نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر ویژگی Direction در Datalist از left-to-right به right-to left

  1. #1

    تغییر ویژگی Direction در Datalist از left-to-right به right-to left

    سلام
    سال نو همه عزیزان مبارک
    امیدوارم این بار admin محترم تاپیکم رو حذف نکنند و بدونن که کارم گیره جوابای این تاپیکه
    یا حداقل وقتی حذف میکنند دلیلشو بگن که دوباره اشتباهمو تکرار نکنم
    با تشکر


    و اما سوال
    همین طور که همه دوستان میدونن در datalist دو ویژگی به اسم های RepeatDirection و RepeatColumns وجود داره که اگر RepeatDirection = Vertical و RepeatColumns = 3 قرار دهیم ترتیب قرار گیری عناصر به شکل زیر در میاید:

    1.JPG

    و اگر RepeatDirection = Horizontal و RepeatColumns = 3 :
    2.JPG

    حالا سوال من اینه که اگه بخوام ترتیب قرار گیری عناصر به شکل زیر باشد چطور میتونم این کار رو انجام بدم؟

    3.jpg

    با تشکر

  2. #2
    VIP آواتار raziee
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    35
    پست
    2,208

    نقل قول: تغییر ویژگی Direction در Datalist از left-to-right به right-to left

    امیدوارم این بار admin محترم تاپیکم رو حذف نکنند و بدونن که کارم گیره جوابای این تاپیکه
    یا حداقل وقتی حذف میکنند دلیلشو بگن که دوباره اشتباهمو تکرار نکنم
    با تشکر
    با سلام.
    دلیل حذف تاپیک قبلی شما ذکر شده بود.

    شما باید کنترل مربوطه رو در یک div قرار بدید که css مربوط به direction رو مقدار دهی کرده باشه.
    <div style="direction:rtl;">
    <asp:DataList ID="myDataList" runat="server" RepeatColumns="3">
    </asp:DataList>
    </div>
    نگو به سرنوشت میبازی - تو بخوای فردا رو میسازی

  3. #3

    نقل قول: تغییر ویژگی Direction در Datalist از left-to-right به right-to left

    نقل قول نوشته شده توسط raziee مشاهده تاپیک
    دلیل حذف تاپیک قبلی شما ذکر شده بود.
    بله ولی من متوجه نشدم چرا عنوانی که گذاشته بودم مناسب نبود

    به هر حال ااز جوابتون ممنونم مشکلم حل شد

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •