نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: سوال در رابطه با conn ection string

  1. #1

    Smile سوال در رابطه با conn ection string

    سلام دوستان
    ببخشید یه سوال دارم اگه امکان داره راهنماییم کنید توی سایت جستجو کردم اما چیزی دستگیرم نشد
    من تازه دارم vb.net یاد میگیرم
    خواستم برای شروع یه دیتابیس بسازم برای login فرم دیتابیس رو ساختم اما یه مشکل داره
    توی connection string مگه نباید ادرس دیتابیس رو بدیم ؟
    من اینجوری نوشتم میشه راهنمایی کلی کنید هم connection string و هم دستورات set کردن اطلاعات و خوندن از روی جدول توی دیتابیس

    Dim cn As SqlClient.SqlConnection
    Dim comm As SqlClient.SqlCommand
    Dim sql AsString
    cn.ConnectionString = "server=(local);user id=sa;Password=;database=Master;"
    cn.Open()
    comm.Connection = cn
    sql =
    "CREATE TABLE login(Name nchar(50),pass nchar(50))"
    comm.CommandText = sql
    comm.ExecuteNonQuery()

    راستی ادرس دیتابیس رو چجوری باید بنویسم تا توی کامپیوترهای دیگه ام به مشکل نخوره ؟
    ممنون می شم


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,641

    Post نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    سلام اگه نمی خوای برنامه تحت شبکه بسازی از Local Database استفاده کن
    می تونم بپرسم شما چرا تمام کد های Connection و ... رو در قسمت دستورات قید می کنید؟ آیا روش شما برای ارتباط با منبع اطلاعاتی اینطوره؟
    در ضمن زمانی که Local Database می سازید با آدرس اون مشکل پیدا نمی کنید
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : پنج شنبه 03 فروردین 1391 در 12:40 عصر دلیل: اطلاعات نا کافی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار swallow.pa
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    توی خونه
    پست
    897

    نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    اگه می خوای توی کامپیوترهای دیگه فقط از انجین sql server استفاده کنی از این کد استفاده کن خوبه

    Data Source=.;AttachDbFilename=|DataDirectory|\DataBase .mdf;Integrated Security=True

    یکسری هم به این سایت بزن بد نیست
    www.connectionstrings.com/

  4. #4

    نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    در جواب دوست عزیزم rostam2 وقتی متغیرهای سیکیوال رو می خوام تو قسمت جنرال فرم بنویسم خطا می ده و توی قسمت فرم مثلا اگه cn رو تایپ می کنم می گه تعریف نشده !
    میشه دستور رو اصلاح کنید من هنوز گیرم که اگه یه دیتابیس بسازم کجا باید بهش آدرس دیتابیس رو بدم تا بتونم روش کار انجام بدم

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,641

    نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    این روش خود ش کانکشن استرینگ رو بصورت خودکار درون settings می سازه که برای ویرایش می تونی به اونجا مراجعه کنی
    منوی Project -->Properties --> Settings
    ایجاد Local Database
    راست کلیک روی آیتم نام پروژه درون Soiution Explorer
    منوی Add --> New Item
    از پنجره باز شده آیتم Local Database رو انتخاب کن با ساخت DataSet خودکار هم موافقت کن
    این کار باعث می شه منبع اطلاعاتی در زیر مجموعه برنامه ساخته بشه و شما تنها نیاز به آوردن اشیاء مرتبط با منبع اطلاعات تو برنامه ، نوشتن تابع برای اون و استفاده از اون توابع دارید سوالی داشتی بپرس
    در ضمن اشیاء مرتبط با منبع اطلاعات در ToolBox نوار ابزار ایجاد می شه اگه نبود یک بار Build کن
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : پنج شنبه 03 فروردین 1391 در 13:11 عصر دلیل: اطلاعات نا کافی

  6. #6

    نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    ممنون داداش گلم
    توی قسمت settings ادرس به صورت Data Source=|DataDirectory|\Database1.sdf نوشته شده
    می شه خط مربوط به connection string رو برام بنویسی
    اگه زحمتت نمی شه یکی از دستورات درج یا حذف .. رو برام بنویس تا از روی اونا بقیشو درست کنم

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,641

    نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    تو این روش نیاز به نوشتن این جور کدی نداری
    اگه پروژه رو یک بار Build کنی اشیاء مرتبط با منبع اطلاعات درون toolbox ساخته می شه که در یک Tab بهمراه نام پروژه ای که ساختی وجود داره
    اولین کاری که باید بکنی انتخاب فرمیه که می خوای ازش استفاده کنی بعد انتخاب Dataset هست که با نام جدول ساخته شده در ابتدا هست مثل : CustomersDataSet
    اون Dataset رو وارد فرم کن روی اون کلیک کن از فلش سمت راستش گزینه Edit in Dataset Designer رو کلیک کن تا وارد پنجره ویرایش dataset بشی
    اگه اولین بار باشه خالیه برای اضافه کردن جدول از پنجره Server Explorer یک جدول از یک منبع اطلاعاتی با درگ کردن Drag and Drop وارد پنجره ویرایش dataset کن
    حالا می تونی با راست کلیک بر روی TabelAdapter که اول نام اون با نام جدول یکی است و کلیک روی گزینه Add Query
    یک تابع بسازی مثل Insert , Delete, Clear, یا توابع جستجو Fill
    برای اینکه بتونی از TableAdapter استفاده کنی یکبار دیگه برنامه رو Build کن تا TableAdapter توی Toolbox ساحته بشه بعد وارد فرم کن و از اون استفاده کن
    اگه خواستی می تونی از همین اشیا درون فرمهای دیگه هم استفاده کنی

  8. #8

    نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    این که گیچ کننده تر شد داداش

    من تازه واردم یکم انگار سخت شدا نشد ؟
    Object reference not set to an instance of an object.
    این ارور برای چیه ؟
    میشه کد نویسیش رو برام بنویسی تا بتونم از روی اون یاد بگیرم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,641

    نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    Object reference not set to an instance of an object
    این خطا برای زمانیه یک کلاس رو به یک متغیر درست ارائه ندادی
    این روش نیاز به کدنویسی زیاد نداره ، شما تنها نیاز به ساخت تابع دارید و استفاده از اونها تمام سختی کا موقع ایجاد اشیاء مورد نیازه مثل TableAdapter
    مثال Add Query--> Insert
    بصورت صفحه به صفحه طبق نیاز آیتم مورد نظر رو برا ایجاد تابع SQL انتخاب می کنی که کد مورد نیاز بصورت پیش فرض توی اون قرار داره
    مثلا برای Insert نیاز به تغییری نداری فقط مراحل رو طی کن و نامگذاری و Finish
    زمانی که می خوای از تو.ابع استفاده کنی باید TableAdapter ی رو که وارد فرم کردی رو صدا بزنی
    مثال CustomersTableAdapte1.InsertQuery (NameBox.Text, FamilyBox.Text,PhoneBox.Text,...) الی آخر
    برا اینکه بهتر متوجه منظورم بشی این تصاویر رو دانلود کن اگه سوالی داشتی بپرس http://www.upitus.net/zua5jsvduseg

  10. #10

    نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    داداش شرمنده ها نفهمیدم
    2روزه دارم یه ریز کار می کنم اما نمی فهمم
    امکانش هست برات یه مثال بزنی برام که توی اون مثال یه مقداری رو ست کنی توی دیتابیس ؟
    شاید اینجوری متوجه بشم چجوری شده!
    با کد نویسی انگار بهتر می فهمم چون کدهای سیکیوال رو بلدم تقریبا

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,641

    نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    اگه پست های 5 و 7 رو کنار هم بذاری تصاویر رو هم دانلود کرده باشی، یک روش دسترسی به اطلاعات منبع اطلاعاتی یا همون پایگاه داده داری
    اگه لطف کنی کد هایی رو که تا الان نوشتی ضمیمه کنی شاید بتونم بهتر کمک کنم
    1. Local database رو ساختیم
    2. Dataset هم ساخته شد
    3. برنامه رو یک بار Build کردیم
    4. Dataset رو وارد فرم کردیم
    5. وارد Dataset Designer شدیم
    6. جدولی رو که می خواستیم وارد DatasetDesigner کردیم
    7. توابع SQL رو برا DataTableAdapter تعریف کردیم
    8. یک بار دیگه برنامه رو Build کردیم
    9. DataTableAdapter رو وارد فرم کردیم
    حالا از DataTableAdapter توابعمون رو احضار می کنیم
    اگه به اطلاعات جدول دسترسی بهتر می خوای از Dataset استفاده کن مثال: CustomersDataSet1.Customers.Item(0).CustomerName
    برا Insert که توضیخ دادم اول تابع رو می سازی بعد یک کلید قرار می دی توی Event کلیک اون این کد رو می نویسی
    مثال: CustomersTableAdapter1.InserQuery(NameBox.Text,Fam ilyBox.Tex)
    حواست به ورودی های تابع باشه هرکدوم متن جعبه متن می گیرند پس تو این مثال به دوتا جعبه متن با نامهای NameBox و FamilyBox نیاز داره
    هر کدوم از این مراحل رو متوجه نشدی بگو توضیح بدم ...................
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : پنج شنبه 03 فروردین 1391 در 16:12 عصر دلیل: اشتباه کد نویسی

  12. #12

    نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    داداش اینو ببین خواستم یه ست ساده بنویسم بیشتر
    از روی پروژه های دیگه بوده فقط مشکل این الان کجاس ؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg 1.jpg‏ (95.9 کیلوبایت, 33 دیدار)

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,641

    نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    کاش تمامی کدت رو کپی می کردی اونجایی که خطا می ده بهمراه خطا مشخص می کردی و ارسال می کردی با روشی که گفتم که نساختی لا اقل دقیق ببینم پروژتو کامل کنم

  14. #14

    نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    داداش من تازه واردما روشی که شما گفتی رو نتونستم بفهمم اخه اشنایی زیادی با متدهای کار با دیتابیس ندارم
    کلا همین بود دیگه !
    گیرش تو قسمت CNN.OPEN هست که میگه کانکشن مقدار دهی نشده انگار
    2روزه نتونستم یه ست ساده بنویسم

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,641

    Post نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    درسته به
    ConnectionString هیچ مقداری ندادی درستش کن
         cmm.CommandText = "???"
    cnn.ConnectionString = PubStrConString
    cmm.Connection = cnn
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : شنبه 05 فروردین 1391 در 15:12 عصر دلیل: کلمات اضافه

  16. #16

    نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    آموزش کامل از اون روش داری ؟

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,641

    نقل قول: سوال در رابطه با conn ection string

    اينم آدرس تاپيك روش اضافه كردن Local Database به پروژه و بكارگيري اون (Wizard)

    http://visualbasicprogramming.persianblog.ir/post/27/
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : یک شنبه 15 دی 1392 در 09:04 صبح دلیل: ...

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •