نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: alert چرا اجرا نمیشه

  1. #1

    alert چرا اجرا نمیشه

    من قبلا مثل آب خوردن با دستور window.alert کار می کردم ولی چند روزه دیگه کار نمی کنه!!!!!! بخدا همه چی رو درست می نویسم بقیه دستورا دارن تو اسکریپت کار می کنن ولی این یکی رو سیستم من اجرا نمیشه جالب اینه که همون کد رو 2 تا کامپیوتر دیگه نوشتم رو یکیش شد رو یکیش نشد!!!!!! کسی به این مشکل بر خورده ؟؟؟؟؟؟؟
    جالب تر اینکه با vbScript اومدم درستش کنم دستور msgbox اون هم کار نمی کنه!!!!!

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    بعضی از مرورگرها به صورت پیش فرض اجرای اسکریپت ها را disable‌ کرده اند. به تنظیمات آنها قسمت security مراجعه کنید باید بتوانید این مشکل عدم اجرای اسکریپت ها را در بعضی از مرورگرها حل کنید

  3. #3
    استاد ممنونم ولی آخه مشکل اینه که بقیه دستورات اسکریپت اجرا میشن . ای یه دونه گیر داره . مثلا تو همون اسکریپت می نویسم
    documnet.write(document.lastmodified) اجرا میشه ولی document.alertاجرا نمیشه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    این را تست کنید

    <script language="javascript">
    <!-
    alert("Whatever you want to say here");
    //->
    </script>

  5. #5
    بازم نمیشه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    2,342
    این چطور؟


    <html>

    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
    <title>New Page 1</title>
    </head>

    <body>

    <A HREF="JavaScript: alert('for multiple alerts');">multiple alerts</a>
    </body>

    </html>

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790
    این را تست کنید


    <script language="javascript">
    <!-
    alert("Whatever you want to say here");
    //->
    </script>

    _________________
    این رو من هم تست کردم- جواب نداد.
    ولی
    این چطور؟



    <html>

    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1252">
    <title>New Page 1</title>
    </head>

    <body>

    multiple alerts
    </body>

    </html>
    جواب داد.
    سایت زیر شاید بد نباشه(اگه مشکل تو لیستش باشه)
    http://www.shu.ac.uk/schools/cms/tea...og/errata.html

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    بهمن 1382
    محل زندگی
    ایران-خرم آباد
    پست
    65
    این رو تست کنید:
    <script language=vbscript>
    call msgbox("This is a test")
    </script>

  9. #9
    به جای این کارها متن کاملش رو بنویس ببینیم چرا جواب نمی ده! البته اگر هنوز هم کار نمی کنه.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش پیام یا Alert
    نوشته شده توسط Mah در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 آبان 1386, 09:43 صبح
  2. نمایش alert
    نوشته شده توسط merychobi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 16 مرداد 1386, 10:03 صبح
  3. در alert دکمه کنسل به طورپیش فرض انتخاب شده باشد
    نوشته شده توسط C#‎_web در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 تیر 1386, 11:21 صبح
  4. دادن alert در فواصل یک روزه
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 25 مرداد 1385, 11:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •