نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اعطای مجوز دسترسی به پوشه ساخته شده در زمان اجرا

  1. #1

    اعطای مجوز دسترسی به پوشه ساخته شده در زمان اجرا

    درود بر هموطنان عزیز

    بوسیله کد زیر پوشه ای رو می سازم:

    1
    2
    3
    4
    if (!Directory.Exists(path))
    { Directory.CreateDirectory(path);
    }





    و طبیعتا نمی توان هیچ فایلی را در این پوشه ریخت زیرا دارای مجوز ReadOnly می باشد. حالا در Overload دوم متد CreateDirectory گزینه ای با نام DirectorySecuity وجود داره که با اعطای دسترسی FullControl می توان فایلی را در پوشه ایجاد شده ذخیره نمود. ساختار DirectorySecurity به این شکل است:
    1
    2
    3
    4
    DirectorySecurity DirSec = Directory.GetAccessControl(path);
    DirSec.AddAccessRule(new FileSystemAccessRule(<b>account</b>, FileSystemRights.FullControl, AccessControlType.Allow));
    Directory.SetAccessControl(path, DirSec);








    حالا سوال من در قسمت account می باشد که مقداردهی آن الزامی نیز هست. در این قسمت چه مقداری باید قرار داده شود؟

    وقتی پوشه ای رو می سازم اجازه کپی کردن فایلی در اون پوشه را ندارم. می خواهم این مشکل از بین برود.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رافعی مهدی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Sydney
    سن
    40
    پست
    272

    نقل قول: اعطای مجوز دسترسی به پوشه ساخته شده در زمان اجرا

    درود بر شما

    با اجرای تکه کد زیر، یک پوشه در درایو C ساخته میشود. همچنین یک فایل تکست ساده در این پوشه ایجاد شده و متن دلخواهی در آن نوشته میشود.

                string path = @"C:\Sample\";

    if (!Directory.Exists(path))
    {
    Directory.CreateDirectory(path);

    FileStream stream = new FileStream(path + "Sample File.txt", FileMode.Create);

    byte[] data = Encoding.Unicode.GetBytes("Sample Text!");
    stream.Write(data, 0, data.Length);

    stream.Close();
    }

    موفق باشید.

  3. #3

    نقل قول: اعطای مجوز دسترسی به پوشه ساخته شده در زمان اجرا

    درود بر شما

    مساله اینجاست که پس از ساخت پوشه در سرور یا هاست اجازه ارسال یا کپی فایل داده نمی شود.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار lvlaziar
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    50

    نقل قول: اعطای مجوز دسترسی به پوشه ساخته شده در زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط اوبالیت به بو مشاهده تاپیک
    درود بر شما

    مساله اینجاست که پس از ساخت پوشه در سرور یا هاست اجازه ارسال یا کپی فایل داده نمی شود.
    اگه اشتباه نکرده نباشم این ب خاطر بسته بودن درایو C شماست!
    باس برنامه رو run as admin کنید تا اجازه دسترسیو ب این درایو و عملیات بعدی مثله کپی.... ب شما بده!

  5. #5

    نقل قول: اعطای مجوز دسترسی به پوشه ساخته شده در زمان اجرا

    نقل قول نوشته شده توسط اوبالیت به بو مشاهده تاپیک
    درود بر هموطنان عزیز

    بوسیله کد زیر پوشه ای رو می سازم:

    1
    2
    3
    4
    if (!Directory.Exists(path))
    { Directory.CreateDirectory(path);
    }





    و طبیعتا نمی توان هیچ فایلی را در این پوشه ریخت زیرا دارای مجوز ReadOnly می باشد. حالا در Overload دوم متد CreateDirectory گزینه ای با نام DirectorySecuity وجود داره که با اعطای دسترسی FullControl می توان فایلی را در پوشه ایجاد شده ذخیره نمود. ساختار DirectorySecurity به این شکل است:
    1
    2
    3
    4
    DirectorySecurity DirSec = Directory.GetAccessControl(path);
    DirSec.AddAccessRule(new FileSystemAccessRule(<b>account</b>, FileSystemRights.FullControl, AccessControlType.Allow));
    Directory.SetAccessControl(path, DirSec);








    حالا سوال من در قسمت account می باشد که مقداردهی آن الزامی نیز هست. در این قسمت چه مقداری باید قرار داده شود؟

    وقتی پوشه ای رو می سازم اجازه کپی کردن فایلی در اون پوشه را ندارم. می خواهم این مشکل از بین برود.
    در قسمت account باید اسم کامپیوتر ( یوزر ) که قرار است بر روی فایل تغییراتی ایجاد کند نوشته شود

  6. #6
    کاربر جدید آواتار parnia77
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    yazd
    پست
    12

    نقل قول: اعطای مجوز دسترسی به پوشه ساخته شده در زمان اجرا

    "Authenticated Users"

  7. #7
    کاربر جدید آواتار parnia77
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    yazd
    پست
    12

    نقل قول: اعطای مجوز دسترسی به پوشه ساخته شده در زمان اجرا

    "Authenticated Users"

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •