نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: Drag And Drop

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237

    Drag And Drop

    چه جوری میتونم وقتی ControlBox فرم رو حذف کردم فرم رو دراگ کنم :oops:
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    هر فرمی دارای یک سری خاصیت مانند top و left و غیره است. بعلاوه اینکه حرکت و فشرده شدن کلیدهای ماوس نیز دارای رخداد هستند. شما کافی است که این خاصیت هایی از فرم را که نام بردم را در رخدادهای فشرده شدن دکمه های ماوس مقدار دهی کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    801
    از API هم میتونید استفاده کنید.
    [DllImport("user32.dll")]
    static extern int ReleaseCapture();
    [DllImport("user32.dll", EntryPoint="SendMessageA")]
    static extern int SendMessage (int hwnd, int wMsg, int wParam, object lParam);
    private const int WM_NCLBUTTONDOWN = 161;

    این کد رو هم در رویداد Mouse_Down فرم بنویسید
    ReleaseCapture();
    SendMessage(this.Handle.ToInt32(), WM_NCLBUTTONDOWN, 2,0);

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران - تهران - تهران پارس
    پست
    237
    ممنون از هر دوی شما لطف کردین :wink:

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631

    نقل قول: Drag And Drop

    سلام
    بچه ها من می خوام فرمم ثابت باشه و وقتی کسی کنترل باکسشو دراگ می کنه جابجا نشه
    چکار کنم؟
    مرسی

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    631

    نقل قول: Drag And Drop

    کسی نیست جواب بده؟

تاپیک های مشابه

  1. کشیدن و رها کردن (Drag and Drop)
    نوشته شده توسط vb2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 17 خرداد 1386, 21:57 عصر
  2. drag & drop مجازی
    نوشته شده توسط prince-of-persia در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 23 بهمن 1385, 21:47 عصر
  3. چگونگی انجام عمل Drag and Drop
    نوشته شده توسط Hafez در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 بهمن 1385, 09:03 صبح
  4. Drag and drop
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1385, 22:09 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •