نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تغییر جایگاه قرار گیری ستون ها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    تغییر جایگاه قرار گیری ستون ها

    سلام دوستان خسته نباشید.
    من یک جدول دارم که شامل سه ستون با نام های C1 و C2 و C3 میشه.
    حالا می خوام داخل ساختار جدول جای این ستون ها رو با هم تغییر بدم مثلا جای ستون C3 را با C2 عوض کنم.ممنون میشم دوستان کمک کنند.
    البته متذکر میشم من نمی خوام توی حالت نمایش این کارو انجام بدم می خوام ساختار جدول را تغییر بدم.(البته با دستورات SQL).
    تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    در شهر دلم ... و خدایا دوستت دارم
    پست
    380

    نقل قول: تغییر جایگاه قرار گیری ستون ها

    سلام
    فکر میکنم دستی هم تفییر می کند. لازم به دستورات SQL نیست.با یه Drag & Drop ساده میشه این کارو کرد.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    نقل قول: تغییر جایگاه قرار گیری ستون ها

    نقل قول نوشته شده توسط mahan.2002 مشاهده تاپیک
    سلام
    فکر میکنم دستی هم تفییر می کند. لازم به دستورات SQL نیست.با یه Drag & Drop ساده میشه این کارو کرد.
    دوست عزیز میدونم دستی هم میشه اما من می خوام از طریق برنامه خودم اینکار رو انجام بدم.دوستان کسی تو این ضمینه کارنکره؟؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: تغییر جایگاه قرار گیری ستون ها

    سلام
    یه راه اینه که view ایجاد کنی ولی اگه بخوای بصورت فیزیکی جای ستون ها رو عوض کنی میتونی این کارو بکنی:

    /* Original sample table with three fields */
    CREATE TABLE [dbo].[TestTable](
    [FIELD1] [nchar](10) NULL,
    [FIELD2] [nchar](10) NULL,
    [FIELD3] [nchar](10) NULL
    ) ON [PRIMARY]

    /* The following script will make FIELD3 the first column */
    CREATE TABLE dbo.Tmp_TestTable
    (
    FIELD3 nchar(10) NULL,
    FIELD1 nchar(10) NULL,
    FIELD2 nchar(10) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    IF EXISTS(SELECT * FROM dbo.TestTable)
    EXEC('INSERT INTO dbo.Tmp_TestTable (FIELD3, FIELD1, FIELD2)
    SELECT FIELD3, FIELD1, FIELD2 FROM dbo.TestTable WITH (HOLDLOCK TABLOCKX)')
    GO

    DROP TABLE dbo.TestTable
    GO

    EXECUTE sp_rename N'dbo.Tmp_TestTable', N'TestTable', 'OBJECT'
    GO


    مرجع http://stackoverflow.com/questions/7...n-table-schema

    موفق باشی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    نقل قول: تغییر جایگاه قرار گیری ستون ها

    نقل قول نوشته شده توسط omid_csh مشاهده تاپیک
    سلام
    یه راه اینه که view ایجاد کنی ولی اگه بخوای بصورت فیزیکی جای ستون ها رو عوض کنی میتونی این کارو بکنی:

    /* Original sample table with three fields */
    CREATE TABLE [dbo].[TestTable](
    [FIELD1] [nchar](10) NULL,
    [FIELD2] [nchar](10) NULL,
    [FIELD3] [nchar](10) NULL
    ) ON [PRIMARY]

    /* The following script will make FIELD3 the first column */
    CREATE TABLE dbo.Tmp_TestTable
    (
    FIELD3 nchar(10) NULL,
    FIELD1 nchar(10) NULL,
    FIELD2 nchar(10) NULL
    ) ON [PRIMARY]
    GO
    IF EXISTS(SELECT * FROM dbo.TestTable)
    EXEC('INSERT INTO dbo.Tmp_TestTable (FIELD3, FIELD1, FIELD2)
    SELECT FIELD3, FIELD1, FIELD2 FROM dbo.TestTable WITH (HOLDLOCK TABLOCKX)')
    GO

    DROP TABLE dbo.TestTable
    GO

    EXECUTE sp_rename N'dbo.Tmp_TestTable', N'TestTable', 'OBJECT'
    GO


    مرجع http://stackoverflow.com/questions/7...n-table-schema

    موفق باشی
    سلام دوست عزیز.ممنون از راه حلی که ارائه دادید اما یه سوالی برام پیش اومده.شما با این کار دارید یه جدول میسازید و اطلاعات را بهش منطقل می کنید و بعد جدول قبلی رو حذف می کنید.آیا این کار برای جدولی با چند میلیون رکورد هم جواب میده؟؟ البته منظورم از جواب دادن اینه که عملیات زمان بری نمیشه؟تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: تغییر جایگاه قرار گیری ستون ها

    سلام
    حتما چنین عملیاتی با چند میلیون رکورد زمان بر خواهد بود، ولی برای جابجایی ستون ها راه دیگری وجود ندارد.
    اگه اینکارو نیمیخوای بکنی، میتونی یه view ایجاد کنی با نام جدولت و اسم جدولتو هم یه چیز دیگه بذاری.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    نقل قول: تغییر جایگاه قرار گیری ستون ها

    نقل قول نوشته شده توسط omid_csh مشاهده تاپیک
    سلام
    حتما چنین عملیاتی با چند میلیون رکورد زمان بر خواهد بود، ولی برای جابجایی ستون ها راه دیگری وجود ندارد.
    اگه اینکارو نیمیخوای بکنی، میتونی یه view ایجاد کنی با نام جدولت و اسم جدولتو هم یه چیز دیگه بذاری.
    راه که وجود داره میشه از جداول سیستمی استفاده کرد ولی از sql 2005 به بعد امکان ویرایش جداول سیستمی برداشته شد.از دوستان کسی اطلاعی نداره تو sql 2012 چنین امکانی اضافه شده یا نه؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    Ram
    پست
    322

    نقل قول: تغییر جایگاه قرار گیری ستون ها

    دوستان کسی راه حلی نداره؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •