نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: تعیین یک پیغام قبل از انجام یک عمل

  1. #1

    Post تعیین یک پیغام قبل از انجام یک عمل

    من میخوام وقتی که کاربر میخواد یک رکورد را حذف و یا ویرایش کنه یک پیغام به اون داده بشه که اگر او رو تایید کرد عمل حذف و یا ویرایش انجام بشه و اگر اون رو تایید نکرد هیچ عملی اتفاق نیفته

    لطفا اول درباره گذاشتن یک پیغام برام توضیح بدید بعد طرز گزاشتن پیغام و تعیین یک عمل خاص را برام توضیح بدید و بعد جزء به جزء کدی رو که قرار میدید توضیح بدین تا من مبتدی هم یاد بگیرم


    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SadeghPro19
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    172

    نقل قول: تعیین یک پیغام قبل از انجام یک عمل

    سلام به نظرم با جی کوری و پلاگین UI اون راحت و البته با ظاهری زیبا میتونید اینکار رو انجام بدید درباره Jquery UI جستجو کنید به نتیجه خواهید رسید..

  3. #3

    نقل قول: تعیین یک پیغام قبل از انجام یک عمل

    نقل قول نوشته شده توسط Sadegh Barzegar مشاهده تاپیک
    سلام به نظرم با جی کوری و پلاگین UI اون راحت و البته با ظاهری زیبا میتونید اینکار رو انجام بدید درباره Jquery UI جستجو کنید به نتیجه خواهید رسید..
    تو سایت جستجو کردم هیچ جیزی نبود تو سایت های دیگه هم من سر در نیاوردم آخه من تازه کارم و خیلی چیزی نمیدونم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار binyaft
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    سیم مسی
    پست
    1,761

    نقل قول: تعیین یک پیغام قبل از انجام یک عمل

    در مورد آژاکس ( Ajax ) گوگل کنید .

  5. #5

    نقل قول: تعیین یک پیغام قبل از انجام یک عمل

    این جواب ها همشون درسته ولی نه ... شما کافیه اینی که من میگم بذاری بعد با Ajax اطلاعات رو منتقل کنی که خیلی راحته


    var button = confirm ("آیا میخواهید به صفحه ی بعدی منتقل شوید ؟")
    if (button == true)
    {
    window.location = "Yes.php";
    }
    else
    {
    window.location = "No.php";
    }
    </script>


    شرمنده این ویرایشگر کمی مشکل داره بخاطر همین توی قالب php گذاشتم

  6. #6

    نقل قول: تعیین یک پیغام قبل از انجام یک عمل

    نقل قول نوشته شده توسط MostafaEs3 مشاهده تاپیک
    این جواب ها همشون درسته ولی نه ... شما کافیه اینی که من میگم بذاری بعد با Ajax اطلاعات رو منتقل کنی که خیلی راحته


    var button = confirm ("آیا میخواهید به صفحه ی بعدی منتقل شوید ؟")
    if (button == true)
    {
    window.location = "Yes.php";
    }
    else
    {
    window.location = "No.php";
    }
    </script>


    شرمنده این ویرایشگر کمی مشکل داره بخاطر همین توی قالب php گذاشتم
    ممنون اما میشه کامل تر توضیح بدین
    1-این کد را در جا قرار بدم
    2- وقتی این کد را قرار دادم یعنی وقتی مثلا روی گزینه حذف کلیک شد پیغام نمایش داده میشه که دارای دو گزینه yes , no است که اگر بر روی yes کلیک بشه میره به صحفه yes.php و اگر روی no کلیک بشه میره به صحفه no.php
    3-بعد در داخل هر یک از صحفه های yes.php , no.php کد و یا هر دستوری که دلم خواست رو قرار میدم

    درست متوجه شدم یا که اشتباه میکنم

  7. #7

    نقل قول: تعیین یک پیغام قبل از انجام یک عمل

    آفرین .. این میشه .. از آجاکس هم میتونی استفاده کنی که نیازی دیگه به جایی رفتن نیست و مستقیم پردازش انجام میشه

  8. #8

    نقل قول: تعیین یک پیغام قبل از انجام یک عمل

    کد HTML:
    onClick=\"return confirm(' آیا مطئن هستید؟')\"

    میتونید از این کد در جایی که میخواید استفاده کنید..

  9. #9

    نقل قول: تعیین یک پیغام قبل از انجام یک عمل

    من میخوام برای یک دکمه یک شرط بزام که وقتی روی دکمه کلیک شد اول پیغامی ظاهر بشه از کاربر بپرسه مطمئن هستی یا نه اگه گفت بله به لینک زیر بره و در غیر این صورت هیچ اتفاقی نیفته


    <a class="No_UnderLine_Link" href="<?php
    print "Delete_Record.php?h=$row[0];"
    ?>" title="حذف"></a>

  10. #10

    نقل قول: تعیین یک پیغام قبل از انجام یک عمل


    <a class="No_UnderLine_Link" href="<?php

    var button = confirm ("آیا میخواهید به صفحه ی بعدی منتقل شوید ؟");
    if (button == true)
    {
    window.location = "<?php print "Delete_Record.php?h=$row[0]";?>";
    }
    else
    {
    window.location = "No.php";
    ?>

    " title="حذف">

  11. #11

    نقل قول: تعیین یک پیغام قبل از انجام یک عمل

    بابا این جاوا اسکریپته که من بت دادم ! بطور معمول اینجوری ازش استفاده میشه :


    <script type="text/javascript">
    function check(){
    var button = confirm ("آیا میخواهید به صفحه ی بعدی منتقل شوید ؟");
    if (button == true)
    {
    window.location = "<?php print "Delete_Record.php?h=$row[0]";?>";
    }
    else
    {
    window.location = "No.php";
    }
    </script>

    <a class="No_UnderLine_Link" title="حذف" onclick="check()"></a>


    اول اینکه شرمنده توی قالب پی اچ پی گذاشتم چون این ویرایشگره کمی مشکل داره
    دوم توضیحات :
    ببینید اون کد بالا که دادم اصلا php نبود و جاوا اسکریپت بود ...
    اینجا من یک فانکشن با جاوا اسکریپت گذاشتم که زمانی که فراخوانی بشه پیام ظاهر بشه ... بعد اومدم اون رو توی خاصیت onclick روی تگ a گذاشتم که باعث میشه زمانی که روی اون لینک کلیک میشه فانکشن فراخوانی بشه

    Good Luck !

  12. #12

    نقل قول: تعیین یک پیغام قبل از انجام یک عمل

    اینهمه دردسر نمیخواد که:
    کد HTML:
    <a class="No_UnderLine_Link" href="<?php echo 'Delete_Record.php?h='.$row[0]; ?>" onClick="javascript: return confirm('Are you sure?');">Delete</a>

  13. #13

    نقل قول: تعیین یک پیغام قبل از انجام یک عمل

    آره این راحتتره ... من معمولا سختترین راه رو انتخاب میکنم !!

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •