نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نمایش میزان پیشرفت آپلود و دانلود شدن فایل در دیتابیس با progessbar

  1. #1

    نمایش میزان پیشرفت آپلود و دانلود شدن فایل در دیتابیس با progessbar

    باسلام و عرض خسته نباشید
    پیشاپیش عید نوروز رو خدمت همتون تبریک عرض میکنم
    میخواستم بدونم چطور میتونم میزان پیشرفت ذخیره شدن و همچنین فراخوانی یک فایل رو از دیتابیس رو با استفاده از progessBar نمایش بدم.
    ممنونم
    یاعلی

  2. #2

    نقل قول: نمایش میزان پیشرفت آپلود و دانلود شدن فایل در دیتابیس با progessbar

    سلام
    ببخشید این امر آیا امکانپذیر هست یا نه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار vof.ir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: نمایش میزان پیشرفت آپلود و دانلود شدن فایل در دیتابیس با progessbar

    با سلام بله، زمانی که دارید فایل را خورده خورده به داخل یک استیم میریزید که بخواهید بعدش تحویل دیتایس بدهید، میشه اندازه گرفت که چقدرش مانده

  4. #4

    نقل قول: نمایش میزان پیشرفت آپلود و دانلود شدن فایل در دیتابیس با progessbar

    سلام
    من فایل ها رو با کد زیر در دیتابیس ذخیره میکنم:
       Private dbstr As String = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=|DataDirectory|\mydb.mdb"
    Public Sub SaveFile()
    Try
    Dim filebyte As Byte()
    Dim con As OleDbConnection
    Dim cmd As OleDbCommand
    filebyte = IO.File.ReadAllBytes(txtfilepath.Text)
    con = New OleDbConnection(dbstr)
    cmd = New OleDbCommand("Insert into tblFiles Values(@filepath,@data)", con)
    cmd.Parameters.Add("@filepath", OleDbType.VarChar).Value = txtfilepath.Text
    cmd.Parameters.Add("@data", OleDbType.Binary).Value = filebyte
    con.Open()
    cmd.ExecuteNonQuery()
    con.Close()
    MsgBox("File saved into database", MsgBoxStyle.Information)
    Catch ex As Exception
    MsgBox(Err.Description, MsgBoxStyle.Exclamation)
    End Try
    End Sub

    آیا با این کد میشه این محاسبات رو انجام داد ، یا باید استراتژی رو عوض کرد؟
    ممنونم
    یاعلی

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار vof.ir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: نمایش میزان پیشرفت آپلود و دانلود شدن فایل در دیتابیس با progessbar

    با این روش فکر نمی کنم، روشی که من مد نظرم بود، به این صورت هست که یک فایل را با استفاده از یک بافر به صورت چند مرحله ای میخوانند و در دیتابیس درج میکنند، اونجوری شاید بشه درصد پیشرفت پراگس بار را به تعداد خالی و پر شدن های بافر و حجم بافر، متصل کرد!

  6. #6

    نقل قول: نمایش میزان پیشرفت آپلود و دانلود شدن فایل در دیتابیس با progessbar

    سلام
    امکانش هست یه نمونه قرار بدید
    ممنونم
    یاعلی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار vof.ir
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    249

    نقل قول: نمایش میزان پیشرفت آپلود و دانلود شدن فایل در دیتابیس با progessbar

    متاسفانه، مثالی را که باید، پیدا نکردم ،
    اما به این صورت بود که، یک فایل را به صورت چند مرحله ای توسط یک بافر ، درون یک استریم میریخت، بعد تمام آن را به عنوان یک پارامتر به یک کوئری پاس می داد
    و...
    البته، این روشی که عرض کردم، فقط بخش خواندن فایل را پشتیبانی می کند برای نمایش واقعی درصد پیشرفت کار، چرا که بعد از این مرحله، بخش درج فایل در پایگاه داده باقی مانده است!!!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •