد نظرم رو بنویسم میخواستم بدونم اگر بخواهم مثلا فرم 1 رو بروز رسانی کنم باید چیکار کنم؟
    هر کاریش کردم حل نشد فقط اگر به یه تابع بفرستم که توش مسیج باشه فقط مسیج رو اجرا میکنه

    یعنی اگر بخواهم که اطلاعات دیتاگیرید رو واسم بروز کنه باید چیکار کنم؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    مطلب دوست عزیز farid.n مفید بود.اما در مورد مطلب derakhshani اگه یه برنامه نمونه میذاشتن خیلی خوب بود.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    جواب در تاپیک خودتون:
    بروز رسانی فرم از داخل یک کلاس

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisforme مشاهده تاپیک
    مطلب دوست عزیز farid.n مفید بود.اما در مورد مطلب derakhshani اگه یه برنامه نمونه میذاشتن خیلی خوب بود.
    دوست عزيز متاسفانه به دليل كمبود وقت نمي تونم نمونه پروژه بذارم. اما به لينكهاي زير سر بزنيد اگه خوب دركشون كنيد كاملا مفيده
    توصيه شده مخصوص شما:
    http://code.msdn.microsoft.com/windowsdesktop/Database-SyncSQL-Server-e97d1208
    ساير:
    http://www.codeproject.com/Articles/17704/WCF-Duplex-Operations-and-UI-Threads
    http://msdn.microsoft.com/en-us/magazine/cc163321.aspx
    http://msdn.microsoft.com/en-us/sync/default.aspx

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    با سلام و خسته نباشید

    دوست عزیز من کد شما رو روی کامپیوتر خودم اجرا میکنم و بدون مشکل کار میکنه ولی وقتی میخوام برنامه رو به بانک اطلاعتی بر روی سرور ارتباط بدم خطای زیر رو میده:

    Cannot create an event subscription. failed.

    من حتی UAC رو هم Disable کردم ولی باز کار نکرد.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    ﻫﻴﭻ ﻛﺲ ﺗﺎ ﺣﺎﻻ ﺑﻪ ﺍﻳﻦ ﻣﺸﻜﻞ ﺑﺮ ﻧﺨﻮﺭﺩﻩ ﻭﺍﻗﻌﺎ؟

  16. #16

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    باسلام خدمت دوستان
    درلینک زیر مثالی برای این موضوع آورده ام تست کنید
    https://barnamenevis.org/showthread.p...302#post654302

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    دوست عزیز من کد شما رو امتحان کردم و متوجه شدم که بصورت اتوماتیک اطلاعات در حال Refresh شدن هستش و فرم رو خیلی کند میکنه

    کدی که دوست عزیزم زحمت کشیدن اطلاعات زمانی بروز میشه که جدول مورد نظر تغییر کرده باشه.

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    دوستان هیچ کسی نمیدونه اشکال از کجاست؟

    آیا ایراد از تنظیمات خود ویندوز هستش یا مربوط به SQL Server ؟
    من توی سایت های غیر ایرانی هم چیری پیدا نکردم اصلا

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    سلام
    دوست عزیز من کد شما رو روی کامپیوتر خودم اجرا میکنم و بدون مشکل کار میکنه ولی وقتی میخوام برنامه رو به بانک اطلاعتی بر روی سرور ارتباط بدم خطای زیر رو میده:
    در مورد برنامه معمول قبلی چی،اونو تونستید با server ارتباط بدید؟یا اینکه اون هم مشکل داره.

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    نه هنوز نتونستم این کار رو انجام بدم!

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    https://barnamenevis.org/showthread.php?347927
    با کمترین امنیت

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    دوست عزیز من تمام این کارها رو انجام دادم ولی باز هم همون پیغام رو به من میده!!

    اطلاعات جدول را که Select میزتم رو میاره ولی اون قسمت مربوط به Watcher راهمون خطای قبل رو میده!

  23. #23
    کاربر تازه وارد آواتار rahime
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    92

    چه جوری SQL SERVER2000 رو تحت شبکه کنم؟

    سلام
    من اولین باره میخوام sqlserver2000 رو بیارم تحت شبکه.
    میشه مراحل انجام کارش رو بهم بگین و راهنمایی کنین .مرسی

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    سلام
    اطلاعات جدول را که Select میزتم رو میاره ولی اون قسمت مربوط به Watcher راهمون خطای قبل رو میده!
    اجازه های مربوط به user اضافه شده در بخش databaseuser رو فعال کنید.مخصوصا تیک dbowner
    سلام
    من اولین باره میخوام sqlserver2000 رو بیارم تحت شبکه.
    میشه مراحل انجام کارش رو بهم بگین و راهنمایی کنین .مرسی
    اینم طبق همون لینک قبل انجام میشه،فقط یه فرق کوچک داره اونم اینه که دو تا جای خالی که الان دقیقا خاطرم نیست عبارتش چی بود.
    موقع اضافه کردن user توی اون دو تا بخش هم یه کپی از گزینه اصلی رو قرار بدید.مثلا server/guest
    با کمترین امنیت
    از دوستان کسی راه بهتری سراغ داره واسه استفاده از مد windows authentication
    ممنون

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    با سلام

    اطلاعات جدول را که Select میزتم رو میاره ولی اون قسمت مربوط به Watcher راهمون خطای قبل رو میده!
    این خطا به دلیل نداشتن مجوز لازم یوزری هست که در کانکشن استرینگ استفاده میکنین رخ میده . درضمن شما به راحتی میتونین از روش SqlDependency نیز استفاده کنین . در لینکی که براتون ذکر کردم گام به گام همراه با عکس و کدهای مربوطه توضیح داده اگر سوالی در این زمینه بود تا جایی که بتونم راهنمایتون میکنم .

    Using SqlDependency To Monitor SQL Database Changes

    موفق باشید./

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط alimanam مشاهده تاپیک
    با سلام



    این خطا به دلیل نداشتن مجوز لازم یوزری هست که در کانکشن استرینگ استفاده میکنین رخ میده . درضمن شما به راحتی میتونین از روش SqlDependency نیز استفاده کنین . در لینکی که براتون ذکر کردم گام به گام همراه با عکس و کدهای مربوطه توضیح داده اگر سوالی در این زمینه بود تا جایی که بتونم راهنمایتون میکنم .

    Using SqlDependency To Monitor SQL Database Changes

    موفق باشید./
    با تشکر خیلی زیاد از شما و سایر دوستانی که بهم دارن کمک میکنن

    دوست عزیز میشه لطف کنید و بگید چه دسترسی هایی رو باید حتما فعال کنم؟

    اخه من دارم از یوزر Sa استفاده میکنم توی سیستم خودم و جواب میده ولی وقتی میخوام از یک PC دیگه به سیستم خودم وصل بشم باز همون پیغام رو میده بهم!

    در روش SqlDependency که یکی دیگه از دوستان زحمت کشیدن من این کارو کردم ولی داره مدام فرم رو Refresh میکنه یه جوری مثل تایمر و فرمم خیلی هنگه!

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    دوست عزیز من از SqlDependency روی کامپیوتر سر کار استفاده کردم همون مشکلی که گفتم رو داشت

    ولی الان روی کامپیوتر خونه که استفاده میکنم اصلا حتی یکبار هم Select نمیکنه

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    با سلام

    در روش SqlDependency که یکی دیگه از دوستان زحمت کشیدن من این کارو کردم ولی داره مدام فرم رو Refresh میکنه یه جوری مثل تایمر و فرمم خیلی هنگه!
    بسته به شرایط شبکه شما ممکنه سرعت این روش متغییر باشه ولی شما به راحتی میتونین این سرعت العمل رو بوسیله نخ مدیریت کنی که فرم برنامه شما فریز نشه .

    ولی الان روی کامپیوتر خونه که استفاده میکنم اصلا حتی یکبار هم Select نمیکنه
    منظور شما رو از Select نمیکنه رو متوجه نمیشم ! در روشی که من بهتون لینک داده بودم شما گام به گام پیش برین فکر نمیکنم چیز سختی باشه .

    موفق باشید./

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط alimanam مشاهده تاپیک
    با سلام



    بسته به شرایط شبکه شما ممکنه سرعت این روش متغییر باشه ولی شما به راحتی میتونین این سرعت العمل رو بوسیله نخ مدیریت کنی که فرم برنامه شما فریز نشه .



    منظور شما رو از Select نمیکنه رو متوجه نمیشم ! در روشی که من بهتون لینک داده بودم شما گام به گام پیش برین فکر نمیکنم چیز سختی باشه .

    موفق باشید./
    دوست عزیز من همان روش شما رو هم گام به گام پیش رفتم و همان پروژه روی سیستم سر کارم جواب میده ولی خونه جواب نمیده!

    چطوری میشه سرعت رو کنترل کرد که فرم فریز نشه؟

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    سلام
    اخه من دارم از یوزر Sa استفاده میکنم توی سیستم خودم و جواب میده ولی وقتی میخوام از یک PC دیگه به سیستم خودم وصل بشم باز همون پیغام رو میده بهم!
    روشی که من توضیح دادم واسه استفاده از windows authentication هست.شما در حال استفاده از sqlserver authentication هستید.
    موقع تعریف connection string میتونید این موضوع رو عوض کنید.
    بسته به شرایط شبکه شما ممکنه سرعت این روش متغییر باشه ولی شما به راحتی میتونین این سرعت العمل رو بوسیله نخ مدیریت کنی که فرم برنامه شما فریز نشه .
    با تشکر از جناب alimanam به خاطر ارائه راه حلشون.
    اگه ممکنه این موضوع رو از زبون خودتون به طور واضح توضیح بدین،ممنون.

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    روشی که من توضیح دادم واسه استفاده از windows authentication هست.شما در حال استفاده از sqlserver authentication هستید.
    موقع تعریف connection string میتونید این موضوع رو عوض کنید.
    میشه یه نمونه Connection String برای استفاده از Guest واسم بگذارید؟ من هرچی سعی کردم نتونستم

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    با سلام

    اگه ممکنه این موضوع رو از زبون خودتون به طور واضح توضیح بدین،ممنون.
    میشه یه نمونه Connection String برای استفاده از Guest واسم بگذارید؟ من هرچی سعی کردم نتونستم
    سعی میکنم یکی دو روز دیگه با سورس کامل و به صورت گام به گام مراحل رو تا انتها توضیح بدم .

    موفق باشید./

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار barnamenevisforme
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تهران،شیراز و میشه گفت تقریبا همه جای ایران
    پست
    683

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    سلام
    Data Source=SERVERNAME;Initial Catalog=DBNAME;Integrated Security=True

    سعی میکنم یکی دو روز دیگه با سورس کامل و به صورت گام به گام مراحل رو تا انتها توضیح بدم .
    ممنون از لطف شما

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار ali_najari
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    35
    پست
    849

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    دوستان کسی نتونست این مشکل رو حل کنه یا یه راه حل بهتر پیدا کنه؟

    من میخوام یه تیریگر ایجاد کنم که اگر جدولم تغییر کرد توی یه جدول دیگه باید یه اطلاعاتی ثبت کنه و من با استفاده از Timer اون جدول که اطلاعات کمی داره را بخونم درصورتی که جدول بروز شد منم اطلاعاتم رو Refresh کنم

    به نظر شما این راه درستی هست؟

  35. #35
    کاربر تازه وارد آواتار Majid842
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    71

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    با تشکر از همه
    من با این خطا مواجع شدم؟؟؟؟
    Untitled.jpg

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    38
    پست
    1,556

    نقل قول: اطلاع از بروز شدن اطلاعات در بانک اطلاعاتی SQL در شبکه

    با سلام
    دوست عزیز من از SqlDependency روی کامپیوتر سر کار استفاده کردم همون مشکلی که گفتم رو داشت
    دوستان کسی نتونست این مشکل رو حل کنه یا یه راه حل بهتر پیدا کنه؟
    مقاله ایی که قولش رو داده بودم رو میتونین از اینجا دانلود کنین .

    موفق باشید./

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •