نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال: نحوه نوشتن كد در خاصيت هاي يك دكمه به صورت كد نويسي

  1. #1

    Lightbulb سوال: نحوه نوشتن كد در خاصيت هاي يك دكمه به صورت كد نويسي

    باسلام
    من مي خواستم بپرسم
    بعد از اينكه با كد نويسي يك شي مثل دكمه ايجاد كرديم و يك خاصيت مثل كليك براي اون تعريف كرديم
    حالا چطور مي تونيم براي اين خاصيت كه ايجاد كرديم كد بنويسم؟
    مثلا
    در برنامه كاربر با وار كردن يك عدد و زدن دكمه به مقدار عدد وار شده تكس باكس ايجاد بشه كه هركدوم خاصيت كليك داشته باشند
    و داخل هر خاصيت يك كد مانند ايف وجود داشته باشه
    با تشكر

  2. #2

    نقل قول: سوال: نحوه نوشتن كد در خاصيت هاي يك دكمه به صورت كد نويسي

    ممنون مي شم اگر دوستان نظر بدهند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,652

    نقل قول: سوال: نحوه نوشتن كد در خاصيت هاي يك دكمه به صورت كد نويسي

    منظورت رو درست نرسوندی تا اونجایی که کد نوشتی ازسال کن تا کمک کنم

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار Leon_SFS
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    تهران
    پست
    84

    نقل قول: سوال: نحوه نوشتن كد در خاصيت هاي يك دكمه به صورت كد نويسي

    یعنی میخوای در زمان runtime یه کنترل بسازی که یه کاریو انجام بده؟
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    List<Button> buttons = new List<Button>();
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    Button btn = new Button();
    btn.Size = new Size(120, 22);
    btn.Text = string.Format("Button{0}", i);
    btn.Location = new Point(10, i * 25 + 10);
    btn.Click += new EventHandler(btn_Click);
    buttons.Add(btn);
    }
    this.Controls.AddRange(buttons.ToArray());
    }


    void btn_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    for (int i = 0 ; i < 10 ; i++)
    {
    Button btn = sender as Button;
    btn.Location = new Point(btn.Left + i, btn.Top);
    Application.DoEvents();
    }
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار asadegha
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    اینجا، همه جا، هیچ جا، چه فرقی داره؟
    پست
    274

    نقل قول: سوال: نحوه نوشتن كد در خاصيت هاي يك دكمه به صورت كد نويسي

    منظورت از خاصیت همون رویداده.

    btn.Click += new EventHandler(btn_Click);

    این خط رویدادی که نوشتی رو به رویدادی از btn وصل میکنه.



    void btn_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    .
    .
    .
    }

    دقت کن که وقتی رویداد مینویسی باید نوع خروجی حتما void و نوع پارامتر ها حتما با نوع پارامتر های رویداد شی یکی باشه.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •